تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 451 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353359399449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ایسوس ایران رو تحریم نکرده
    یه جورایی چرا ... مثلا سر اون دونه های زرد و آبی دیدی که میگفت ما نماینده ی مجاز تو ایران نداریم !!!! مادربورد لف تاف اینجانب رو هم از دبی وارد کردند ... غیر مستقیم ....

البته خود ایسوس که نمیخواد این جوری باشه ولی خب از قوانینی که یک عده بیشعور تصویب میکنن مجبوره تا حدی پیروی کنه دیگه. البته زبان فارسی فرق داره و کلا به ایران مربوط نمیشه ولی تا ساپورت کنن طول میکشه. باید صبر کرد دیگه چاره نداریم.

2. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض س

سلام
    .
    .
    .
    تو این نظر سنجی شرکت کنید...........
    .
    .
    .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ebi ShahrAshoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت لبتاپ

پيش فرض

سلام
    بچه ها یکی تو برنامه و حالت مشخص و دقیق مصرف باطریش رو بگه به من
    که تو چند دقیقه تموم میشه ؟
    فک کنم اوضاع باطریم خرابه :(
    ممنون
    این باتری با رعایت تمام نکات مصرف بهینه، مثل قرار دادن صفحه نمایش در حالت battery saving و قطع اتصالات غیر ضرور و عدم استفاده از فیلم و موزیک و برنامه های سنگین و.....حداکثر واسه من نزدیک 2 ساعت دووم میاره.
    البته الان 12 درصد باتریم فرسوده شده(بعد از گذشت 9ماه از خرید) فکر کنم این مقدار دوام بازم کمتر شده.فردا امتحان میکنم جوابشو میدم.
    با نصب نرم افزار battery bar شما میتونی از میزان ظرفیت و فرسودگی باتریت مطلع شی.در ضمن کالیبره کردن باتری هم خیلی مهمه
    Last edited by Ebi ShahrAshoob; 16-01-2011 at 23:17.

6. 4 کاربر از Ebi ShahrAshoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

این باتری با رعایت تمام نکات مصرف بهینه، مثل قرار دادن صفحه نمایش در حالت battery saving و قطع اتصالات غیر ضرور و عدم استفاده از فیلم و موزیک و برنامه های سنگین و.....حداکثر واسه من نزدیک 2 ساعت دووم میاره.
    البته الان 12 درصد باتریم فرسوده شده(بعد از گذشت 9ماه از خرید) فکر کنم این مقدار دوام بازم کمتر شده.فردا امتحان میکنم جوابشو میدم.
    با نصب نرم افزار battery bar شما میتونی از میزان ظرفیت و فرسودگی باتریت مطلع شی.در ضمن کالیبره کردن باتری هم خیلی مهمه
    مرسی عزیز
    دقیق شیوه و موارد استفاده و پپروفایلت رو بهم بگو که منم تستش کنم
    من خرداد امسال خریدم دستگاه رو
    راستی منم bATTERY BAR دارم
    کالیبره هم یک بار انجام دادم تا الان

بقیه بچه هام مشارکت کنن ممنون میشم

8. 3 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mlk0000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همه ایران که چه عرض کنم کل جهان سرای من است...

پيش فرض

سلام
    1.مانیتورش بعد یه مدت کیفیتش رو از دست نمی ده؟
    2.آیا لپ تاپ کسی tv داره - سمت راست لپ تاپ کنار usb اگر پورتی هست یعنی داره؟
    3.گارانتی هاش که فرق ندارن اگر دارن کدوم بهتره؟

باسپاس

10. این کاربر از mlk0000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    1.مانیتورش بعد یه مدت کیفیتش رو از دست نمی ده؟
    2.آیا لپ تاپ کسی tv داره - سمت راست لپ تاپ کنار usb اگر پورتی هست یعنی داره؟
    3.گارانتی هاش که فرق ندارن اگر دارن کدوم بهتره؟

باسپاس

علیک سلام

من که چهار 5 ماه شده دارمش ولی تغییری حس نکردم.
    TV از نظر کلی آره میشه داشته باشه. در واقع رو دی وی دیش هم درایورش رو گذاشتند اما مساله اینه که اینایی که وارد میکنن بدون کارت تی وی سفارش میدهند. درست مثل این که رم رو 4 گیگ سفارش میدن. یا مثلا با بلوری سفارش میدن اون هم با مارک های مختلف.
    من ویستا دارم بد نبود. بایوس آپدیت کردم چند بار و آخرین بارش بالا نیومد و مادربورد کلا تعطیل شد. بردم گارانتی و اونها هم سفارش دادند و مجانی عوض کردند. البته تو کشورهای دیگه هم همین حالته ولی بعضی شرکتای ایرانی ممکنه بخوان دودره بازی در بیارن. باید باهاشون یه جور صحبت بشه که فکر نکنن آدم اوشکوله یا پول مفت رو به راحتی میده بهشون.

12. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کالیبره کردن باتری چیه دیگه ؟
    راستی من اکثر اوقات باتری رو لبتاپه و شارژر هم وصله
    این میتونه باتری رو خراب کنه ؟لطفا با ذکر یه منبع درست حسابی جواب بدید

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت لبتاپ

پيش فرض

مرسی عزیز
    دقیق شیوه و موارد استفاده و پپروفایلت رو بهم بگو که منم تستش کنم
    من خرداد امسال خریدم دستگاه رو
    راستی منم bATTERY BAR دارم
    کالیبره هم یک بار انجام دادم تا الان

بقیه بچه هام مشارکت کنن ممنون میشم
    من امروز باتریمو تست کردم.صفحه نمایش رو در حالت battery saving گذاشتم و همه اتصالات رو به جز مودم ADSL قطع کردم.یک فایل گذاشتم واسه دانلود و دیگه هیچ کار خاصی با لبتاپ انجام ندادم.یعنی صفحه نمایش کلا در حالت Dim بود.باتریم از 95% تا 15% یک ساعت و نیم طول کشید که شارژ خالی کنه.
    راستی شما عمل کالیبره رو کم انجام دادی.اگه زیاد از باتری استفاده میکنی باید بعد از هر 30 بار شارژ یه بار کالیبره کنی و اگه مثل من از باتری کم مصرف میکنی باید ماهی یک بار این عمل رو انجام بدی تا باتری ظرفیتشو از دست نده
    Last edited by Ebi ShahrAshoob; 18-01-2011 at 00:30.

15. این کاربر از Ebi ShahrAshoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت لبتاپ

پيش فرض

کالیبره کردن باتری چیه دیگه ؟
    راستی من اکثر اوقات باتری رو لبتاپه و شارژر هم وصله
    این میتونه باتری رو خراب کنه ؟لطفا با ذکر یه منبع درست حسابی جواب بدید
    علیک سلام!

با این فرض که لبتاپ شما N61JQ هست پاسختونو میدم چون در غیر اینصورت فکر نکنم جای این سوال اینجا باشه...

منظور از کالیبره همون تخلیه کامل باتریه به نحوی که لبتاپ خود به خود خاموش شه.علتشم نگه داری ظرفیت و جلوگیری از تنبلی باتریه.

نحوه کالیبره کردن باتری:(منبع:سایت اپل
    کد:
    1- آداپتور برق را متصل کنيد و باتري را 100% شارژ کنيد
    2- حالا به باتري پر شده، 2 ساعت استراحت دهيد.(آداپتور رو جدا نکنید.منظور از استراحت خاموش کردن لبتاپ نیست میتونید از لبتاپ استفاده کنید)
    3- آداپتور را از لپتاپ جدا کنيد و از باتري استفاده کنيد تا شارژ آن به حداقل برسد و اخطار شارژ نمايان گردد
    4- در اين مرحله، کارهاي خود را ذخيره کرده و به کار با لپتاپ ادامه دهيد، تا زماني که شارژ بسيار کم شده و لپتاپ به صورت اتوماتيک به خواب مي رود
    5- لپتاپ را خاموش کنيد يا اجازه بدهيد در خواب باقي بماند، در اين مرحله بايد حداقل 5 ساعت يا بيشتر صبر کنيد
    6- آداپتور را وصل کنيد و لپتاپ را کاملا شارژ کنيد.

واسه مدل N61JQ هیچ اشکالی نداره که باتری از لبتاپ جدا نشه چون شما بعد از اینکه باتری رو 100% شارژ میکنید حتما متوجه شدید که بعد از چند روز خود به خود این مقدار کم میشه و اگه در اون موقع باتری دوباره شروع به شارژ بکنه این به عنوان یه سیکل کامل شارژ محسوب میشه و در دراز مدت باعث تنبلی و کاهش عمر مفید باتری میشه..به همین دلیل در این مدل تا زمانی که شارژ باتری به زیر 95% نرسه باتری از مدار خارجه و شارژ نمیشه.یعنی شما میتونی باتریتو بدون اینکه دربیاری فول شارژش کنی و به مدت 6 الی 10 روز بدون نگرانی از بابت باتری از برق شهر استفاده کنی.هر موقع هم که شارژ باتری زیر 95% رسید و باتری شروع به شارژ کرد آداپتور رو از لبتاپ جدا کن و از باتری استفاده کن.

ذکر این نکته هم مهمه که مهمترین دشمن باتریهای لیتیم یونی گرما هست.بنابراین اگه باتری رو از لبتاپ درنمیارید(که به نظر من درآوردنش یه ریسکه در صورت قطعی برق....) بایستی دمای مناسبی واسه باتری مهیا کنید.به نظر من یه کول پد درست حسابی می ارزه که آدم بگیره.کول پد موجب کاهش دمای cpu(کل نوت بوک) و در نتیجه گرم نشدن باتری میشه.البته نه از این کول پدهای آشغال ارزون قیمت...من خودم یه کول پد مشتی واسه لبتاپم گرفتم و از وقتی که دارم ازش استفاده میکنم متوجه شدم که باتریم با سرعت کمتری خود به خود شارژ خالی میکنه.
    در ضمن کالیبره کردن زیادی هم واسه باتری فوق العاده مضره.یک تخلیه کامل به مراتب بسیار بدتر از چند تخلیه جزییه.

این مطلب رو هم از سایت ایسوز پیدا کردم:

I advise you NOT to remove the battery when using the laptop with AC adaptor ON to prevent the damage caused by accidental power shortage. The ASUS battery has a protection circuit for charging, so it will not harm the battery.
    کد:
    یعنی لازم نیست باتری رو دربیارید به دلیل همون قطعی برق و اینکه باتری ایسوز دارای مدار حفاظت از شارژه بنابراین ضرری متوجه باتری نمیشه

فکر کنم دیگه کامل توضیح دادم.
    Last edited by Ebi ShahrAshoob; 18-01-2011 at 14:52.

17. 4 کاربر از Ebi ShahrAshoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

علیک سلام!

منظور از کالیبره همون تخلیه کامل باتریه به نحوی که لبتاپ خود به خود خاموش شه.علتشم بازیابی ظرفیت از دست رفته و جلوگیری از تنبلی باتریه.
    ببخشید ولی من فکر نکنم ظرفیت از دست رفته برگرده !!
    The battery needs to be recalibrated from time to time to keep the onscreen battery time and percent display accurate and to keep the battery operating at maximum efficiency

گفته باتری باید کالیبره بشه (مثل ابزارآلات اندازه گیری که برای تصحیح خطای نمایش اعداد باید کالیبره بشن) چرا؟ چون درصد شارژ و زمان باقی مونده برای استفاده از وسیله رو صفحه درست نشون داده بشه. و آخرش یه تیکه هم گفته بهبود بازدهی !!! فکر نمیکنم منظورش این باشه که برمیگرده ... منبع دیگه ای نیست نگاه کنیم ؟ من حال سرچ ندارم نیمه شبی ...
    Last edited by alireza1411; 18-01-2011 at 02:34.

19. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •