برای من 40 مگ شارژ شده.البته زیاد تو پاچم نرفته بود.![]()
برای من 40 مگ شارژ شده.البته زیاد تو پاچم نرفته بود.![]()
واسه ی من هم 1 گیگ شارژ کردن ولی از من 2 گیگ و نصفی دزدی کره بودن
برای من هیچی اضافه نکردن نامردا
منم می خوام![]()
اقا سلام من
شماره پشتیبانی سرویس قبلی مخابرات را برا شهرستان می خوام کسی داره؟
اصلا پشتیبانی توی اصفهان برای سرویس قبلی داره ؟
دیگه سرویس قبلی نمونده که پشتیبانی داشته باشه، اون ممه رو لولو برد.
سلام به همه دوستان عزیز ...
من تازه وارد هستم ( هم تو سایت) ( هم ADSL 2030 )
خوب تا 1 ماه پیش 1 سال و ... بود صبانت داشتم ، این آخریا خسته شدم و تصمیم به تعویض ISP گرفتم ... حدود 2 هفته پیش رفتم تو سایت 2030 وADSL ثبت نام کردم ( که ظاهرا خر شدم ! ) ، یه هفته بعدش رفتم مخابرات مدرس ( خونمون سروش هستش) گفتم که پس کی رانژه میشه ، گفت که چون صبانت داشتی و جمع آوری نکردی به مشکل برخوردی که الان چون اومدی برات حلش میکنم و تا آخرای هفته ( همین هفته) رانژه میشه ... امروز زنگ زدم 2030 گفت رانژه شده و باید بری یوزر پسورد رو مخابرات خرازی بگیری ، دوباره زنگ زدم 2030 که آدرس مخابرات خرازی رو بگیرم گفت اگه یوزر پس رو میخوای بت بدم ، منم در کمال تعجب گرفتم و اومدم مودمو کانفیگ کردم و دیدم چراغ اینترنت روشن نمیشه حدود 5 بار از اون به بعد دوباره به 2030 زنگیدم 3 بار پسوردمو عوض کردن ولی نشد ، یکی میگفت مشکل از مخابراته ، یکی میگفت هنوز صبانت روت رانژه هست ( که زنگ زدم بشون گفتن جمع آوری شده) هیچی خلاصه آخر کار یکیشون گفت چون دفه اولته میخوای کانکت شی باید یه کپی کارت ملی برداری و زنگ بزنی به این شماره 2667107 و آدرسشون رو بگیری و ببری اونجا و یوزر پست رو بگیری تا کانکت شی ( نه گفت اونجا کجاست نه آدرس داد و نه هیچی فقط همین شماره و گفت از 9 تا 4 هستن به جز 5 شنبه)
ترو خدا به من بگین چی کار کنم ، پیش کی برم ، من پروژه واسه دانشگاه دارم شدید به ADSL نیاز دارم .
سلام به همه دوستان عزیز ...
من تازه وارد هستم ( هم تو سایت) ( هم ADSL 2030 )
خوب تا 1 ماه پیش 1 سال و ... بود صبانت داشتم ، این آخریا خسته شدم و تصمیم به تعویض ISP گرفتم ... حدود 2 هفته پیش رفتم تو سایت 2030 وADSL ثبت نام کردم ( که ظاهرا خر شدم ! ) ، یه هفته بعدش رفتم مخابرات مدرس ( خونمون سروش هستش) گفتم که پس کی رانژه میشه ، گفت که چون صبانت داشتی و جمع آوری نکردی به مشکل برخوردی که الان چون اومدی برات حلش میکنم و تا آخرای هفته ( همین هفته) رانژه میشه ... امروز زنگ زدم 2030 گفت رانژه شده و باید بری یوزر پسورد رو مخابرات خرازی بگیری ، دوباره زنگ زدم 2030 که آدرس مخابرات خرازی رو بگیرم گفت اگه یوزر پس رو میخوای بت بدم ، منم در کمال تعجب گرفتم و اومدم مودمو کانفیگ کردم و دیدم چراغ اینترنت روشن نمیشه حدود 5 بار از اون به بعد دوباره به 2030 زنگیدم 3 بار پسوردمو عوض کردن ولی نشد ، یکی میگفت مشکل از مخابراته ، یکی میگفت هنوز صبانت روت رانژه هست ( که زنگ زدم بشون گفتن جمع آوری شده) هیچی خلاصه آخر کار یکیشون گفت چون دفه اولته میخوای کانکت شی باید یه کپی کارت ملی برداری و زنگ بزنی به این شماره 2667107 و آدرسشون رو بگیری و ببری اونجا و یوزر پست رو بگیری تا کانکت شی ( نه گفت اونجا کجاست نه آدرس داد و نه هیچی فقط همین شماره و گفت از 9 تا 4 هستن به جز 5 شنبه)
ترو خدا به من بگین چی کار کنم ، پیش کی برم ، من پروژه واسه دانشگاه دارم شدید به ADSL نیاز دارم .
دوستان سلام . من سه هفته میشه که ثبت نام کردم . اما خطمون رانژه نشده . به پشتیبانی هم که زنگ زدم گفتن که هروقت شد خودمون خبرت میکنیم . میخواستم بدونم آیا برای این کار باید حضوری مراجعه کرد یا خودشون درست میکنن ؟؟؟
به نظرم شما یه سر به مخابرات خرازی بزن
اگه نشد دوباره به صبانت زنگ بزن ببین هنوز روی خطت سرویس میده
درکل مخابراته دیگه.هراتفاقی ممکنه بیوفته
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
اینترنتی ثبت نام کردی؟
از ما حدود 40 روز طول کشید تا رانژه شد و حدود 10 روز طول کشید تا زنگ زدند و امدند مودم را کانفیگ کردند
خودشون بهت زنگ میزنند.مگر اینکه خطت درست نشه و بهت زنگ بزنند و بگند برو خرازی اعلام خرابی کن.البته هنوز زوده
دوستان کسی افت سرعت نداره؟
از من سرعت دانلود 2 کیلوبایت برثانیه است!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)