ببخشید چند سوال داشتم:
1.چطوری نقطه برای پایان بازی قرار دهیم.
2.چطوری فایل 3D max را وارد udk کنیم
3.چطوری میشه در داخل بازی تفنگ قرار داد یعنی طرف او رفتی برشداره
4.چطوری بازی سوم شخص کنیم
5.چطوری میشه پس از ساختن دوشمن شخصیت دوشمن را تغییر دهیم.
6.چطوری میشه شکل جون >تعداد تیر و غیر را تغییر داد مثلا در بازی شکل تفنگ نیز در گوشه بازی بییاید.
لطفا هر کس که می تونه این چند سوال را تصویری از youtube برای من بزارید خیلی از شما ممنونم
با تشکر
بازم سلام علــــــــــــــیکم!
من الان مطعن شدم که شما فیلمای آموزشی رو ندیدی!!!
1. توی آموزش unreal development complete توی قسمت top down game این مبحث رو به طور کامل با استفاده از UI گفته.
2.دو تا پست قبل رو بخون!!! خودم جوابتو دادم که! توی آموزشای .Old.Damaged.Pillar. این مبحث رو هم گفته.
3.این کار دو قسمت داره، یعنی سه قسمت! شایدم چهارتا!!!
اول باید خود تفنگ رو بسازی، بعد انیمیتش
کنی؛ بعد هم برنامه نویسیش رو انجام بدی،(همون سه تا!) توی آموزش Eat3D.UnrealScript تقریبا گفته.
4. توی آموزش unreal development complete توی قسمت top down game بازی سوم شخص درست میکنه؛ ولی یه راه دیگه هم هست(به قول آقا محمد آسپرینی
) توی کیزمت، کلیک راست کن؛ــــــــــ>new action، ــــــــ>misc، ــــــــــ> console command. حالا روش کلیک کن و توی commands بنویس freecamera حالا یه level loaded بزار و به console command وصلش کن.
5. من نفهمیدم منظورت از این سوال چیه؟!!! یعنی دشمن یه بار با شخصیت بشه یه بار بی شخصیت؟!!!.gif)
.gif)
6. شما با استفاده از نرم افزار فلش؛ و scale form میتونید به راحتی این کارو انجام بدید.
خوب unreal development complete رو میتونی دانلود کنی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اگه نمیتونی، از یکی از فروشگاه های ایرانی بخر،
Old.Damaged.Pillar هم فک کنم باید بخری. چون کم پیش میاد لینک دانلود براش پیدا بشه.Eat3D.UnrealScript هم همینطور،
اینم آدرس فروشگاه من:
کد:
از ایران رز هم میتونی اینا رو بخری:
کد:
فعلا.