تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 472 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353359399449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

درود
    یعنی هیچ کدوم از بچه هایی که سمند دارن، همچین مشکلی ندارن، آخه داستانش چی هستش که 5 بار بابت این موضوع به نمایندگی مراجعه کردم، آمپر رو هم عوض کردن (ICN) ولی باز هم از کار افتاده، یعنی چی هست مشکل که نمی تونن درستش کنن؟
    دوستان هیچ کس تا حالا مشکل من رو نداشته؟
    از کار افتادن مکرر کیلومتر شمار سورن مالتی پلکس
    والا من الان به غیر ماشینی که خودم باهاش 30000 تا رفتم
    حدود 4سمند پایه گازسوز و 2بنزینی و 2 سورن ef7 از اشنایان دارند
    هیچ کدوم مشکل نداشتن
    به غیر یکی از سورن ها که پمپ هیدرولیکش به خاطر رینگ و لاستیک فشار اومده بود و پمپش عوض شد
    و سمند خودم که مدام توی فشار بالا چکش روشن میشد که مشخص کردن از دسته سیم کوئله و با تعویضش مشکل کاملا حل شد
    هیچ کدوم کوچکترین مشکلی نداشتن
    یکبار دیگم بتون گفتم شما زیادی روی این ماشین حساسیت به خرج دادید دست کم در اوایل تحویل خودرو اینطور بود
    یه چیز دیگه هم قدیمیا میگن از هرچی بترسی و به هرچی حساس باشی به سرت میاد
    شما اینقدر روی مشکلات احتمالی موتور حساس شدید که دست آخر موتور به فنا رفت

ماشینتون رو حدود 32 پول پاش میدن توی این بازار مزخرف فعلی ...شما صفر بخواید بگیرید یا باید برید سراغ سمند lx و ef7 بنزینی یا رانا
    دست دوم موردهای بیشتر هست برای خرید
    206 و تندر هم مورد خوبیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوباره
    در صندوق که کامل باز میشه لبه انتهایی اون به شیشه عقب برخورد میکنه این ایرادات مونتاژی مثلا کج بودن شدید ساعت دیجیتال و یا سوختن لامپ چندتا از led های زیر دکمه های شیشه بالابرها و ... که مایه ابروی ریزی شرکت سازنده هست شامل گارانتی میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام من امروز رفتم روغن ماشین عوض کردم کاسترول مگنتیک ریختم تعویض روغنی گفت 5 لیتر با فیلتر کافیه ولی خود ایران خودرو 5.5 لیتر ریخته بود که بالاتر از گج روغن بود الان اندازه هست کدام درست روغن ریختن ایران خودرو تا تعویض روغنی

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام من امروز رفتم روغن ماشین عوض کردم کاسترول مگنتیک ریختم تعویض روغنی گفت 5 لیتر با فیلتر کافیه ولی خود ایران خودرو 5.5 لیتر ریخته بود که بالاتر از گج روغن بود الان اندازه هست کدام درست روغن ریختن ایران خودرو تا تعویض روغنی
    ایران خودرو شکر خورده گفته 5.5 لیتر!!!
    کدوم موتور زیر 2000 سی سی اینقدر روغن می خواد؟
    کدوم موتور 1600-1700 دنیا شما پیدا می کنید که 5.5 لیتر روغن جا بگیره؟
    همین غلط ها را می کنه که از همه جای موتور روغن میزنه بیرون
    این موتور با تعویض فیلتر بین 4.8 تا 5 لیتر روغن نیاز داره بقیه اش زیادی هست و در صورت استفاده از دورهای بالا روغن از اطراف درب سوپاپ به بیرون نشت می کنه

5. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ایران خودرو شکر خورده گفته 5.5 لیتر!!!
    کدوم موتور زیر 2000 سی سی اینقدر روغن می خواد؟
    کدوم موتور 1600-1700 دنیا شما پیدا می کنید که 5.5 لیتر روغن جا بگیره؟
    همین غلط ها را می کنه که از همه جای موتور روغن میزنه بیرون
    این موتور با تعویض فیلتر بین 4.8 تا 5 لیتر روغن نیاز داره بقیه اش زیادی هست و در صورت استفاده از دورهای بالا روغن از اطراف درب سوپاپ به بیرون نشت می کنه

خدا رحم کرد زیاد به تعویض روغن ایران خودرو اعتماد نکردم بعد از 3000 تا کار کرد متوجه شدم روغن خیلی بالاتر از گج هست بردم بیرون عوض کردم حالا گج روغن دقیق اندازه هست

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام، من بعد از حدود 10 هزارکیلومتر کارکرد ماشین چندتا عکس از موتور ماشین گرفتم اینجا قرار دادم لطفا از دوستان راهنمایی کنید در اون قسمت هایی که با علامت مشخص شده روغن نشت کرده بخصوص اون شیار بین قاب تسمه تایمینگ که در تصویر مشخص شده زیادتر هست، آیا این نشت روغن طبیعی هست؟ و این نشتی روغن از کجا ها میتونه باشه مخصوصا اون نشتی که بین قاب تسمه تایمینگ هست از کجا میتونه باشه؟

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید وقتی روغن های قبلی را تمیز کردم و بعد از حدود 2000 کیلومتر دیگه(الان کارکرد ماشینم شده 12000) دوباره در اون قسمت شیار بین قاب تسمه تایم کمی روغن هست و وقتی برای بار دوم روکش پلاستیکی بالای شمع ها را که روش نوشته cvvt ورداشتیم و زیرش را نگاه کردم احساس کردم کمی روغن کنار شمع ها دیده میشه بنظر شما این روغن بالا سر شمع ها از کجا میاد؟ آیا مشکلی ایجاد میکنه؟ و چیکار باید بکنم؟ موتور تازه روغنش عوض شده (10 40 ایساکویی 5لیتر ریختم) و فقط 2هزارتا با این روغن کارکرده و صدا و کارکرد موتور عادی هست.

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

طبیعی که نیست.بهتره بری نمایندگی.ماشین ما چهل هزار تا باهاش رفتیم.همچین چیزی نداشته.

9. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید وقتی روغن های قبلی را تمیز کردم و بعد از حدود 2000 کیلومتر دیگه(الان کارکرد ماشینم شده 12000) دوباره در اون قسمت شیار بین قاب تسمه تایم کمی روغن هست و وقتی برای بار دوم روکش پلاستیکی بالای شمع ها را که روش نوشته cvvt ورداشتیم و زیرش را نگاه کردم احساس کردم کمی روغن کنار شمع ها دیده میشه بنظر شما این روغن بالا سر شمع ها از کجا میاد؟ آیا مشکلی ایجاد میکنه؟ و چیکار باید بکنم؟ موتور تازه روغنش عوض شده (10 40 ایساکویی 5لیتر ریختم) و فقط 2هزارتا با این روغن کارکرده و صدا و کارکرد موتور عادی هست.
    احتمال داره از واشر در سوپاپ باشه
    چیز خاصی نیست .با تعویضش مسئله حل میشه

11. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    1-سمند مولتی موقعی که استارت ماشین را میزنم اتوماتیک رادیو روشن میشه چگونه میشه رادیو را خاموش کنم تا موقع استارت روشن نشه و فقط به صورت دستی روشن بشه؟
    2- در موقع اولین استارت معمولا صبح ها یعد از 120 ثانیه صدای رها شدن فنر از داخل خودرو قسمت عقب به گوش میرسه چرا؟
    Last edited by ali2521; 02-01-2015 at 19:42.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

احتمال داره از واشر در سوپاپ باشه
    چیز خاصی نیست .با تعویضش مسئله حل میشه
    1- شما فرمودید احتمال داره از واشر در سوپاپ باشه، اگه در سوپاپ نباشه احتمال دیگه از کجا میتونه باشه؟
    2- واشر در سوپاپ شامل گارانتی میشه؟
    3- کجاها باید باز بشن تا واشر تعویشض بشه؟ منیفولد هواهم باید بازبشه؟
    4- اگه همینطوری بمونه مشکل خاصی داره؟ آخه نمیخوام به این زودی ماشین را بندازم دست مکانیک.
    5- نیاز به بازکردن و تمیز کردن شمع ها هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •