سلام
میتونی بری اموزش براتون حذفش میکنه . اگه چند نفرید و این استاد رو قبول ندارید با هم برید بگید یا این استاد رو عوش کنید یا مجبوریم این درسو حذف کنیم .
سلام
میتونی بری اموزش براتون حذفش میکنه . اگه چند نفرید و این استاد رو قبول ندارید با هم برید بگید یا این استاد رو عوش کنید یا مجبوریم این درسو حذف کنیم .
سلام
ببخشید سوال دیگری هم داریم آیا ترم تابستان حذف اضطراری و حذف پزشکی هم دارد ؟ چون در ترم قبلی یک درس جبرانی را نتوانستم قبول بشوم بعد در ترم تابستان همان درس را انتخاب کردم اما استادش فرق میکند میخواهم بدانم اگر استادش اهل کمک کردن نبود میتوانم چند روز قبل از امتحان این در را حذف کنم و بعد وقتی حذفش میکنیم در معدل که دیگه تاثیری ندارد درسته یعنی معدل را تعغیر یا کم نمیکند ؟
و سوال دیگر اگر حذف اضطراری و یا حذف پزشکی را در ترم انجام دهیم بعد در آینده هم در ترم های بعدی میشود از حذف اضطراری و یا حذف پزشکی استفاده کنیم ؟ ممنون
بله میتوان ان را حذف کرد . بله بی نهایت میوان از حذف پزشکی استفاده کرد . من خودم 7 تا درس رو با همین روش حذف کردم .
در معدل هم تاثیری نداره .
Last edited by sansa; 22-07-2014 at 19:22.
ممنون دوست گرامیفقط اگر لطف کنید بهم بگید اگر حذف اضطراری و یا پزشکی کنیم آنوقت در معدل تاثیری ندارد یا مثلا معدل را کم نمیکند ؟
به هیچ عنوان تاثیری نخواهد داشت . فقط بعد از حذف اضطراری یا پزشکی به هیچ عنوان نباید سر جلسه امتحان حاظر بشید .![]()
Last edited by + f.a.r.i; 22-07-2014 at 19:24.
الان من سال اخذ مدرک دیپلم رو میزنم 93 سایت اجازه نمیده ولی 92 میزنم اشکالی نمیگیره واسه چی؟
معدل دیپلم رو چند بزنم؟
من معدل این ترمم 13 شد که یه تکماده میخوام یه درس رو بزنم که 7/75 هست بعد با 3 تا مدرک تخصصی باید نمره وارد بشه تا معدل کلی به دست بیاد.الان اگه این 3 تا مدرک تخصصی رو بزارن روش معدلم چطور میشه؟
الان تو سایت چند بزنم؟
من رشتم ساختمان سازیه میخوام معماری برم کد رشته رو کد ساختمان بزنم یا معماری؟
ببین برادر من، شما باید همه نمراتت تا 31 شهریور وارد شده باشه و مدرسه بهت گواهی موقت بده.
اول بگو تا اون موقع میتونی یا نه؟
اره یارو بهم گفت که تا شهریور دیپلمت رو بهت میدیم چون من پروندم رو بردم اونجا گفتن دو هفته دیگه بیا تا سیستم باز بشه بهشون گفتم تا کی دیپلم رو میدین گفتن تا شهریور باید همین ترم بدن
پس شما معدل دیپلمت رو حداقل 1 نمره کمتر بزن.
دفترچه رو هم کامل بخون همه چی رو توضیح داده.
الان من کد رشته رو کد دیپلمم رو بزنم یا رشته جدید که معماری میخوام برم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)