تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 416 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353359399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود
    میخواستم یه دستگاه ps3 اسلیم خریداری کنم, هنگام خرید باید به چه چیزایی توجه کنم
    البته من دستگاه کپی خور شده میخوام اورجینال به کارم نمیاد
    سلام
    بهتره از جای معتبر خرید کنید که خیالت راحت باشه . جای معتبر بگیری کلا بشرط کبی خور میفروشند ( خودتم بگو فرمویر 3.5 میخام ) فرمویر 3.5 -- شده بعد این دیگه نه هنوز نه.حتما هم یک هارد اکسترنال باید داشته باشی که هر بازی خاستی بخری روی این برات بریزند وگرنه باید کنسول ببری
    کنسول 160 گیگ خوبه

اگه تهران نیستی میتونی تلفنی خرید ککنی با تیباکس رات میفرستند معمولا تهران قیمتا بهتره.
    خاستی شماره فروشگاه سونی برات تو private message بدم خودمم از همونا خریدم.
    یک نکته ای هم هست که اگه تصمیمت رو سونی هست و بازی های انحصاری سونی که هیچی اگه دنبال بازی های روز هستی ایکس باکس بهتره
    کلا تصمیم اخر خودت بگیر تجربه خودم خاستم بگم شاید بدردت خورد

2. 3 کاربر از fk_u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

سلام
    بهتره از جای معتبر خرید کنید که خیالت راحت باشه . جای معتبر بگیری کلا بشرط کبی خور میفروشند ( خودتم بگو فرمویر 3.5 میخام ) فرمویر 3.5 -- شده بعد این دیگه نه هنوز نه.حتما هم یک هارد اکسترنال باید داشته باشی که هر بازی خاستی بخری روی این برات بریزند وگرنه باید کنسول ببری
    کنسول 160 گیگ خوبه

اگه تهران نیستی میتونی تلفنی خرید ککنی با تیباکس رات میفرستند معمولا تهران قیمتا بهتره.
    خاستی شماره فروشگاه سونی برات تو private message بدم خودمم از همونا خریدم.
    یک نکته ای هم هست که اگه تصمیمت رو سونی هست و بازی های انحصاری سونی که هیچی اگه دنبال بازی های روز هستی ایکس باکس بهتره
    کلا تصمیم اخر خودت بگیر تجربه خودم خاستم بگم شاید بدردت خورد
    درود بر شما
    بسیار سپاسگذارم از زمانی که برایم گذاشته اید
    گرامی
    من ایکس باکس دارم
    این هارد اکسترنال اجباریه؟مگه بازی ها رو تو دی وی دی رایت نمیکنن؟
    اگر توانستید یه فروشگاه معتبر در همین زمینه فروش ps3 برایم تو نامه خصوصی کنید سپاسگذار میشم
    پیشتر هم گفتم دنبال بازی اورجینال نیستم کپی باشند بهتره
    پلی 3 رو بیشتر به خاطر همین بازی های انحصاریش میخوام بخرم عنوان هایی همچون خدای جنگ 3 و و و ....

پیشتر از راهنمایی شما سپاسگذارم

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

درود بر شما
    گرامی
    من ایکس باکس دارم
    اگر توانستید یه فروشگاه معتبر در همین زمینه فروش ps3 برایم تو نامه خصوصی کنید سپاسگذار میشم
    پلی 3 رو بیشتر به خاطر همین بازی های انحصاریش میخوام بخرم عنوان هایی همچون خدای جنگ 3 و و و ....

ببینید اگه هارد اکسترنال نخرید باید هر دفعه کنسول رو ببرید تا براتون بازی بریزه.
    بهتره که هاردتونusb2باشه.
    اگه هم نشد یه سری کارها باید کرد.
    اونdvdها هم مستقیما اجرا نمیشه عموما بعد اینکه میخری باید همشونوbindکنی بریزی رو هارد.

5. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود بر شما
    گرامی
    من ایکس باکس دارم

خواهش میکنم
    فصله امتحانات ترمه نشد کامل توضیح بدم تا اونجایی که میدونم
    خوبه هر دو کنسول داشته باشیم + وقت بازی
    اره هارد کار اسون میکنه موقع خرید هر بازی هارد میبری وزنم نداره راحت . usb 2 باشه همون طور که بچه ها گفتند. تو هارد بازی ها ارشیو میکنی خوبه دیگه یا تو هارد سیستمت.dvd اینا در جریان نیستم فکر کنم دردسر داره
    1 ترا گرفتم 140 تو گرونی بازار.کنسولم 160 گیگ بسه حالا دوس داری قیمت مسله نیس براتون 320 گیگ بگیر.
    بازی ها 2.5 گرفتم مثله اینکه تهران جدیدا گرون میدن 7 یا 8 تومن ...
    از جایی که میگیری -- کنه بهتره 10 تومن میگیرن چندتا بازی هم میریزن تو هارد کنسول
    -- کنید کنسول برای بازی کبی دیگه اورجینال نمیشه بازی کرد مگر اینکه قید کبی بزنید برگشت به کبی بعد ابدیت نیس فعلا هزینه downgrade و .. که تو ایرانم فکر کنم نیست اون کیت بیخیال این موضوع بشیم حالا
    یک چیزی هم یادم اومد برای اینکه بازی کبی اجرا کنید ( اکثر بازیا شایدم همه) باید یک بازی اورجینال داخل دستگاهت باشه که بشه بازی کبی کرد قفل امنیتیه دیگه دستگاه به اشتباه میندازه که بازی اورج داری .بازی اورج قدیم میتونی بخری اکبند 25 شایدم الان کمتر گیر بیاد میتونی هم موو بخری که یک بلو ری داخلش داره هم موو داری هم بلو ری
    تهران هستید؟
    دیرتر تا امشب ادرس + تلفن فروشگاه سونی بهت میدم کارشون درسته شک نکن
    هر شخصی خودش تصمیم میگیره چی درسته . چون خودمم چند ماه بیش تو شک بودم کجا بهتره یک دوستی 2 جا گفت که کارشون درسته و قیمت خوب میدن.
    خوش باشید
    Last edited by fk_u; 21-01-2012 at 23:43.

7. این کاربر از fk_u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من سامان هستم
    به علت مشکلان مالی قصد فروش ایکس باکس ام دارم
    پرمیوم ، 40 گیگ ، برد جاسبر ، با دو دسته و حدود 40 50 تا بازی
    فوق العاده تمیز
    می تونید بیاید باز دید کنید از دستگاه
    قیمت 350-400
    فوری...
    09190751736
    خوشقامت

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من سامان هستم
    به علت مشکلان مالی قصد فروش ایکس باکس ام دارم
    پرمیوم ، 40 گیگ ، برد جاسبر ، با دو دسته و حدود 40 50 تا بازی
    فوق العاده تمیز
    می تونید بیاید باز دید کنید از دستگاه
    قیمت 350-400
    فوری...
    09190751736
    خوشقامت
    هر گونه خرید و فروش توی این فروم مجاز نیست عزیز.
    ----------------------------------------------------------------------------
    خواهش میکنم
    فصله امتحانات ترمه نشد کامل توضیح بدم تا اونجایی که میدونم
    خوبه هر دو کنسول داشته باشیم + وقت بازی
    اره هارد کار اسون میکنه موقع خرید هر بازی هارد میبری وزنم نداره راحت . usb 2 باشه همون طور که بچه ها گفتند. تو هارد بازی ها ارشیو میکنی خوبه دیگه یا تو هارد سیستمت.dvd اینا در جریان نیستم فکر کنم دردسر داره
    1 ترا گرفتم 140 تو گرونی بازار.کنسولم 160 گیگ بسه حالا دوس داری قیمت مسله نیس براتون 320 گیگ بگیر.
    بازی ها 2.5 گرفتم مثله اینکه تهران جدیدا گرون میدن 7 یا 8 تومن ...
    از جایی که میگیری -- کنه بهتره 10 تومن میگیرن چندتا بازی هم میریزن تو هارد کنسول
    -- کنید کنسول برای بازی کبی دیگه اورجینال نمیشه بازی کرد مگر اینکه قید کبی بزنید برگشت به کبی بعد ابدیت نیس فعلا هزینه downgrade و .. که تو ایرانم فکر کنم نیست اون کیت بیخیال این موضوع بشیم حالا
    تهران هستید؟
    دیرتر تا امشب ادرس + تلفن فروشگاه سونی بهت میدم کارشون درسته شک نکن

خوش باشید
    صرفا جهت اطلاع دوستان تهران 3-4جا دارن.
    ولی همونجور که گفتی هزینه و ... هم هست.
    فکر نمیکنم بیارزه یه 10 تومن هم برای کپی خور کردن بده چون معمولا بیرونcfwهای خوبی نمیریزن و ...

10. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

هر گونه خرید و فروش توی این فروم مجاز نیست عزیز.
    ----------------------------------------------------------------------------

صرفا جهت اطلاع دوستان تهران 3-4جا دارن.
    ولی همونجور که گفتی هزینه و ... هم هست.
    فکر نمیکنم بیارزه یه 10 تومن هم برای کپی خور کردن بده چون معمولا بیرونcfwهای خوبی نمیریزن و ...
    برای من شما فرقی نداره بچه ها از کجا بخرند چون خودم از یک فروشگاه باحال خریدم از هر جهت راضی هستم
    گفتم اگه دوستمون جایی سراغ نداره بگیم که راحت خرید کنه فکر نو نبودن و شک اینا نباشه.
    اره اجباری نیس هر کی خودش تصمیم میگیره ولی جایی که زیاد کنسول میفروشه این کاره هست مطمعنا فایل کبی خور کردنش سالمه هم 4 5 تا بازی میریزن رو هارد کنسول در کل هزینه کبی خور رایگان میشه . ما که راضی بودیم. احتمال اینم هس برنامه های کبی خور کردن از نت بگیریم بعد ناقص دانلود بشه یا مشکل داشته باشه فایل که بد کبی خور بشه کنسول هنگ میکنه و ....

من چند تا بست دادم طولانیم شد گفتم یک راهنمایی کنم شاید بدرد بخوره
    از اونجایی که بازار همه چیز گرون تر شده میشه بله به گفته دوستمون شاید کسی نخاد 10 اینا بده برای -- نرم افزاری کنسول
    چون حوصله این کارا نداشتم گفتم خودشون -- کنند بچه ها میتونند تو همین فروم سوال کنند کسایی که حرفه ای هستند میگند چی کنند
    فقط موقع خرید ببینید ورژن قابل -- باشه
    Last edited by fk_u; 22-01-2012 at 15:48.

12. 2 کاربر از fk_u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه compund security's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دووستان سلاااام
    یکی از رفقای رفقام گفته میتونه برام اکس باکس با کینکت اسلیم با 2 تا دسته جور کنه بازی اورژینال کینکت هم گفت روش هست گفته 750 تومن به نظرتون قیمتش خوبه این 4 گیگ هست 250 گیگ رو 100 تومن گرون تر میگه چه کنم؟؟؟؟؟؟
    راستی اکس باکس جدید کی میاد ارزش صبر داره؟
    کینکت جدید هم میاد؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دووستان سلاااام
    یکی از رفقای رفقام گفته میتونه برام اکس باکس با کینکت اسلیم با 2 تا دسته جور کنه بازی اورژینال کینکت هم گفت روش هست گفته 750 تومن به نظرتون قیمتش خوبه این 4 گیگ هست 250 گیگ رو 100 تومن گرون تر میگه چه کنم؟؟؟؟؟؟
    راستی اکس باکس جدید کی میاد ارزش صبر داره؟
    کینکت جدید هم میاد؟
    با تشکر
    این قیمت دست دومشه؟اگه دست دوم که نه اصلا ارزش نداره.ولی خوب اگه تازه هست بله قیمتش خوبه.
    از نسل بعدی کنسول ها خبری نیست و از گفتن شایعه ها پرهیز میکنم.
    کینکت جدید هم کینکت برای ویندوز هست و نه برای کنسول ها و تغیرات جزیی داره و نمیشه گفت نسل بعدی و تا چند ماه دیگه میاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه compund security's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این قیمت دست دومشه؟اگه دست دوم که نه اصلا ارزش نداره.ولی خوب اگه تازه هست بله قیمتش خوبه.
    از نسل بعدی کنسول ها خبری نیست و از گفتن شایعه ها پرهیز میکنم.
    کینکت جدید هم کینکت برای ویندوز هست و نه برای کنسول ها و تغیرات جزیی داره و نمیشه گفت نسل بعدی و تا چند ماه دیگه میاد.
    نه نو هستش پس من همین امشب میرم ازش بخرم با گارانتیش رو
    راستی 250 گیگ خیلی به 4 گیگ ارجعیت داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •