دقیقا برای همین میگم که هیچ فصلی کنار نزارید همین سری که میگی من کامل کنار گذاشتم ولی میتونستم با یاد گرفتن مفاهیمش اون راحت بزنم
دقیقا برای همین میگم که هیچ فصلی کنار نزارید همین سری که میگی من کامل کنار گذاشتم ولی میتونستم با یاد گرفتن مفاهیمش اون راحت بزنم
سلام
بچه ها
من خیلی ناراحت هستم . این آزمون رو بدجوری خراب کردم
احساس میکنم دیگه نمی تونم ادامه بدم . وقتی خواهرم و خانواده ام فهمیدن ترازم این شده کلی نیش و کنایه زدن که من ریاضی نمی فهمم . و با توجه به اینکه وضعیت خونه برای درس خوندن مساعد نیست . اینا هم به من می گن تو که نمیتونی درس بخونی چرا بهونه خونه رو میاری
ولی به جان خودم من همه مطالب رشته ریاضی رو میفهمم البته بجز گسسته که اونم داشتم سعی می کردم...
بچه ها من فوق دیپلم کامپیوتر دارم . چون بابام نمیزاره برم شهرستان و ظرفیت تهران برای کاردانی به کارشناسی تهران 30 نفر بیشتر پذیرش نداره اونم فقط شبانه... الان 1.5 سال از کاردانیم میگذه که گرفتم
اومدم رشته ریاضی امتحان بدم....
حالا با این وضعیت ادامه بدم یا برم کامپیوترم رو بخونم ؟
راستش کتاب های شما خیلی زیاده !!!نمیتونم درست توی 2 هفته جعمش کنم اونم با دوره و تست !!!
خودم رو خیلی به زحمت بندازم 2 تا اختصاصی و 2 تا عمومی و بعضی وقتا هم یه اختصاصی....
پیش یه مشاور خیلی خوبم رفتم ولی اون یه کاری کرد من بیشتر گیج شدم
بچه ها چی کار کنم !!!!!!!!!! لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاردانی به کارشناسی خیلی سخته من خودم چند نفرو مثل شما دیدم اخر سر اونا رفتن خارج از کشور برای تحصیل ولی همه که اینجوری نیستن الهام خانوم به نظر من شما تلاشتو بکن نهایتش مهندسی کامپیوتر غر انتفاهی قبول میشی گفتم نهایتش ناراحت نشی باز بگی چرا گفتیاین نظر من بود چون با این 30 نفری که شما گفتی کار دشواریه
تو حتما باید پیش مشاور درست حسابی بری ولی اون چیزی که به مغز من میرسه اینه که با این وضعیت اشتباه کردی رفتی کانون خوب معلوم شخصی با این وضعیت که کامپیوتر بوده... نمیتونه تو 2 هفته این همه درس بخونه ما که از اول ریاضی بودیم.... نمیتونیم چه برسه به شما
سلام
ممنون راست میگین نباید میرفتم کانون... الانم اگه بشه فقط بعضی از آزموناش رو شرکت کنم !! موقع ثبت نام نوشته بود اگه شرکت نکنید آزمون ها براتون پست میشه امیدوارم درست باشه...
من فکر می کرم باید روزی 50 تا تست دیف و ریاضی پایه و فیزیک و شیمی و 30 تاعمومی و ... بزنم یا مثلا در هفته 150 تا تست دیفرانسیل ...
اومدم این کار و بکنم دیدم نشد قاطی کردم... آخه این مشاوره این جوری گفته بود...
سلام
آره راست میگین
من پارسال تا قبل عید اونم فقط فیزیک و یکمی دیفرانسیل و 5 تا درس معارف پیش خوندم دانشگاه مجازی قبول شدم...ولی گفتم شاید امسال بتونم یه جای بهتر قبول بشم...
خدایی قبول شدن تو کاردانی به کارشناسی خیلی سخته.... مثلا من اگه رتبه2 یا 3 رقمی بیارم باید برم شهرستان درس بخونم![]()
دوستان یه سوال داشتم!
کسی با دیپلم ریاضی و پیش ریاضی میتونه تو کنکور دولتی تجربی شرکت کنه؟!!!
من ریاضی م ولی خیلی وسوسه میشم تجربی شرکت کنم
تونستنش رو میتونی اما اگه کنکور تجربی بدی دیگه نمیتونی کنکور ریاضی بدی ها.
وسوسه رو بزار کنار عاقلانه فکر کن.اگه بخوای تجربی شرکت کنی باید زیست بخونی فکر نکن با درصد بالای ریاضی یا فیزیک قبولی.
لعنت به این شانس گند من !
شنبه از طرف مدرسه رفتیم کلک چال.گفتن شما باید تفریح کنید و بکوب درس بخونین خسته میشین نمیکشید تا تیر بخونید و از این حرفا.
من و دوستم پاشدیم از کوه رفتیم بالا(البته کوه نبود دقیقن که سراشیبی تند کنار رودخونه بود)اومدم خونه یه ساعت خوابیدم پاشدم زانو هام ورم کرده بود خفن.گرفتگی عضلات و اینا.عین فلجا اصلن نمیتونستم جم بخورم.دو روز مدرسه نرفتم.(رفتم دکتر بهم یه آمپول گاوی داد زدم بهتر شدم)آقا من سه شنبه خیر سرم رفتم مدرسه همه سرما خورده بودن چه جور.گرفتم ازشون.
الان هم دوباره موندم خونه.من بیچاره هنوز از قبلی خلاصی پیدا نکرده گرفتار این یکی شدم.
شانس نداریم که.
ممنونم توی دروس ریاضی مربوط به خودم مشکلی ندارم
واقعا زیست سخته؟؟؟؟
من زیست دوم رو خوندم
ولی 3 و پیش رو نمیدونم
کدومش سخته؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)