ایا پلاسمای پاناسونیک x20یاa20 دستگاه new pdp میباشند؟چون بیشترین استفاده ما کانالهای م ا ه و ا ر ه است ایا درست است که تلویزیونهای hd مثل x20یاa20 تصاویر بهتری نسبت به مدلهای full hd مثل v20دارند?
ایا پلاسمای پاناسونیک x20یاa20 دستگاه new pdp میباشند؟چون بیشترین استفاده ما کانالهای م ا ه و ا ر ه است ایا درست است که تلویزیونهای hd مثل x20یاa20 تصاویر بهتری نسبت به مدلهای full hd مثل v20دارند?
a:
x :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-نه بزرگوار هر دو پنل g13 ولي neopdp نيستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در هر برندي با توجه به اينكه رزولوشن native در پنل هاي hd كمتر هست نتيجه ميگيريم سورس هاي Sd با كيفيت بهتري نمايش داده ميشن چون نياز كمتري به بزرگنمايي و اپسكلينگ داريم تا پنل هاي 2مگ و full hd
Last edited by t_tanhayam; 10-02-2011 at 10:12.
دوستان کسی میتونه منو یه راهنمایی کنه؟مرسی.
سلام بر tanhayam عزيز
يه سئوال داشتم ميدونم تكراريه ! ولي ممنون ميشم جوابمو بدين.
من واقعا گيج شدم
بين led samaung c5550 و پلاسماي پاناسونيك كدومشو پيشنهاد مي كنين؟
اگه جواب پلاسماست تو رنج 1.5 كدوم مدل؟
ممنون
سلام
یه راهنمایی میخواستم برای خرید LED .بودجه ای هم که دارم حدود 1 میلیون هشصد تا 2 میلون و دویست!
بهترین گزینهام برای خرید چیه؟
تا لان از LG مدل LED42 8600 رو انتخاب کردم و از سامسونگ LEd 6960 .به نظرتون کدوم یکی بهتره؟
در ضمن اگه از برند های دیگه مثل سونی یا پاناسونیک با کیفیت خوب سراغ دارید بهم پیشنهاد کنید
ممنون
امروز رفتم یک عدد ال ای دی سونی 40 اینچex-710خریدم.برای ال سی دی سامسونگc695 متاسفانه فروشنده این کالارانداشت ومیگفت بهترهc585 ویاc685 بخر.تازه یک بروشوردادودرآن تصویر ال سی دی سامسونگc695بود که دارای زائده ای قرمزرنگ درزیرمارک سامسونگ بود که به دلم نچسبید.نظر دوستان متخصص چیست؟
-خوب بزرگوار lx6500 قابليت 3d هم داره كه ميتونه خيلي تاثير گذار باشه در خريدتون
من فكر ميكنم در صورتيكه قيمت نزديك بهم داشته باشند از نظر امكانات lx6500 انتخاب بهتري خواهد بود
-از چه نظر ؟
-اگر كيفيت تصوير منظورتون هست neo pdp بهترين گزينه ممكن ميتونه باشه
-اگر امكانات پنل وديزاين وطراحي براتون مهم هست و يك hardcore gamer نيستين و تصوير c5000 رو هم ميپسندين با توجه به اينكه از نزديك ديدين ميتونه گزينه خوش قيمتي توي led ها باشه
-در رنج 1.5 من Neo pdp كه خاطر هست g10 بود نزديك 1400 البته اگر موجود باشه بازار (با توجه به اختلاف قيمت كمي كه با v20 داره و برتري هاي اين پنل توصيه ميشه سراغ v20 ّبرين)
-با توجه به انتخاب هاتون ميتونيد
sony ex710
panasonic d25
رو هم به ليست تون اضافه كنيد
-le 8500 پنل ارزشمندي هست و مشكلات اكثر edge led ها رو نداره بخاطر local dimming بودن و ميتونه بهترين انتخاب باشه
-تنها ميمونه سليقه ونظر شخصي خودتون در مورد طراحي وساير موارد
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
-مباركتون باشه ex710 هم پنل خوبيه
-خوب ديزاين وطراحي سليقه اي هست
-در مدل هاي ذكر شده C695 بهترين تصوير رو داره به حرف فروشنده ها هم زياد توجه نكن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)