تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 1211 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353359399449849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

در کنار
    Catalyst يه برنامه ديگه هست که واقعا واسه بازی با کارت گرافيک ati واجب.

ATI TRAY TOOL
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکلات مثل Wait for Vsync و Wait For Vertical Refres به راحتی حل ميشه.
    رفیق کارت من ati هست و من این رو دانلود کردم ولی دیگه نمیتونم cod4 آنلاین بازی کنم برا همین پاکش کردم.کار دقیقش چی بود؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

والا من که اصلا نمیفهمم این آدام چرا هر دفه یک جور حرف میزنه . تا همین دیشب میگفت موضوع response time توی کدی که جدیدا ما بازی کردیم خیلی بهتر شده حالا سر صبح داره میگه من دمو رو تا الان بازی نکرده بودم حالا که دمو رو میبینم باید بگم موضوع response time توی کدی که بازی کردم تغییر کرده اما نسبت به دمو تغییرات در حد زیادی نیست .
    میگه من فکر میکردم دمو بر اساس کد 75 درصدی ساخته شده بهمین خاطر گفتم موضوع زمان پاسخ دهی خیلی بهتر شده اما الان دارم میبینم دمو جدیدتر از کد 70 درصده .

برای منم تا الان این سوال مطرح بودکه چطور ممکنه زمان پاسخ دهی بهتر شده باشه اما بجای اینکه بازی آسون تر بشه سخت تر هم شده آخه دیشب آدام میگفت هم تاخیر در واکنش ها بهنر شده و هم بازی سخت تر . مطمئنا خیلی از شما از این خبر ناراحت شدین اما زیاد نگران نباشین چون کم کم بهش عادت میکنین علاوه براینکه باید این مساله رو در نظر بگیریم که در عالم واقع هم یک فاصله بین زمان تصمیم گیری تا زمان عمل وجود داره . شما خودتونو در نظر بگیرین که توی زمین پا به توپ هستین فرضا یکی از بازیکنان حریف میاد توپو ازتون بگیره شما هم تصمیم میگیرن توپو به یکی از هم تیمی هاتون پاس بدین از زمان تصمیم گیری شما تا ضربه زدن به توپ مطمئنا یک فاصله زمانی وجود داره که البته بستگی به موقعیت , تعادل و نوع واکنش شما داره که من فکر میکنم بسته به نوع واکنش چیزی حدود 0.5 تا 1.5 ثانیه طول میکشه ( در پاس, شوت زدن , سانتر و بقیه مسائل ) .
    پس تا حدودی میشه گفت این مساله تاخیر طبیعیه اما به نظر من توی این دمو این تاخیر یک کم بیشتر از حد نرمالشه که امیدوارم توی نسخه نهایی بهتر بشه هرچند که من از همین هم راضی هستم چون بازیو خیلی سخت کرده .

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

4. 4 کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این دمو باید چیزی به اسم دریبل رو از ذهنمون پاک کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

دوستاني كه تو اردبيل هستن. ميتونن بازي رو از اين آدرس بخرن:
    چهارراه امام/مجتمع تجاري ملل/كد 27/پژواك رايانه

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان یه حرکت زیبا از بوفون:!!
    woooooooooooooooooooooooooooooow

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوست عزيز گزينه Wait for Vsync فعاله در ضمن تو ي بخش 3D گزینه Wait For Vertical Refresh همچين گزينه اي رو پيدا نكردم البته ريفرش ريتم 60 هست
    عكس گرفتم
    كه قسمت بالايي نشون ميده كه تو سيتينگ ساكر گزينه Wait for Vsyn فعاله
    و عكس زيري بخش 3D برنامه ATi catalyst هست كه گزينه Wait For Vertical Refresh درش وجود نداره
    با نهايت تشكر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    بخش 3D رو باز کنید بعد قسمت all setings بخش پنجم این گزینه وجود داره. که در حالت performance قرار داره و شما اونو در حالت advanced قرار بدید.

داره خودمونی میشه saba_saeb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

رفیق کارت من ati هست و من این رو دانلود کردم ولی دیگه نمیتونم cod4 آنلاین بازی کنم برا همین پاکش کردم.کار دقیقش چی بود؟
    والا من که تا به حال باهاش مشکل نداشتم.
    call of duty هم بازی نکردم که بيبينم مشکل داره يا نه، کلّا اين برنامه يه manager فوق العاده واسه کارت های ati هست،من سری fw vaio دارم،گرافيک (ati 4650 1 gig dedicate) و چون مانيتورم wide هست با اکثر بازی ها مشکل داشتم، اما با اين برنامه همه مشکلاتم حل شد.
    من نتونستم از
    catalyst control center بعضی تغييرات که ميخواستم رو بدم،مثل همين ForceVsync ، مخصوصاً تو ويندوز ويستا.
    شما هم اگه با هر بازی مشکل داری و ميخوای
    setting گرافيک رو تغيير بدی ميتونی از اين برنامه استفاده کنی،هروقت هم ديدی با هر بازی مشکل داره خب برنامه رو exit کن.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

با این دمو باید چیزی به اسم دریبل رو از ذهنمون پاک کنیم
    فکر میکنم شما هنوز مهارت لازمه رو برای دریبل کردن بدست نیاوردین .به این تصاویر نگاه کنید من این حرکاتو در حالت TOP PLAYER انجام دادم .البته اینو هم قبول دارم که دریبل کردن واقعا مشکل شده و در ضمن با هر بازیکنی نمیشه اینکارو انجام داد .
    ( حجم کل عکسها حدود 350 مگ میشه )

تصویر 1- آنری .................................................. .................تصویر 2 - آنری (حرکت فریب به چپ)

تصویر 3 - آنری .................................................. ................تصویر 4 - آنری ( جاگذاشتن حریف )

تصویر 1 - تورس .................................................. ...............تصویر 2 - تورس

تصویر 3 - تورس ( تورس مدافع مستقیمو جا میذاره و میخواد به جراد پاس بده که آلوز توپو کات میکنه)

تصویر 1- مسی .................................................. ...............تصویر 2 - مسی در حال انجام دریبل زیدانی

تصویر 3 - مسی که در ادامه حریفو جا میذاره

اما یک نمایش جالب از مسی :

تصویر 1 - مسی حرکت از اینجا شروع میشه ..............................تصویر 2- مسی حرکت ویرانگرشو شروع میکنه

تصویر 4 - متاسفانه تصویر سومواز دست دادم که مسی به زیبایی دو نفرو جا میذاره تصویر5-مسی (دفاع تیم حریف مستعسل شده )

تصویر 5 - مسی نهایتا توپ لو میره .
    Last edited by 4039; 21-09-2009 at 12:04.

11. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من بالاخره متجوجه نشدم نسخه نهايي اين 2010 كي مياد چون در هر سايتي يك چيزي نوشته شده .و اينكه تا به ايران بخواد برسه چقدر طول ميكشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •