من اونی که تو پست چهارم بودو نصب کردم و الانم بدون مشکل داره کار می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
من اونی که تو پست چهارم بودو نصب کردم و الانم بدون مشکل داره کار می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب دیگه رسما این گوشی رو مرحوم شده باید تصور کرد، آخرین پست این تاپیک یک ماه پیش بود، فکر نکنم از دو سال و نیم پیش که این تاپیک باز شد تاحالا یک ماه قفه بین پست های این تاپیک افتاده باشه. حتی فانیل و هایپر هم بدون خداحافظی ماه هاست آپلود نکردند. البته من که تا سال دیگه میخوام نگهش دارم.
یکی از آشناها آرک گرفته؛اون بازی گلف با کیفیته رو رو هر دو گوشی اجرا کردیم؛جالبه که روی 8910 سریعتر لود شد تازه کیفیت نمایش 8910 هم واقعا بهتر بود.
یکی از آشناها آرک گرفته؛اون بازی گلف با کیفیته رو رو هر دو گوشی اجرا کردیم؛جالبه که روی 8910 سریعتر لود شد تازه کیفیت نمایش 8910 هم واقعا بهتر بود.من فکر میکنم هنوز هم میشه رو این گوشی حساب کرد.الان نهایت 250 بشه فروختش و گوشی ای که از همه لحاظ بهتر از 8910 باشه بالای 600 تومنه.
از دوستان کسی می دونه اندروید روی این گوشی هم نصب می شه یا نه؟ چه ورژنی ؟ بخشی سراغ دارید برای راهنمایی که مطلب از توش پیدا کنم
ممنون
اندروید روی این گوشی نصب نمیشه، به هیچ وجه، هیچ رقمه، هیچ وقت.
هركس قصد فروش اين گوشيو داره اگه تميز باشه با قيمت خوبي ازش ميخرم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بازی خوب جدید که روی این گوشی بیاد چی اومده؟ منظور از جدید در 1-2 ماه اخیره!
واقعا شما انتظار دارید هنوز بازی جدید برای این گوشی بیاد ؟ اونم سیمبین 9.4 که خود نوکیا هم ساپورتش نمیکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)