ممنون. ولی آگه مثلا 20 تا شورتکات رو درگ کنم همه رو همونجا نشون میده؟ خیلی ضایع هست که
یه چیز دیگه هم اینکه چطوری اندازه آیکونهای دسکتاپ رو کوچیک کنم؟؟!!!!هر چی دنبال میگردم گزینه ای نداره!
![]()
ممنون. ولی آگه مثلا 20 تا شورتکات رو درگ کنم همه رو همونجا نشون میده؟ خیلی ضایع هست که
یه چیز دیگه هم اینکه چطوری اندازه آیکونهای دسکتاپ رو کوچیک کنم؟؟!!!!هر چی دنبال میگردم گزینه ای نداره!
![]()
و کسی جواب سوالای منو نداد.
درود
من یه مودم کریتیو دارم که ویندوز 98 و xp اونو اتوماتیک نصب میکردن و من از سرعتش خیلی راضی بودم و با وجود اینکه یه مودم زولتریکس 3 چیپ هم دارم ولی به همین دلیل از اون استفاده نمیکردم ولی با نصب ویندوز 7 این مودم شناسایی نمیشه !!یعنی سخت افزار سازگار نیست؟راهی نداره که بتونم نصبش کنم؟
سلام . من 7 64 بيتي دارم كه بعد نصب كرك داخل DVD ديگه كار نميكنه ! چي كار كنم ؟ چند بار هم REmove all crack رو زدم و دوباره نصب كردم ولي باز هم كركش كه بايد active 30 روز رو از بين ميبرد نبرد حالا چي كار كنم ؟!![]()
از دوستان كسي نيست جواب بده ؟![]()
کسی نیست جواب بده؟![]()
دوستان این هم جدید ترین اکتیو ویندوز 7 امیدوارم که حالشو ببرین تا بعد .....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
20 شورت کات آخه میخوای چی کار؟؟!!!
یه کاری میتونی بکنی...کل شورت کات هات رو بریز توی یه فولدر بعد روی TaskBar راست کلیک کن واز ToolBar گزینه New ToolBar رو انتخاب کن و برو همون فولدر شرت کات ها رو انتخب کن و روی Select Folder کلیک کن...
همون Appearance ، ایکس پی رو میگید؟؟ رو دسکتاپ کلیک راست کن Personalize رو بزن بعد از پایین صفحه روی Windows Color کلیک کن و روی Advanced Appearance Settings کلیک کن...
توی ویندوز ویستا و 7 باید درایور مودم رو نصب کنید (درایور مخصوص همون ویندوز) اگه پیدا کنی...من خودم زولتریکس 3 چیپ دارم ولی درایورشو پیدا نکردم....
شما اول برید توی آدرس زیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز کرک که توی صفحه 334 هست استفاده کنید...اول Uninstall رو بزنید بعد کرک کنید...
ویندوزتو عوض کن...
1) این پنجره برای برنامه های قدیمی باز میشه که زیاد مهم نیست مثلا صفحه Setup (SFX ساخته شده با WinRAR ---- الان همچین پنجره ای من دم دست ندارم یه عکس ازش بذار تا بگم چی کار کنی... عنوانشو توی گوگل سرچ کن یه چیزایی شاید پیدا کنی...
2) من چیزی از زیر نویس حالیم نمیشه..ببخشید!
سلام،نمیدونم این مطلب اینجا بوده یا خیر،ولی به درد من خیلی خرد،شما هم استفاده کنید اگر دوست داشتید.
----------------------------
نویسنده وب سایت C|Net امروز یک قابلیت جدید در ویندوز ۷ را معرفی کرد که تا پیش از این پنهان بود. این امکان جدید که اصطلاحاً “God Mode” نامگذاری شده است بخصوص برای استفاده کاربران حرفه ای بسیار مناسب خواهد بود. با فعال نمودن این ترفند شما قادر خواهید بود تمامی تنظیمات اساسی ویندوز را در یک فولدر به صورت کلاسیک مشاهده نموده و سپس آنها را تغییر دهید.
اما روش فعال ساختن این ترفند به صورت زیر است:
ابتدا در ویندوز ۷ یک فولدر جدید (New Folder) ایجاد نمایید.
سپس نام این فولدر را دقیقاً به این عبارت تغییر دهید
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
بدین ترتیب شما God Mode را فعال ساخته اید و در پوشه ایجاد شده تمامی تنظیمات مدیریت ویندوز را در اختیار خواهید داشت.
چرا نصب کردم . این قابلیتی که گفتم زمانی هست که با ترکیب Ctrl+tab داری پنجره های رو میگردی و جالب بود!
من فکر میکردم همینجوری یه کلیک کنی روی بک گراند اینجوری میشه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)