تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 531 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353359399449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نه از Quick Lunch خبری نیست ولی بجاش میتونی شورت کات ها رو توی TaskBar درگ کنی تا مثل مدیا پلیر یا اینترنت اکسپلورر اونجا بمونه...

ممنون. ولی آگه مثلا 20 تا شورتکات رو درگ کنم همه رو همونجا نشون میده؟ خیلی ضایع هست که
    یه چیز دیگه هم اینکه چطوری اندازه آیکونهای دسکتاپ رو کوچیک کنم؟؟!!!! هر چی دنبال میگردم گزینه ای نداره!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وقتی روی یه فایل اگزه توی سون کلیک میکنیم واسه نصب و بعد، از نصب کردن فایل منصرف میشیم و کنسل میکنیم، پنجره ای باز میشه که دو حالت انتخاب داره. اول اینکه برنامه رو از اول نصب کنیم و دوم اینکه روی پیغام برنامه به درستی نصب شده کلیک کنیم.
    حالا چطور میشه کاری کرد که هنگام کنسل کردن یک نصب، دیگه این پنجره ظاهر نشه؟

و سوال دوم: موقعی که k-lite mega codec pack رو نصب میکنم، هر فیلمی که دارای زیر نویس باشه زیرنویسش میاد اما آیکن سبزی که باید کنار ساعت بیاد نمیاد. چرا؟
    و کسی جواب سوالای منو نداد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درود
    من یه مودم کریتیو دارم که ویندوز 98 و xp اونو اتوماتیک نصب میکردن و من از سرعتش خیلی راضی بودم و با وجود اینکه یه مودم زولتریکس 3 چیپ هم دارم ولی به همین دلیل از اون استفاده نمیکردم ولی با نصب ویندوز 7 این مودم شناسایی نمیشه !!یعنی سخت افزار سازگار نیست؟راهی نداره که بتونم نصبش کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

14 مشكل عجيب!

سلام . من 7 64 بيتي دارم كه بعد نصب كرك داخل DVD ديگه كار نميكنه ! چي كار كنم ؟ چند بار هم REmove all crack رو زدم و دوباره نصب كردم ولي باز هم كركش كه بايد active 30 روز رو از بين ميبرد نبرد حالا چي كار كنم ؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

13

سلام . من 7 64 بيتي دارم كه بعد نصب كرك داخل DVD ديگه كار نميكنه ! چي كار كنم ؟ چند بار هم REmove all crack رو زدم و دوباره نصب كردم ولي باز هم كركش كه بايد active 30 روز رو از بين ميبرد نبرد حالا چي كار كنم ؟!
    از دوستان كسي نيست جواب بده ؟

داره خودمونی میشه nesarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام خدمت سما دوستان عزیز
    مشکل از چیست؟
    همه نرم افزار های کاربردی خود سیستم از کار افتادند.
    تصویر پایین مربوط به صدا
    تصویر بعدی مربوط به آیکون Windows Explorer

کسی نیست جواب بده؟

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان این هم جدید ترین اکتیو ویندوز 7 امیدوارم که حالشو ببرین تا بعد .....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11 سلام

ممنون. ولی آگه مثلا 20 تا شورتکات رو درگ کنم همه رو همونجا نشون میده؟ خیلی ضایع هست که
    یه چیز دیگه هم اینکه چطوری اندازه آیکونهای دسکتاپ رو کوچیک کنم؟؟!!!! هر چی دنبال میگردم گزینه ای نداره!
    20 شورت کات آخه میخوای چی کار؟؟!!!
    یه کاری میتونی بکنی...کل شورت کات هات رو بریز توی یه فولدر بعد روی TaskBar راست کلیک کن واز ToolBar گزینه New ToolBar رو انتخاب کن و برو همون فولدر شرت کات ها رو انتخب کن و روی Select Folder کلیک کن...

همون Appearance ، ایکس پی رو میگید؟؟ رو دسکتاپ کلیک راست کن Personalize رو بزن بعد از پایین صفحه روی Windows Color کلیک کن و روی Advanced Appearance Settings کلیک کن...

درود
    من یه مودم کریتیو دارم که ویندوز 98 و xp اونو اتوماتیک نصب میکردن و من از سرعتش خیلی راضی بودم و با وجود اینکه یه مودم زولتریکس 3 چیپ هم دارم ولی به همین دلیل از اون استفاده نمیکردم ولی با نصب ویندوز 7 این مودم شناسایی نمیشه !!یعنی سخت افزار سازگار نیست؟راهی نداره که بتونم نصبش کنم؟
    توی ویندوز ویستا و 7 باید درایور مودم رو نصب کنید (درایور مخصوص همون ویندوز) اگه پیدا کنی... من خودم زولتریکس 3 چیپ دارم ولی درایورشو پیدا نکردم....
    شما اول برید توی آدرس زیر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از کرک که توی صفحه 334 هست استفاده کنید...اول Uninstall رو بزنید بعد کرک کنید...

ویندوزتو عوض کن...

وقتی روی یه فایل اگزه توی سون کلیک میکنیم واسه نصب و بعد، از نصب کردن فایل منصرف میشیم و کنسل میکنیم، پنجره ای باز میشه که دو حالت انتخاب داره. اول اینکه برنامه رو از اول نصب کنیم و دوم اینکه روی پیغام برنامه به درستی نصب شده کلیک کنیم.
    حالا چطور میشه کاری کرد که هنگام کنسل کردن یک نصب، دیگه این پنجره ظاهر نشه؟

و سوال دوم: موقعی که k-lite mega codec pack رو نصب میکنم، هر فیلمی که دارای زیر نویس باشه زیرنویسش میاد اما آیکن سبزی که باید کنار ساعت بیاد نمیاد. چرا؟
    1) این پنجره برای برنامه های قدیمی باز میشه که زیاد مهم نیست مثلا صفحه Setup (SFX ساخته شده با WinRAR ---- الان همچین پنجره ای من دم دست ندارم یه عکس ازش بذار تا بگم چی کار کنی... عنوانشو توی گوگل سرچ کن یه چیزایی شاید پیدا کنی...

2) من چیزی از زیر نویس حالیم نمیشه..ببخشید!

9. 2 کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

سلام،نمیدونم این مطلب اینجا بوده یا خیر،ولی به درد من خیلی خرد،شما هم استفاده کنید اگر دوست داشتید.
    ----------------------------

نویسنده وب سایت C|Net امروز یک قابلیت جدید در ویندوز ۷ را معرفی کرد که تا پیش از این پنهان بود. این امکان جدید که اصطلاحاً “God Mode” نامگذاری شده است بخصوص برای استفاده کاربران حرفه ای بسیار مناسب خواهد بود. با فعال نمودن این ترفند شما قادر خواهید بود تمامی تنظیمات اساسی ویندوز را در یک فولدر به صورت کلاسیک مشاهده نموده و سپس آنها را تغییر دهید.

اما روش فعال ساختن این ترفند به صورت زیر است:
    ابتدا در ویندوز ۷ یک فولدر جدید (New Folder) ایجاد نمایید.
    سپس نام این فولدر را دقیقاً به این عبارت تغییر دهید
    GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
    بدین ترتیب شما God Mode را فعال ساخته اید و در پوشه ایجاد شده تمامی تنظیمات مدیریت ویندوز را در اختیار خواهید داشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    فکر میکنم شما درایور کارت گرافیکتون رو نصب نکرده باشین هنوز
    چرا نصب کردم . این قابلیتی که گفتم زمانی هست که با ترکیب Ctrl+tab داری پنجره های رو میگردی و جالب بود!
    من فکر میکردم همینجوری یه کلیک کنی روی بک گراند اینجوری میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •