سیستمم ویستا اولتیمیت معمولیه
بازی error: rmn 20 میده .....
راهی هست که بــدون سرویس پــک 1 بشه کار کنه..................................؟
مرسی.
سیستمم ویستا اولتیمیت معمولیه
مرسی.
بازیه چی؟؟؟GTA IV؟سیستمم ویستا اولتیمیت معمولیه
مرسی.
این دکمه رو می بینیبه این می گن ملتی Quote شما وقتی می خوای به چند نفر جواب بدی روی این دکمه کلیک میزنی تا رنگش قرمز بشه بعد آخر سر روی یکی از پست ها کلید نقل قول می زنی و میتونی به هرکس جواب بدی نه اینکه برای هر پست یه دونه نقل قول بزنی. باز هم میگم. در صورت بی توجه شک نکن گزارش تخلف داده میشه. بگم که گفته باشم. تا الانش مراعات حال شما رو کردم که نگید فلانی نانجیبی می کنه. امیدوارم این بار جدی بگیرید و به قوانین احترام بذارید.
در مورد سوالتون :
اشتباهی گفتم 800 در 600 بازی می کنم. تصحیح می کنم ممنون از یادآوری
در ضمن میشه windowed بازی کرد نحوه این کار توی پست اول هست. کافیه دستور -windowed رو به انتهای خط فرمان اضافه کنید. حتی می تونید پارامتر های بیشتری هم به خط فرمان اضافه کنید. در این رزولیشن که من بازی می کنم بازی روان هست در مواقع معدودی در شرایطی که CPU زیاد کار می کنه و داغ می کنه یا بعضی از برنامه ها اجرا میشن خیلی به ندرت دچار افت فریمی میشم که زیاد هم به چشم نمیاد خلاصه با این تنظیمات ضعیف خیلی ساده راحت و بدون مشکل بازی کردن اونم با گیم پد خیلی هم چسبید
دوست عزیز شما با چه تنظیماتی این مشکل رو دارید؟!
این سیستم هم رمش و هم سی پی یوش واسه این بازی ضعیفه!
البته با این گرافیک هم با تنظیمات متوسط میشه بازی کرد...
مثلا" این چه سوالیه شما از این بنده خدا پرسیدید؟!!
خب وقتی تو این تاپیک ایشون پست دادن یعنی با بازی GTA IV مشکل دارن دیگه!!![]()
آره ...................................
دوست عزیز من صفحه اولو خوندم فقط رم من برای این بازی پایین بود فکر نکنم به تنظیمات ربط داشته باشه چون تو صفحه اول از تغییر تنظیمات چیزی نگفته صفحه ی اول یه برنامه واسه مشکله من گذاشته بود اونم دانلود کردم درست نشد پچم دانلود کردم درست نشد cpu من هم 2هسته ای هست افت فریم هم ندارم تنها load نشدن textureها هست مثه عکسی که توی صفحه ی اول هست ................. من شما رو محکوم نمی کنم ازدست تمام کسایی که پست منو خوندن ولی جواب ندادن ناراحت بودم ............. مثه این که باید اینجا قاطی کنی تا جوابتو بدن
من برای SAVE کردن باید لاگین کنم که بعدش ارور میده که اصل نیست ... پچ 1.0.4 هم ریختم ... لطفا بگید چجوری می تونم سیو کنم ...
اگه رمتون 1 باشه درست باید اجرا بشه.فروشنده این بازی به من می گفت که با رم 1 بازی رو تموم کرده.شاید خیلی روون اجرا نشه ولی ربطی به تکسچر ها نداره.درکل این مشکلا مربوط به مسایل گرافیکی هست.دوست عزیز من صفحه اولو خوندم فقط رم من برای این بازی پایین بود فکر نکنم به تنظیمات ربط داشته باشه چون تو صفحه اول از تغییر تنظیمات چیزی نگفته صفحه ی اول یه برنامه واسه مشکله من گذاشته بود اونم دانلود کردم درست نشد پچم دانلود کردم درست نشد cpu من هم 2هسته ای هست ................. من شما رو محکوم نمی کنم ازدست تمام کسایی که پست منو خوندن ولی جواب ندادن ناراحت بودم ............. مثه این که باید اینجا قاطی کنی تا جوابتو بدن
من سیستم مورد نیاز بازی رو تو پست های قبلی گذاشتم.اونا رو بخون ببین گرافیک کم نمیاری؟اگه از اون نبود DirectX نصب کن.اونم آخرین آپدیت هاش.بعدش هم این دی وی دی ها رو تو یک سیستم دیگه امتحان کن اگه بازم اینجوری بود خب از دی وی دی هاست.ولی احتمالش کمه...
شما حتما سعی میکنی از بیرون بازی لاگین شی آره؟من برای SAVE کردن باید لاگین کنم که بعدش ارور میده که اصل نیست ... پچ 1.0.4 هم ریختم ... لطفا بگید چجوری می تونم سیو کنم ...
برای لاگین شدن تو بازی کلید Home رو بزن میشه.غیر ممکنه نشه.
با رزولوشن یکسان پنجره ای باشه یا فول اسکرین فرقی هم داره؟اشتباهی گفتم 800 در 600 بازی می کنم. تصحیح می کنم ممنون از یادآوری
در ضمن میشه windowed بازی کرد نحوه این کار توی پست اول هست. کافیه دستور -windowed رو به انتهای خط فرمان اضافه کنید. حتی می تونید پارامتر های بیشتری هم به خط فرمان اضافه کنید. در این رزولیشن که من بازی می کنم بازی روان هست در مواقع معدودی در شرایطی که CPU زیاد کار می کنه و داغ می کنه یا بعضی از برنامه ها اجرا میشن خیلی به ندرت دچار افت فریمی میشم که زیاد هم به چشم نمیاد خلاصه با این تنظیمات ضعیف خیلی ساده راحت و بدون مشکل بازی کردن اونم با گیم پد خیلی هم چسبید
از بیرون لاگین میشم توی social club ... بعد میرم توی بازی بازی برای سیو کردن میگه توی Game... باید لاگین بشی ... اونجا نمی تونم ...
امتحان کردم ولی گزینه Home غیر فعال بود و نمی تونستم روش کلیک کنم ...
ممنون
اگه دوست داری من بهت توصیه میکنم اصلا لاگینو بزاری کنار یه مد بهت معرفی میکنم این دیگه نمیخواد باهاش لاگین کنی بعضی از قابلیت های پچ 1.0.3 از جمله تغییر مکان سیو رو هم انجام میده و سیوات راست میره تو My Documents شمام که پچ 1.0.4 داری کاملا باهاش سازگاره من خودم از این برنامه استفاده میکنم خیلی عالیه خیلی واسه کسایی که پچ 1.0.3 ندارن خوبه شاید مشکل شمام حل کرد چون سوشیال کلاب و Game for Windows Live رو غیرفعال میکنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)