با سلام
یه سری قیمت مونیتور LG میخوام
20 و 19 اینچ LED
20 و 19 اینچ LCD
لطفا با ذکر مدلش قمیت گرون و اروزن و متوسطش (معمولی خوب) رو بگید ممنون
با سلام
یه سری قیمت مونیتور LG میخوام
20 و 19 اینچ LED
20 و 19 اینچ LCD
لطفا با ذکر مدلش قمیت گرون و اروزن و متوسطش (معمولی خوب) رو بگید ممنون
آخه شما سوالت خيلي حالت كلي داره ! ، لااقل بايد يكي دوتا مشخصه تعيين كني تا بشه راجعش صحبت كرد. به صرفه ترين يعني چي؟ ارزون باشه ؟ خوب اگه مدل 15 اينچ پيشنهاد بدم نميگي كوچيكه ؟ يا منظور كم مصرف بودنه؟ خوب آخه اين مونيتورها بالا و پائينش فوقش 20،30 وات با هم توفير داشته باشن. يا لااقل سقف قيمت تعيين ميكردي مثلا تا 200 تومن ، اينجوري 20 تا جواب گرفته بودي تابحال.
قيمتهاش دقيق نيست ولي يه ايده اي بهت ميده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگن بازار ایران پاتو نزارین همینه من ازبازار ایران پرسیدم میگه400یه ثانیه بعد ازبازار رضا اون نمایشگاه سامسونگ کوچیکه پرسیدم میگه330تا350!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چرا عزيز جان خيلي هم گرون گفته . من ديروز از نماينده سام 360 شنيدم كه بازهم بنظر من خيلي پر گفت فكر كنم قيمت قبلي داشت . كمي صبركني بهتره.
تازه میگه اونا ازماخرید میکنن!!!!!!!!!!!!
كلا گرونفروش همه جا داره ، هم رضا هم ايران هم علا بهترين كار اينه كه آدم به قيمت يكي دوجا اكتفا نكنه تا كسي نتونه مورد عنايت قرارش بده
بفهمن قيمت درست نداري يا عجله داري دخلت اومده !
دوستان عزیر؛ آیا قیمت دقیق EVGA و Gaimward را دارید؟ GTX 470.
Evga قيمتش 380 و gainward هم 362 هست
آها،چشم
چیزایی که می تونم بگم اینه که قیمت حول و حوش 200 تومن حالا 20 30 تومن بالا پایین مهم نیست(اگه هم که ارزونتر شد چه بهتر)
حداقل 19 اینچ(19" به بالا باشه اندازه اش)
led یا lcd بودنش زیاد مهم نیست(البته اگه تو مصرف زیاد با هم فرق ندارند و کیفیت و رنگ تصویرها هم زیاد با هم متفاوت نیست)
و در آخر باید بگم کارم قراره با 3d max و cad و photo shop و sketch up و کمی تا حدودی هم بازی کردن باشه.
ممنونم که وقت میزارید![]()
اقایون و خانوما جون هر کی دوس دارین هر کی میتونه کمک کنه قیمت gtx 570 و gtx 580 تو تهران چقدره؟من یک هفته دنبال قیمتشونم.متشکرم
دیروز یه جا قیمت زوتاک 460 1 گیگ رو داد 210، راستش قیمتش مشکوک میزد نگرفتم، گفتم شاید مرجوعی ای چیزی باشه یا دست دوم.
چنده زوتاک 460؟ جای دیگه قیمت نگرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)