تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 349 از 4751 اولاول ... 2492993393453463473483493503513523533593994498491349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فکر کنم شبانه صبا 3 تا 7 باشه
    در این صورت اگه حساب کنید یه مقدار بیشتر از شاتل میشه دانلود کرد
    در ضمن شاتل سرعت 512 میده ولی صبا 128 که شاتل بهتره
    شاتل پشتیبانی خوبی داره
    ولی فقط یه چیزیش بده اونم 1 تا 7 بودنش هست که علتشم قوی نبودن مراکز مخابراتی هست
    منظورتون 3 عصر هست یا 3 صبح؟
    اگه عصر هست که واقعا دمشون گرم خیلی زیاده(البته با عقل جور در نمیاد چون خیلی زیاد میشه) ولی اگه 3 شب باشه که بیشتر از شاتل نیست؟؟!!
    واینکه ساعات شبانه چه ربطی به مرکز مخابرات داره؟(البته من سوال میکنم چون جوابش رو نمیدونم)

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

از من که طبیعیه.
    پینگ yahoo برا من 410 هست
    خوب شده الان. امروز مشکل داشت مثل اینکه مرکز ما...
    منظورتون 3 عصر هست یا 3 صبح؟
    اگه عصر هست که واقعا دمشون گرم خیلی زیاده(البته با عقل جور در نمیاد چون خیلی زیاد میشه) ولی اگه 3 شب باشه که بیشتر از شاتل نیست؟؟!!
    واینکه ساعات شبانه چه ربطی به مرکز مخابرات داره؟(البته من سوال میکنم چون جوابش رو نمیدونم)
    منظورشان 3 شب هست/
    شوخی کرده /شوخی شاتلی

3. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    کسی میتونه تو منطقه سیدخندان یه سرویس واسه من گیر بیاره
    رفیقم وقتی زنگ میزنه میگن همه پور هست و باید وایسید تو نوبت حالا اونجا هم که خالی نمیشه
    منظورم اینه که پارتی بازی بشه خارج از نوبت تا قبل عید یه سرویس بگیره :-)
    فکر نکنم بشه با پارتی بازی پورت خالی گیر بیاری،چون شاتل از خداشه که به شما سرویس بده، ولی وقتی پورت نیست نیست دیگه! ولی بازم شما بیکار نشین یه تلاشی بکن شاید پورت خالی گیر آوردی.

بده دیگه نسبت به اون isp که 3تا 7 هست وقتش کمتره. دی:
    من دارم میام روی 128 اگه خدا یاری کنه! بابا چیه این 512 همیشه باید فکر دانلود باشی.هر چی داشتم دانلود کردم همون 128 هم خوبه!هارد هم که ظرفیت تکمیله!!
    512 خیلی زیاده منم با ahriman323 جان موافقم دیگه هیچ فایلی نمونده تو نت که دانلود نکرده باشیم با مشکل ابزار ذخیره سازی مواجه شدیم باید فکر کنم بریم یه 100 تایی دی وی دی بخرم این هایی که دانلود کردیم رایتش کنم چون هار در مرز انفجاره
    من دوره بعد یا میرم روی 128 یا میرم روی 256 از نوع 6 ماهه

بابا کجا میرین ما تازه داریم 512 میشیم، ولی خوب اشکال نداره، یه مدت ما 128 بودیم شما 512 حالا...ولی خداایشش بهترین جایزه ای که شاتل میتونه برای سرویس های 512 بذاره یه هارد 360 گیگ هست!!!

خوب شده الان. امروز مشکل داشت مثل اینکه مرکز ما...

منظورشان 3 شب هست/
    شوخی کرده /شوخی شاتلی
    ای بابا این شوخی شاتلیا هم برا ما شده یه داستان، تشخیصش خیلی مشکل شده،حتی برا خود ما!
    Last edited by blackhero; 14-02-2009 at 22:07.

5. 3 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این چه وضعیه آخه ! 3 4 ساعته این جوری شده !

7. این کاربر از Kaptian Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alireza_blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان.

اقا من تازه كارم در زمينه استفاده از adsl .. يجورايي تو اين زمينه از پشت كوه اومدم! ممنون ميشم راهنماييم كنين .

1- شاتل مركز ما شهيد جعفري (ولنجك) رو ساپرت ميكنه . از دوستان كسي هست كه از اين منطقه از شاتل سرويس گرفته باشه؟ اگه اينطوره چجوري بوده كيفيتش؟ راضي بودين يانه؟ قطعي ؟ سرعت دانلود؟

2- بهترين مودم سازگار با شاتل چه ماركيه .

3- بهترين سرويس از اين سرويسايي كه ارائه ميده چيه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

این چه وضعیه آخه ! 3 4 ساعته این جوری شده !
    من هم امروز مشکل پینگ داشتم که بعدازظهر تست کردم مشکل حل شده بود..
    سلام دوستان.
    اقا من تازه كارم در زمينه استفاده از adsl .. يجورايي تو اين زمينه از پشت كوه اومدم! ممنون ميشم راهنماييم كنين .
    1- شاتل مركز ما شهيد جعفري (ولنجك) رو ساپرت ميكنه . از دوستان كسي هست كه از اين منطقه از شاتل سرويس گرفته باشه؟ اگه اينطوره چجوري بوده كيفيتش؟ راضي بودين يانه؟ قطعي ؟ سرعت دانلود؟
    2- بهترين مودم سازگار با شاتل چه ماركيه .
    3- بهترين سرويس از اين سرويسايي كه ارائه ميده چيه؟
    1-بله ساپورت میکنه!البته اگه پورت خالی داشته باشن!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-توی سایت شاتل اسم این 3تا مودم را اورده Paradyne، Billion و 3comکه تحت ساپورت هست ولی مودم های دیگه هم هست که تحت ساپورت هست مثل asus و../.میتونی از قسمت فنی شاتل هم سوال کنی/
    به نظر من asus بگیر که با اکثر سرویس دهنده ها مشکلی نداره.توی تاپیک مودم میتونی با دوستان مشورت کنی
    3-بهترین سرویس هم بستگی به مبلغی داره که شما در نظر گرفتید(1024 چطوره ماهی 427تومان)
    قيمت سرويس‌هاي ويژه (ART)
    کد:
    قيمت سرويس‌هاي اقتصادي (ECO)
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تبریز - ولیعصر - فلکه بارنج -

پيش فرض

نامزد سابق من تا همین چند ماه پیش مدیر فروش شاتل تبریز بود ، تا اینکه از کنکور کارشناسی ارشد قبول شد و از شاتل استعفا داد تا ادامه تحصیل بده (البته من اینها رو از خواهرش شنیدم ) ، تا اون جائی هم که من میدونم اون تو شاتل خیلی سعی کرد تا اینترنت بیسیم به کارخونه ها و اداره جات برسونه اما به علت این که به قول خواهرش شاتلی ها زیاد اهل درده سر نبودن و کارمندایه تنبلش خارج از رویه سنتی شرکت دوست نداشتن کار کنند پروژه های اون هم ناقص موند و آبروش هم تو بازار تبریز به خاطر کم کاری مدیر فنی و نبودن مدیر عاملشون در تبریز به خطر افتاده بود اون هم ادامه تحصیل رو بهانه کرد تا از شر اونا خلاص بشه و الان هم در حین تحصیل داره رو نظریه نسبیت کار می کنه تا شاید بتونه اون نظریه رو ردش بکنه و جایزه نوبل بگیره چون به قول خودش رذ نظریه نسبیت آسانتر از هماهنگی با مدیر عامل همیشه در مسافرت و کارمندای طنبل شاتله و از اون جائی هم که من نامزد سابقم رو خیلی خوب میشناسم و میدونم که پسره خیلی زرنگ و باهوشیه میدونم که اون بی قدار به آب نمیزنه و مطمعنم که هر کاری بگه می مونه ..........ضمنا مدیر عامل شاتل تبریز : شهرام جواهریان / مدیر فنی : علی آزادی مراغه ای / و اسم نامزد سابق من هم : محمدرضاشفیعی استش .به خاطر این هم اسم مدیر عامل و مدیر فنی شاتل رو خوب میدونم که محمد همیشه می اومد و همیشه از اونها برام میگفت . مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییییی

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام من مودم tp-link8811 دارم.
    من الان با usb کانکت شدم.
    زمانی که از لن استفاده میکنم در حالت connecting through wan .... میمونه بعدش هم ارور 678 - the remot computer ....
    رو میده.
    از خود مودم تنظیمش کردم که میاد بالا سیستم اتوماتیک آنلاین بشم تاثیری نداشت فقط یه اتفاق جالب افتاد فقط برنامه skype کانکت شد ولی یاهو و هیچ چیز دیگه ای یا اینترنت ارتباط نداشت !!!
    مشکلش چیه !!؟
    زنگ زدم پشتیبانی شاتل گقت :" برو p30world اونجا شعبه زدیم از اونا بپرس من الان خوابم میاد !!!!"
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام من مودم tp-link8811 دارم.
    من الان با usb کانکت شدم.
    زمانی که از لن استفاده میکنم در حالت connecting through wan .... میمونه بعدش هم ارور 678 - the remot computer ....
    رو میده.
    از خود مودم تنظیمش کردم که میاد بالا سیستم اتوماتیک آنلاین بشم تاثیری نداشت فقط یه اتفاق جالب افتاد فقط برنامه skype کانکت شد ولی یاهو و هیچ چیز دیگه ای یا اینترنت ارتباط نداشت !!!
    مشکلش چیه !!؟
    زنگ زدم پشتیبانی شاتل گقت :" برو p30world اونجا شعبه زدیم از اونا بپرس من الان خوابم میاد !!!!"
    ممنون
    بله فکر کنم مودمت چشم خورد توی چند تا پست قبلی که گفتی تحت ساپورت هستاا
    البته از مودم نیستا /شوخی/
    درایور کارت شبکه را پاک دوباره نصب کن باید درست بشه
    یا
    احتمال زیاد ویندوزت مشکل بهم زده یک ویندوز عوض کن/ساده ترین راه که الان میتونم پیشنهاد بدم//
    اره اینجا پشتیبانی 24 ساعته شاتله نمونش همین الان خودم

13. 4 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

این قسمتش شوخی شاتلی بود دیگه؟

15. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •