اینجا غیر فعال کن
![]()
اینجا غیر فعال کن
![]()
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی دانلود کنی بدون مشکل
هر چیزی توی مرحله ازمایش مشکلاتی رو داره ولی این یکی زیاد مشکل نداشته تا حالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معذرت میخوام دوتا جواب شد اخه قبل از اینکه به تایپیک سر بزنم با لینک بتمن جواب دادم معذرت میخوام![]()
با تشکر از دوستان
این Norton Identity Safe روی comodo dragon فعال نمیشه نه ؟
روی کروم گزینه هاش فعال شد ولی روی دراگون
![]()
فقط روی :
Firefox-IE-Chrome
با سلام
چند روزی هست که نورتون اینترنت سیکیوریتی رو به یکی از دوستانم معرفی کردم و برای سریال نامبر هم این جا رو بهش آدرس دادم اتفاقا این چند روزه دوستان سریال نمیذارن خودم هم تو نت جایی پیدا نکردم
ضمن تشکر از دوستان عزیز بخصوص امیر عزیز خواهشم میکنم اگه امکان داره باز هم سریال نامبر جدید بگذارن.ممنون
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
با سلام
چند روزی هست که نورتون اینترنت سیکیوریتی رو به یکی از دوستانم معرفی کردم و برای سریال نامبر هم این جا رو بهش آدرس دادم اتفاقا این چند روزه دوستان سریال نمیذارن خودم هم تو نت جایی پیدا نکردم
ضمن تشکر از دوستان عزیز بخصوص امیر عزیز خواهشم میکنم اگه امکان داره باز هم سریال نامبر جدید بگذارن.ممنون![]()
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کن ببین جواب میده؟
اینترنت سکیورتیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اقا میشه اخرین ورژن اینترنت سکوریتی که کرک هم داره رو تو یه سایت ازاد لینک بدین همراه با لینک کرکش
چندنین بار دانلود کردم ولی کرک ها با هم نمیخونه
حالا یه ورژن بدین دانلود کنم که کرکشم همراهش باشه و کرکشم کار کنه
دمتون گرم به خدا
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین ورژن رو میتونی دانلود کنی
هیچ وقت آنتی ویروس هارو کرک نکن از همین سریال ها که قرار میدم واسه فعال کردن استفاده کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)