تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 349 از 923 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353359399449849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

سلام خسته نباشید .
    جسارتا ! یه زحمت داشتم :
    میخواستم درباره هر کدوم از سوالای زیر یه پاراگراف حدود 5 6 خط جواب داشته باشم .
    ممنون میشم کمک کنین .

1-
    Do You Like The Face2face Website? Why Or Why Not?

2-
    Think about the other workshops.are they easy to do online ?
    workshops: test preparation - friendship and meeting people - jobs and making money - travel and language learning

3-
    in your opinion , will alpha one airways make money in the future? why or why not ?
    ( متن درباره فردی بوده که در خصوص هوایی تحولی ایجاد کرده بود )

4- write about two travel tips for working holidays

بعضی از سوالا به خوندن یه متنی از قبل نیاز داره اما میخوام بدون پیش زمینه جواب سوالا رو بدیم .
    بازم ممنونم .

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

دیروز رفتم آموزشگاه ایران - استرالیا اما قیمت شهریه خیلی بالا بود. آیا کسی از این موسسه راضی هست یا فقط پول کلاس و اسمش را می گیرد؟ آیا ارزش هزینه را دارد؟ کسی در این موسسه بوده؟ می خواهم از سطح اینترچنج 1 شروع کنم. آیا آموزشگاهی معتبر و خوبی برای سطوح اینترچنج سراغ دارید؟

با سپاس فراوان
    بدرود

داره خودمونی میشه kian00sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام من یه مدتیه که دارم با اموزش زبان نصرت کار میکنم به نظرم خوبه تا یه حدودی میخواستم بپرسم که شما نرم افزارهای بهتری رو میشناسین یا در کل راهای بهتری هست البته به جز کلاس که من بتونم انگلیسید یاد بگیرم یا نه راستی نظرتون درباره ی این 2 تا نرم افزار چیه بدرد میخورن و این که اثلا میشه اینارو فهمید یا نه چجوریاست ؟
    tell me moreو rosetta stone
    میخواستم بدونم کدوم یکی از این دو نرم افزار بهتر هستند و یه توضیحی در مورد هر کدوم بدین
    مرسی

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام من یه مدتیه که دارم با اموزش زبان نصرت کار میکنم به نظرم خوبه تا یه حدودی میخواستم بپرسم که شما نرم افزارهای بهتری رو میشناسین یا در کل راهای بهتری هست البته به جز کلاس که من بتونم انگلیسید یاد بگیرم یا نه راستی نظرتون درباره ی این 2 تا نرم افزار چیه بدرد میخورن و این که اثلا میشه اینارو فهمید یا نه چجوریاست ؟
    tell me moreو rosetta stone
    میخواستم بدونم کدوم یکی از این دو نرم افزار بهتر هستند و یه توضیحی در مورد هر کدوم بدین
    مرسی
    به نظر من اگر نمیخوای کلاس بری از منابع صوتی تصویری ( پادکست و ... ) استفاده کن ، بهتر از این نرم افزارهای سر کاری هستش.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

سلام خسته نباشید .
    جسارتا ! یه زحمت داشتم :
    میخواستم درباره هر کدوم از سوالای زیر یه پاراگراف حدود 5 6 خط جواب داشته باشم .
    ممنون میشم کمک کنین .

1-

2-
    Think about the other workshops.are they easy to do online ?
    workshops: test preparation - friendship and meeting people - jobs and making money - travel and language learning

3-
    in your opinion , will alpha one airways make money in the future? why or why not ?
    ( متن درباره فردی بوده که در خصوص هوایی تحولی ایجاد کرده بود )

4- write about two travel tips for working holidays

بعضی از سوالا به خوندن یه متنی از قبل نیاز داره اما میخوام بدون پیش زمینه جواب سوالا رو بدیم .
    بازم ممنونم .

yes i do . because i think it is one of the best website on the internet ...you know ,you can find everything there ... you can play games ,make frineds and etc.one of the best thing about it that it has a lot of members all over the world and you can talk about everything with them and also you can make a homepage for your own . another good thing about it that you can watch video, listen to music

=====================

write about two travel tips for working holidays

if you want to take a working holiday it's important to think about everything before your trip such as, how long are you going to stay? what countary do you want to go ?if your destination country is a cold plase you have to take warm clothes.read about the customs and talk with people who have experience in your host country.and also make sure to bring some local money and a credit crad

====================
    باقیش با دوستان ( سومی باید متنش باشه تا بشه توضیح داد البته میشه همین جوری هم چیز هایی گفت )

6. این کاربر از sina1415 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

Yes I do. Because I think it is one of the best websites on the internet ...you know, you can find everything there ... you can play games, make frineds and etc. One of the best things about it, is that it has a lot of members all over the world and you can talk about everything with them and also you can make a homepage for your own. Another good point about it, is that you can watch videos and listen to music.  

=====================

write about two travel tips for working holidays

If you want to take a working holiday, it's important to think about everything before your trip such as how long are you going to stay? what countary do you want to go? if your destination country is a cold place you have to take warm clothes. Read about their customs and talk with people who have experience in your host country. Also make sure to bring some local money and a credit crad

====================

خوب بود ، فقط جسارتاً چند تا اشکال جزیی رو داخل نقل قول با قرمز اصلاح کردم...

8. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

[/RIGHT]
    خوب بود ، فقط جسارتاً چند تا اشکال جزیی رو داخل نقل قول با قرمز اصلاح کردم...

ممنون ... راستش می دونم باید حروف اول رو بصورت حروف یزرگ بنویسم ولی حوصلم نبود .اشتباه ها لپی بودن ..... به هر حال خیلی ممنون که اصلاح کردین

10. این کاربر از sina1415 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

در موسسه ای تا سطح اینترچنج 1 اومدم و حالا زدم بیرون که برم یک جایی با سیستم استاندارد و ‏مواد درسی بهتر. البته اونجا که بودم کتابهای اینترچنج تدریس نمی شد و فقط فیلمهای قدیمی این سطح را ‏برای ما پخش می کردند و جملات هم مربوط به موسس و مبتکر! این سیستم بود و ربطی به کتابهای ‏اینترچنج نداشت ولی اسم سطوح را اینترچنج 1، 2، 3 گذاشته بود. ‏
    حالا چند سوال فوری داشتم چون می خوام دنبال آموزش را سریع بگیرم و برم سراغ سطوح بعدی.‏

‏1: آیا کتابهای ‏Interchange‏ بهتر از کتابهای دیگر هستند؟ چون با چند آموزشگاه که تماس گرفتم، ‏می گفتند که مثلاً ما فلان کتابها را بجای اینترچنج تدریس می کنیم، عنوان این کتابها چیست؟ آیا آنها ‏معتبرتر و از لحاظ استاندارهای آموزشی مدرن تر از اینترچنج هستند؟ راستی کتابهای اینترچنج همان ‏چهار کتاب است که چهار رنگ متفاوت دارد؟ یا آنکه آنها قدیمی شده اند و باید چاپ جدید را بگیریم؟

‏2: به نظر دوستانی که سطوح بالا رفته اند کدام کتابها بهتر و موثرتر است؟ منظورم کتابهای ‏اینترچنج یا دیگر کتابهایی است که من اسم آنها را نمی دانم و بعضی آموزشگاه ها تدریس می کنند.‏

‏3: از چهار بخش در یادگیری یک زبان در قسمت ‏Listening‏ نسبت به بقیه ضعیف تر هستم. کدام ‏کتابها، تمرین ها را پیشنهاد می کنید و فکر می کنید خیلی خوب در یادگیری ‏Listening‏ می تواند کمک ‏زیادی به من بکند؟ به نظر شما دیدن فیلمهای ‏DVD‏ با زیر نویس بهتر است یا بدون زیرنویس؟ یا اینکه چند ‏بار بدون زیر نویس و بعد یکبار هم با زیرنویس؟

با سپاس فراوان
    بدرود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

معادل talent show در فارسی چی هست؟ میدونم کارش چیه ولی معادل دقیق لغوی ش رو میخوام.

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

معادل talent show در فارسی چی هست؟ میدونم کارش چیه ولی معادل دقیق لغوی ش رو میخوام.
    بستگی به موضوع شو داره( که مسابقه دقیقا چه جوری برگزار بشه)، شاید بشه استعداد یابی ترجمه کرد.

14. 4 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •