دانلود رایگان مکس از 2 شروع میشه تا 8 . جمعه ها هم تا 10 . شما 512 بگیری شبا 70 تا داری . روزم حدود 100
دانلود رایگان مکس از 2 شروع میشه تا 8 . جمعه ها هم تا 10 . شما 512 بگیری شبا 70 تا داری . روزم حدود 100
انتخابام فقط محدود شد به 512 مکس نت یا 1 مگ وایمکس مبین نت
به تظرتون کدومشو بگیرم؟
ریسک کنیم کلی پول مودم و ... وایمکس بدیم یا بیایم رو مکس نت ؟
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
راستی
شماره تماس با مخابرات بره گرفتن adsl چیه؟
سرویس های مخابراتو پیشنهاد میکنید؟
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
سرویس مخابرات و مکس نت در یک حد هستند ، هر چقدر سرعت بگیری ، همون رو میدن. نه کمتر ، نه بیشتر . ولی اگه بخوای ترافیک اضافی بگیری از مخابرات بگیر که هنگام تمدید هر گیگ رو فک کنم هزارتومن حساب میکنه !
اینم آدرس واسه ثبت نام مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن : مخابرات ماه اول رو فقط 128 میده ، ولی از ماه دوم میتونی اینترنتی 512 بگیری .
واسه ثبت نام حضوری کجا باید برم؟
مخابراتم ساعت ترافیک رایگان داره؟
شماره تماس واسه اطلاعات بیشتر دارن؟
واقعا؟ اینطوری که خیلی خوبه
فلکه مخابرات, امور مشترکین
بله سرویش شبانه داره
مخابرات هر گیگ 5 تومان هست ! مکس هم 1 گیگ 5 تومان و 5 گیگ 18 تومان . البته سرعت 512 مکس یکم از 512 مخابرات بیشتره
آرش من مخابرات دارم .
شب و روز سرعتت ثابت هست .
برای ثبت نام باید بری اون ساختمان تو فلکه مخابرات طبقه اول همونجا برای 128 1 گیگابایت ثبت نام کن بعد از اینکه وصل شد از خونه تو پنل مخابرات تمدید کن به 512 همون لحظه میشه 512 .
ترافیک هم مفته 14 گیگابایت با 512 فک کنم چند روز پیش تخفیف داشت من زدم حدود 30 هزار تومان شد![]()
رفتم زدم این شد قیمت :
سرعت 512 یک ماهه با ترافیک 10 گیگابایت 28500 تومان .
تمام امور مشترکین مخابرات ( پست بانک ها ) هم ثبت نام میکنن . من از چهار راه همافر ( جلوی دبیرستان امام خمینی ) واسه آشنامون گرفتم .
بله داره ، فک کنم 1 تا 8 باشه
نه، شماره ای ندارم ، ولی فک کنم تو سایتش باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)