---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
با احترام
تیم مدیریت انجمن
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:21.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
لطفا ثابت کنید / شاید مشتری شدیم
فعلا سرعت دانلود 128 - 70kb سره جاشه سایت هارو به موقع واز میکنه فقط با فلش پلیر مشکل داریم .
از هر دو دوست تقاضا دارم که گفته های خودشون را ثابت کنند ؟
آقای hosseintdk775 شما ثابت کنید که همارا سرعتش اصلا تغییر نکرده و همه سایتا مثل سابق باز می شوند و قطعی و وصلی هم نداره؟ من که تا به حال از جانب شما ندیدم که از همارا انتقادی کرده باشید ؟ شما هیچ وقت مشکلی ندارید
دوست عزیز جناب آقای arashrasa شما هم ثابت کنید که اگر یکی از شما سرویس بگیره مشکلات همارا را نخواهد داشت ؟ شما هم همیشه در جهت مخالف همارا بودید .
در کل![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من در دو پست قبلی گفتم که سرعت ما کم نشده / اگرم کم شده بود که دلیلی نداشت دوباره اشتراکمون رو تمدید کنیم:
ولی نگفتم که قطعی نداشتیم! / متاسفانه قطعی در این چند روز قبلی خیلی زیاد شده بود ولی امروز مشکلی نداشتیم / خوب وقتی کاهش سرعت نداریم چرا بگیم داریم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علت اینکه با .جود اینکه قطعی داشتیم ولی تمدید کردیم این بود که قبلا از چند شرکت اشتراک گرفته بودیم و اذیتمون کرده بودن ولی تا بحال با همرا به مشکل جدی برنخوردیم که بخواییم از این شرکت هم کوچ کنیم.
( مرکز مخابرات رجایی هست )
گفته های شما با خود من و حتی بعضی از دوستان مخالف است ؟؟؟ چرا موقعی که خود شرکت دو روز پیش میگه که هیچ یک از سایتهایی که دارای میزبان خارجی هستند لود نمی شوند شما بدون مشکل در سرویستان بودید؟؟
در ضمن اگر سرعت دانلود را بررسی کنید باید بگم که برای خود من اصلا کمتر نشده است (128 نامحدود - 16 تا 22) ولی سرعت لود صفحات بیشتر از 2 تا حداکثر 8نمیره ؟؟ در ضمن بسیاری از سایت ها هم معلقه !!! شما تعدادی از زمان و سرعت لود شدن صفحات خود و یا هر چیزی که نشان دهنده عالی بودن سرویس شما است قرار بدهید تا دوستانی مثل من قاتع شوند ؟
در ضمن قطع و وصلی چند ثانیه (در مورد همارا حدود 1/5 دقیقه ای) برای شما مهم نیست ؟ تا به حال فایل 20 یا 40 مگی را با این سرویس آپلود کردید؟
تا به حال با این IP های مشترک ، تونستید از رپید دانلود کنید ؟ گاهی یه بار پیش میاد ما از رپید دانلود FREE می کنیم که اونم بعد از 20 دقیقه با خاطر قطعی و وصلی همارا مورد لطف همارا قرار میگیره
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
فکر نکنم نیاز باشه که خودمو یا حرفامو به شما ثابت کنم!
شما می تونی باور نکنی / اینجا تاپیکی هست که هر کسی وضعیت خودش رو می تونه بنویسه و ما هم نوشتیم / حالا شما باور نکن
شما مثل اینکه متوجه نشدید!
تو پست قبلی هم گفتم که قطعی داشتیم؟ / لطفا شما بفرمایید ما کجا گفتیم که قطعی نداشتیم؟ ( تو پست قبلی هم اشاره کردم که تو سه پست قبلی نوشتم که قطعی داشتیم / حالا شما با حرفات ( نوشته هات )هی داری اصرار می کنی که من ننوستم!! ( بهتره چند بار پست های قبلیمو بخونید ) )
تا جایی که اطلاع دارم همارا IP مشترک نمی ده ( شایدم می ده) ولی تا بحال ما هنگام دانلود از رپیدشیر دچار مشکل نشدیم / نمی دونم منظورتون از این حرف چیه؟
======
در نهایت می خوام ازتون بپرسم که آیا من به نوشته های شما اعتراضی داشتم؟
آیا گفتم که شما دروغ می گید؟
فقط اتفاقی که افتاده بود رو شرح دادم و ممکنه برای شخص دیگه ای اتفاق دیگه ای افتاده باشه!
اولین پست شما
لطفا شما بفرمایید ما کجا گفتیم که قطعی نداشتیم؟به نظر شما معنی این حرف یعنی چی ؟؟ اگر اشتباه می کنم بگین: یعنی اینکه شما برای یه مدت کوتاه قطعی داشتین(مثلا چند دقیقه) و بعد سرویس شما وصل شده !!!!در شمن دو روز پیش سرعت شما حداکثر بود وهمه سایتا را بدون مشکل باز می کریدن (حتما به پستهای قبلی دوستان سری بزنید)
عزیزم ببین . من اینجا برای شرکتای دیگر مشتری نمیترکونم که .....
در ضمن سخن با مدرک و قانع کننده اگر باشد نیاز به مدرکی نیست .
من هم وضعیت خودمو گفتم دیوانه نیستم که روزی یک ساعت وقتمو تو این تایپک ها هدر بدم ! حالا شما هم حرف ما را باور نکن !
در مورد یه حرف نمیخواهم چیزی بگم خودتون متوجه می شوید .
در مورد ریپد هم با مدرک و تصویر توضیحمی دهم .
موفق باشین
آقا دعوا رو ول کنید من یه سوالی دارم
من الان از adsl همارا استفاده می کنم دیروز تو سایت همارا دیدم نوشته که تا سه شنبه سایت هایی که از برنامه فلش استفاده کردن دیگه این فلش ها رو نشون نخواهد داد و جاشون خالی میمونه. خدشم گفته دلیلشو نمیدونن.آخه یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟
شایدم من اشتباه متوجه شدم.لصف کنین در این مورد یه اظلاعاتی به ما بدید.
همارا همه چیزش برگشت به حالت اول، سرعت و عدم قطعی زیاد (البته واسه من اینجوره)دیگه مشکلی ندارم دو روزه.
فقط راجع به این فلشها !!!
مثه اینکه مخابرات عزیز یه روش واسه فیلترینگ سایتهای فلش پیدا کرده که زده همه ی فلشهارو ساقط می کنه.
اینجا ایران عزیز است!!!!
فقط به فکر داغون کردنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)