تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 607 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353359399449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

من از قوانين ivao تقريبا روبه پايين هيچي نفهميدم اگر لطف كنيد پيرامون قوانين كه اگر رعايت نشن بدبختي ميارن توضيح بيشتري بدين ممنون ميشم. بعد اگر يكي مثل من كه زياد به زبان انگليسي تسلط نداره انگيليسي رو بزنه و بعد بره تو برنامه با چه مشكلاتي روبه رو ميشه؟ توضيحات كامل را اگر بدهيد ممنون ميشم.
    ببینید قوانین ایوائو در پرواز آنلاین حتما باید در نظر گرفته بشه اما در واقعیت بعضی از همین قوانین رعایت نمیشه به همین منظور با توجه به اینکه قوانین واقعی بیشتر هست اما پرواز در شبکه بزرگ ایوائو سخت تره. البته این نظر منه!
    برای پرواز در ایوائو باید صحبت کردن با ATC رو بلد باشید در غیر اینصورت تقریبا نمیشه پرواز کرد " و خیلی داستان های دیگه در کل خیلی مسائل هست برای توضیح دادن...

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------

دوستان یه آموزشی برای visual landing بذارن لطفا...

یعنی اینکه مثلا نصفه شب تو هوای بارونی چجوری تو فرودگاه نوشهر OINN فرود visual داشته باشیم...

چون واقعا پیدا کردن باند با چشم و تنظیم هدینگ هواپیما با راستای باند سخته...
    معمولا کسی شب اونم تو هوای بارونی با کمک چشماش لندینگ نمیکنه!.
    برای visual landing باید شرایط هوایی مناسب باشه طوری که باند رو بشه دید در غیر این صورت باید ILS لند کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بدون شک شرکت PMDG یکی از قدرتمندترین شرکت هایی هستش که در عرصه ی شبیه سازها فعالیت میکنه! و اکثریت شبیه ساز بازها!!(چی ساختم از خودم!) با محصولات این شرکت آشنا هستن. هواپیمای MD-11در واقع یکی از هواپیماهایی هست که همیشه مثالی هست از دوره ای که کامپیوترها در عرصه ی هوانوردی تازه وارد بودند و شرکت مک دانل دوگلاس به بهترین نحو به سایرین شیوه ی استفاده ی بهینه از کامپیوتر ها در هواپیما را نشان داد. این هواپیما که استفاده ی دو گانه (مسافربری و کارگو) دارد در ارلاین های بزرگ دنیا در حال حاضر فعال می باشد که از جمله می شه به لوفتهانزا(المان) ، دلتا ارلاین(آمریکا)، کا ال ام(هلند) ، ژاپن ارلاینز(ژاپن)، فدکس و ... اشاره کرد. حالا این هواپیمای زیبا رو فرض کنین! وقتی شرکت PMDG اون رو برای شبیه ساز ارائه بده چه اتفاقی می افته؟؟؟ می شه یه محصول حرفه ای در حد بی نظیر واقعی در دنیای مجازی!!!(خودمونیما امروز چه اصطلاحاتی می گم من!!)

این هواپیما توسط خلبانان ارشد این هواپیما تست شده و همانند بوئینگ 747 محصول PMDG این محصول هم تعجب و حیرت خلبانان را برانگیخته!
    دینامیک واقعی پرواز، جزئیات دقیق و ملموس به همراه پنل حرفه ای و ادوات دقیق که خاص PMDG می باشد زیبایی خاصی به این هواپیما در دنیای مجازی بخشیده به طوریکه پرواز با آن را از بسیاری جهات نزدیک به پرواز واقعی کرده! حتی برخی طرفداران دوآتشه ی PMDG معتقدند کسانی که می توانند با محصولات این شرکت پرواز کنن به راحتی می تونن از عهده ی مدل واقعی آن نیز بر بیان!!!خلاصه اینم نظریه دیگه!

اما امیدوارم از پرواز با این پرنده ی زیبا لذت ببرین.

اما اگه از لیوری های خود محصول خسته شدین می توین به سایت این شرکت یه سری بزنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از خیل عظیم لیوری های رایگانی که برای محصولش گذاشته دانلود کنید و لذت ببرید.
    حجم فایل: 147مگابایت
    نوع سرور: تورنت
    دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع : کاپیتان زولو

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

امروز قصد دارم برای عزیزانی که با شبیه ساز 2004 پرواز می کنن یک مجموعه ی کم نظیر رو بذارم که مطمئن هستم از اون لذت خواهید برد.
    مجموعه ای که پیش روی شماست مجموعه ی کاملی از هواپیماهای مورد استفاده ی لوفتهانزا هست که به شرح زیر می باشد:

Boeing 737-400
    Boeing 747-400
    BAe Avro RJ85
    Bombardier CRJ100
    Airbus A320-200
    Airbus A300-600
    کلیه ی این هواپیماها دارای کابین دو بعدی و سه بعدی به همراه قابلیت انتخاب سمت کاپیتان یا کمک خلبان هستند و از نظر طراحی فوق العاده زیبا و کارآمد هستند.
    همچنین برنامه ی جانبی Lufthansa Manager که به همراه این مجموعه ارائه می شه برای مدیریت پروازها و همچنین ماموریت های طراحی شده توسط خود شماست و این قابلیت رو به شما می ده تا در دنیای مجازی مدیریت لوفتهانزا رو به همراه کنترل هواپیماها به عهده بگیرید.
    اما نقاط قوت این مجموعه به اینجا ختم نمی شه!
    یکی از نقاط ضعف شبیه ساز 2004 این هستش که کاکپیت به گونه ای طراحی می شه که برای فرود کار دشواری پیش روی شماست به خصوص وقتی به صورت VFR می خواین فرود بیاین. اما این مجموعه این مشکل رو هم برطرف کرده و پنل فرود رو هم طراحی کرده!!! تا با دید بازتر و در اختیار داشتن ادوات مورد نیاز برای فرود به راحتی این کار رو انجام بدین!!!!
    با توجه به حجم نسبتا کم و خوب این مجموعه توصیه می کنم دانلود این مجوعه رو از دست ندین!

حجم فایل: 87مگابایت
    نوع سرور: تورنت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع : کاپیتان زولو

3. 2 کاربر از amirardallan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash1348's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همسایه خونه بغلی

پيش فرض

1- آقا عجب گرفتاری شدیم!!!! داشتم از فرودگاه ماتساماتو به توکیو با کلی مسافر با یه 737 می پریدم و دم دمه های صبح بید که یه هوووو درب کابین کاپیتان باز شد و یه صدای آسمانی ( که مربوط به سر مهماندار بود) گفت: عجب چشم اندازیه کاپیتان . طلوع خورشید چقدر از این زاویه زیباست.راستی کاپیتان Are You Married ... آقا ما رو میگی دیگه نفهمیدیم که چتو شد و چطوری لندیدیم!!!... راستی کسی آدرس مادرسی از این سر مهمانداره، داره!!!!
    2- خیلی از فرودگاه ها این ILS شون دقیق نیست، حتی خیلی جاها مثل فرودگاه برلین ( یکی از اون سه تاش) فقط باند R راست رو داره و از باند چپش خبری نیست ، من اینطوریم یا همه شما نیز این طوری؟؟!
    3- تو رو به جدتون این فایلای تورنت رو به فایل معمولی هم تبدیل کنید، آخه ما تو اداره محل کار!!! نمی تونیم تورنت دانلود کنیم.4
    4- از همه استادان سپاس گذارم..
    5- باقی فدات!!!!

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان میشه لینک اون 747 برای اون شرکتPMDGرو بزارید؟
    این هواپیمای بالایی آی ال اس داره دیگه؟(عجب سوالی)
    منظورم اینه که آی ال اسش کجاس؟
    ولی اگه اون 747رو بدید ممنون میشم

---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:35 AM ----------

درضمن اون هواپیمای بالایی اونPMDGبرای کدوم ورژن شبیه سازه؟
    به ایکس که میخوره؟

داره خودمونی میشه sadra2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ميگم يك روز رو معلوم كنيد كه پرواز آنلاين داشته باشيم فقط اگه ميشه با game spy چون كه واقا من هيچ تجربه ندارم و اگر با ivao بريم من صد در صد شوت ميشم بيرون.

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

این بازیو بگیرم قشنگ هست ؟با هواپیما باید چی کار کنیم ؟فقط مسافر کشی ؟

بعد بازیش سخت نیست ؟

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بازیو بگیرم قشنگ هست ؟با هواپیما باید چی کار کنیم ؟فقط مسافر کشی ؟

بعد بازیش سخت نیست ؟
    بازی نیست عزیز دل... یه شبیه ساز هست.... یعنی یه نرم افزار آموزشی....

شما تو این نرم افزار تا حدودی با فن خلبانی آشنا میشی

در اوایل شروع یه خورده سخت هست... اگه به خلبانی علاقه نداری بیخیالش شو....

9. این کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

[/COLOR]اقایان dani.flight+, mohsen_rkh شما کاری کنید[COLOR="Silver"]
    با من کاری داشتی عزیز؟ من که نفهمیدم مشکل شما چیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ميگم يك روز رو معلوم كنيد كه پرواز آنلاين داشته باشيم فقط اگه ميشه با game spy چون كه واقا من هيچ تجربه ندارم و اگر با ivao بريم من صد در صد شوت ميشم بيرون.

اره , من هم موافقم که با game spy پرواز کنیم . شما یه تاریخ بگین , ما هم بیا یم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1- آقا عجب گرفتاری شدیم!!!! داشتم از فرودگاه ماتساماتو به توکیو با کلی مسافر با یه 737 می پریدم و دم دمه های صبح بید که یه هوووو درب کابین کاپیتان باز شد و یه صدای آسمانی ( که مربوط به سر مهماندار بود) گفت: عجب چشم اندازیه کاپیتان . طلوع خورشید چقدر از این زاویه زیباست.راستی کاپیتان Are You Married ... آقا ما رو میگی دیگه نفهمیدیم که چتو شد و چطوری لندیدیم!!!... راستی کسی آدرس مادرسی از این سر مهمانداره، داره!!!!
    2- خیلی از فرودگاه ها این ILS شون دقیق نیست، حتی خیلی جاها مثل فرودگاه برلین ( یکی از اون سه تاش) فقط باند R راست رو داره و از باند چپش خبری نیست ، من اینطوریم یا همه شما نیز این طوری؟؟!
    3- تو رو به جدتون این فایلای تورنت رو به فایل معمولی هم تبدیل کنید، آخه ما تو اداره محل کار!!! نمی تونیم تورنت دانلود کنیم.4
    4- از همه استادان سپاس گذارم..
    5- باقی فدات!!!!
    عجب پرواز با برکتی بوده , خدا به طلبه ما هم از این پرواز ها داشته باشیم . بقیه اش دیگه سانسور شد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •