تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 349 از 3745 اولاول ... 2492993393453463473483493503513523533593994498491349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دلیلی دارید کخ بمونه و نره با این وضع که اگه از همه چیز بتونیم بگذریم اصلا و ابدا از نیم بها شدن سرویس شبانه نمیشه گذشت

من به طور معمول هر شب300 مگ دانلود میکنم اگه نیم بها حساب کنیم و به اضافه 50 مگ وب گردی که کم گفتم روزانه میشه 200مگ که ماهی میشه6 گیگ که قبل نیم بها شدن مصرف سه ماه من بود

ما که شبی دو گیگ دانلود داریم چی بگیم. اصلا شک نکن.
    متاسفانه از زمانیکه شرکت آسیاتک را یک فرد پولدار برای بچه اش خرید که سرش گرم بشه تمام شرکت به هم ریخت از اون زمان بود که تعرفه خوب و ارزون آسیاتک تبدیل به حجمی و هر روز گران تر شد

من که خودم سر قرارداد خداحافظی میکنم و از مخابرات سرویس میگیرم.256 مخابرات شرف داره لا اقل هم ارزون هم نامحدود این کمی سرعت جبران میکنه مطمئنا به زودی 512 هم ارائه خواهد کرد

2. 3 کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه سوال الان 512 من سرعت دانلودش تو روز 120 اینطوراس..دوره سه ماهم عید تموم میشه...تمدید کنم سرعتم همینه دیگه؟؟؟

خیر سرعت دانلودتون 60 خواهد شد. این که میبنی الان زیاد کردن برای اینکه شما زودتر حجمت رو تمام کنی و از تعرفه جدید استفاده کنی

4. 2 کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خیر سرعت دانلودتون 60 خواهد شد. این که میبنی الان زیاد کردن برای اینکه شما زودتر حجمت رو تمام کنی و از تعرفه جدید استفاده کنی
    خیلی دزدن...
    از هر شیوه ای استفاده میکنن پول بیشتری بزنن به جیب..
    من حیف که مودم دایال آپ ندارم وگرنه با این وضعیت دایال آپ شرف داره

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان من هم با دیدن تعرفه های جدید بعد از 6 سال میخوام دبگه اشتراکم رو قطع کنم شما چه شر;تی رو پیشنهاد میکنین
    منطقه ما مخابرات اصلا خالی نداره حالا حالاه هم نداره
    از چه شرکتی بگیرم
    تهران منطقه مخابراتی توحید
    1 کی راهنمایی کنه من 1 شنبه اشتراکم تموم میشه
    Last edited by mpeg; 24-02-2011 at 01:53.

داره خودمونی میشه farido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام رکورد زدم 6 ساعت 750 مگه خیلی جالبه ساعت 2 سرعت 60 تا 70 ساعت 2.20 دقیقه سرعت 30 اقا یه شرکت که راحت 512 بده معرفی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه gla021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من چند صفحه آخر تمام تاپیک های مربوط یه تمام isp های این جا را خوندم .
    همگی مثل همین تاپیک خودتون بود.شاید یک نفر راضی و بقیه شاکی.
    در مورد پشتیبانی باید بگم تو سیستم اداری ایران به قول یکی از فوتبالیا یعنی کشک.
    تو کشور ما 2 تا ارگان هست که مشتری مدارن اونم اگر بخوای از 20 بهشون نمره بدی میشن 9 یا 10 یکی بانک های خصوصی یکی هم آژانس های هوایی خصوصی اونم در شرایط خاص که خودتون بهتر میدونید.

یه شرکتی مثل **** همیشه پشتیبانی داره می خواد عزا باشه، عید باشه ،4 صبح باشه و یا 12 شب ولی به نظر شما فایده ای هم داره؟
    تا ساعت 12:59 می تونی از رپیدشیر دان کنی ساعت که میشه 1:00 و ساعات رایگان شروع میشه دیگه رپیدشیر باز نمیشه اصلا انگار چنین آی پی و سایتی از روز اول تو نت وجود نداشته به پشتیبانی میگی میگه مشکل از طرف مانیست!!!
    با 512 سرعتت دانلود روی 60 هست خوب هر شب 1.3 گیگ دان میکنی بعد یه مدت میبینی سرعت دانلود اومده رو 15 میگی آقا سرعت من چرا کم شده میگه شرکت مشتری مدار ما سرعتی بیشتر از سرعت شما بهتون داده !!!میگم من 512 هستم تقسیم به 8 هم کنی میشه 64 ! حالا 64 کجا 15 کجا؟ میگه خوب شما دانلود زیاد میکنی محدود شدی.....خیلی جالبه !!! آدم ماهی 20000 تومان واسه اینترنت بده 7 ساعت در هر شبانه روز هم از حق طبیعی خودش برخوردار نباشه و سرعتی که حقشه را نداشته باشه!!!

سیستم شرکت های خصوصی ایران همینه ، پشتیبانی تو ایران یعنی همین چه باشه چه نباشه فرقی نمیکنه تو کشورهای دیگه بیشترین احترام به مشتری که حق اشترک پرداخت میکنه را میزارن تا مشتری را حفظ کنند وبه سمت شرکت های رقیب سوق نداده باشن ولی اینجا تا شرکتی مشتریش زیاد میشه دیگه پول زیاد میزنه زیر دلشون دیگه مشتری میشه برده!!! و فقط این ما هستیم که ضرر میکنیم چون با تعویض هر isp باید هزینه های گزافی را تقبل کنیم و داستان تکراری را از نو شروع کنیم....

ببخشد زیاد نوشتم سرتون درد گرفت در باره اینترنت تو ایران همینه این پستای ما هم از پست اسپم هم کمتره فقط عمق مشکلات نشون میده و با هر پست تو این تاپیکا عمق بیشتر میشه وکسی هم نیست که ای شکاف پر کنه
    نظارت رو isp ها در حده زیر صفره وگرنه این اوضاع ما نبود.

در کل اگر خواستید از شرکتی اینترنت بگیرید به سمت isp های گمنام برید یا اونایی که فقط مخصوص شهر شما هستند مثلا تو تهران isp شهرداد یا شیراز isp همیارنت(البته این نظر من نیست که حتما برید از این شرکتا بگیرید برید و خودتون تحقیق کنید)
    خیلی از این شرکتا که میبینید تو کل کشور نمایندگی دارند از پس ساپرت کردن اینترنت یک شهر کوچیک هم بر نمیان چه خواسته کل کشور و همه بدبختیه مشتری ها از همین جا شروع میشه یه روز واسه یه isp تو مشهد سرعتا 5 برابر شده همون روز تو اصفهان یک پنجم برابر!!!

زیادم غصه اینو که امشب 1 گیگ دنلود کردید دیشب 2 گیگ اون یکی با همین سرعت از همین isp بیشتر گرفت نخورید.
    شما در آینده وظایف مهمتری دارید و باید زندگی خوبی داشنه باشید تو فکرا این چیزا نباشید.

در آخر کلامی از علی (ع) که سال ها هم روش فکر کنی باز هم همات تازگی داره که بار اول خوندیدش:

دنیا دو روز است
    روزی با تو
    روزی بر تو.

با آرزوی سلامتی برای شما و خانواده های گرامیتان.

9. 2 کاربر از gla021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    خب محل سکونتم دیگه رفیق خوب:داداشم بابک ناظم

پيش فرض

من بدبخت تازه دو هفته نشده اومدم باید به همین زودی برم خدا لعنتشون کنه

11. این کاربر از SHIRIN 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قیمت های شیراز که تغییری نکرده نه؟؟

داره خودمونی میشه khar2khar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان کسی اطلاع داره که چرا پرداخت الکترونیکی بانک سامان مشکل داره من هر کاری می کنم نمی تونم 1 گیگ شارژ کنم برای بقیه دوستان هم همچین مشکلی پیش اومده ؟

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان کسی اطلاع داره که چرا پرداخت الکترونیکی بانک سامان مشکل داره من هر کاری می کنم نمی تونم 1 گیگ شارژ کنم برای بقیه دوستان هم همچین مشکلی پیش اومده ؟
    من شارژ کردم مشکلی نداشت...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •