یکی کمک به من بدبخت کنه
یکی کمک به من بدبخت کنه
سلام......
اگه خیلی ضروریه فعلا از یه Web Messenger مثلاستفاده کنید........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد یاهو مسنجرتون رو آپدیت کنید!
موفق باشید![]()
جواب ما چي شد
چه اروري ميده؟
من خونه خالم ياهو مسنجر 8 رو ريختم براش وارد روم نميشه اين خطا رو ميده با 2تا آي اس پي هم تست كردم نشد باز همينجوره
![]()
سلام دوستان من داشتم آیدی میساختم فرمو کامل کردم آخر این پیغامو لطفا بگید مشکل چیه
Sorry, Unable to process request at this time -- error 999.
FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT=Yahoo!"
Unfortunately we are unable to process your request at this time. This error is usually temporary. Please try again later.
Unfortunately we are unable to process your request at this time. This error is usually temporary. Please try again later.
If you continue to experience this error, it may be caused by one of the following:
You may want to scan your system for spyware and viruses, as they may interfere with your ability to connect to Yahoo!. For detailed information on spyware and virus protection, please visit the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
This problem may be due to unusual network activity coming from your Internet Service Provider. We recommend that you report this problem to them.
While this error is usually temporary, if it continues and the above solutions don't resolve your problem, please [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Return to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Please check the URL for proper spelling and capitalization. If you're having trouble locating a destination on Yahoo!, try visiting the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or look through a list of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Also, you may find what you're looking for if you try searching below.
مشکل چیه
آقايه سوال:
چطور ميشه برنامه بياد بالا ولي در حالت login بمونه و داخل نره مثل zone alarm عمل بشه
من از nod32 استفاده ميكنم به همين علت firewall عمل نميكنه
بابا یه نیکوکاری بیاد جواب بده به ما دیگه.من مشکلم رو کسی نبود حل کنه؟؟
در مورد یاهو هم اون مشکل سرور هاست باید چند بار سعی کنی تا باز بشه.چند وقته این طوری شده
سلام لطفا یه برنامه معرفی کنین که آیدیمو از لیست طرف حذف کنم...چند تا برنامه تو صفحه های قبل دیدم هیچ کدوم کار نکرد.
ممنون
به نفر اموزش یاهو مسنجر رو بزاره(اموزش کار با اون ویاد دادن و معنی اصطلاحات و...)
اخه من تازه وارد چت کردن شدم هیچی بلد نیستم
راستی اگه لینکی برای دانلود یاهو مسنجر فارسی یا فارسی ساز ان دارید بزارید(وبگید از نظر امنیتی مشکل داره یا نه؟
Last edited by mrmmnb; 09-08-2007 at 05:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)