بله استفاده می کنن ولی با تغییرات فیزیکی که به نظر من درست نیست.ولی من شنیدم که خیلی ها از باتری n95 8gig روی n95 معمولی استفاده میکنند!
باطری خود ان82 مشگلی نداره از لحاظ شارژ چرا می خوای باطری 8گیگ روش بندازی؟
بله استفاده می کنن ولی با تغییرات فیزیکی که به نظر من درست نیست.ولی من شنیدم که خیلی ها از باتری n95 8gig روی n95 معمولی استفاده میکنند!
باطری خود ان82 مشگلی نداره از لحاظ شارژ چرا می خوای باطری 8گیگ روش بندازی؟
فکر نمیکنم سرعت n82 بیشتر باشه . یه نگاهی به cpuهای اونا بندازی می فهمی که n78 سرعت بهتری
داره.
من که قبلا n78 داشتم خیلی خوب حس کردم سرعت n82 به پای n78 نمیرسه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
n78 یه امکان خوبی که داره اینه که می تونی لیست برنامه های باز رو داشته باشی و بینشون سوئیچ کنی.
قسمت اس ام اس دارای امکانات پیشرفته تریه.
خیلی هم گوشی شیک تر و اشرافیه.
هر قدر که با n82 کار میکنم به ضعفای اون بیشتر پی می برم![]()
Last edited by star61; 12-05-2009 at 08:20.
از 2 روز پیش وقتی آهنگ گوش میدم هر 30-40 ثانیه یه بار صدا قطع و وصل میشه( یه وقفه کوچیک اما آخر ضدحالیه) و صفحه نمایش هم رفرش میشه.
یه مشکل دیکه هم داره که وقتی کسی باهام تماس میگیره به جای نمایش اسم فقط شماره رو نشون میده.البته نه همه رو بعضی از کنتاکتا.
به نظر شما مشکل چیه؟ ممکنه گوشی ویروسی شده باشه؟
اگه اینطوره بهترین آنتی ویروس برا گوشی چیه؟
لطف کنید که تخصصی دارید کمک کنید چون نمی خوام گوشیمو بدم بیرون.![]()
Last edited by star61; 12-05-2009 at 08:22. دليل: s
ویروسی وجود نداره به احتمال زیاد با یه هارد ریست با کد#7370#* درست میشه.
به خاطر نور کم صفحه که من بهش خیلی حساسم, میخوام با اون روش هک درستش کنم ولی شنیدم با اون کار یک روزه شارژش تموم میشه که خیلی کم (راستش من میخوام بخرمش ولی رو صفحه اش گیر کردم).باطری خود ان82 مشگلی نداره از لحاظ شارژ چرا می خوای باطری 8گیگ روش بندازی؟
والا تا الان که این همه گوشی اومده ما هیچ کدوم رو بدون مشکل و ضعف ندیدیم.
بالاخره این N82 هم یه مشکلاتی داره دیگه ولی میشه ازشون چشم پوشی کرد.
والا من نمیدونم کجای این گوشی نورش کمه !!!؟؟؟
آخه بعضی از دوستان میان چند گوشی رو با هم مقایسه میکنن که اصلا ربطی به هم نداره .
من N73 هم داشتم ولی مقایسه که کردم دیدم کیفیت صفحه ی N82 یه چیز دیگس.
دوست من همین N82 رو بگیر از همه بهتره.اون نوره صفحه هم بهت قول میدم سره 2 روز واست عادی بشه.
ولی خب یه دوربین داره که کیفیتش رو هنوز تو هیچ گوشی ندیدم
به خاطر همون دوربینش دیگه...
اختلاف سرعت این دو گوشی فقط به خاطر نسخه جدید تر سیمبیان هستش
به خاطر همین سرعت منو ها و اینستالینگ 78 کمی بیشتره
در ضمن حالت سویچ هم در 82 وجود داره
سلام دوستان عزیز
گوشی بنده n82 هست ..
میشه یه نرم افزار یا پچ یا .... به بنده معرفی کنید که بتونیم باهاش گالری رو قفل کنم ..
ممنون
قبلا من یه روش گفتم به کارت نیومد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)