بخاری رو روی حالت گرمکن قرار بدین (بالاترین حالت که عکس گرمکن شیشه داره) تو این حالت معمولا بخار زدایی از شیشه های طرفین صورت میگیره،البته فقط گوشه ی کناری شیشه که از اونجا میتونین آینه رو ببینین
در همین حد،نه بیشتر![]()
بخاری رو روی حالت گرمکن قرار بدین (بالاترین حالت که عکس گرمکن شیشه داره) تو این حالت معمولا بخار زدایی از شیشه های طرفین صورت میگیره،البته فقط گوشه ی کناری شیشه که از اونجا میتونین آینه رو ببینین
در همین حد،نه بیشتر![]()
بخاری رو روشن کردی اون فلش گردش هوا رو خاموش کن تا هوا از بیرون بیاد داخل.5دقیقه بعد تمام بخار میره
وقتی گرم کن عقب رو روشن کنی ماله آینه ها هم روشن میشه
موقع روشن بودن بخاری اگه دکمه کولر را هم بزنید خیلی سریع بخارها میرند
دوستان وقتی میخواییم ماشینو خاموش کنیم اگه فنش شروع به کار کنه خاموش کنیم مشکلی که در دراز مدت پیش نمیاد نه؟ درستش چیه؟
ممنون
قاعدتا و در حالت نرمال خیر،مشکلی ایجاد نمیشه
مگه موقعی که دمای موتور بره روی 100 و بالاتر،تو این جور حالتی بهتره اجازه بدیم که فن کار کنه و دمای موتور رو بیاره پایین،بعدماشین رو خاموش کنیم
سلام دوستان ..امروز رفتم و ماشین رو گرفتم ..
مدل 85 و تیپ 5
ولی روی ECU برچسبش نبود که بدونم ورزنش چنده .!!!
دوستان حالا من از کجا بدونم که ورژن ECU 7.4.4 هست یا 7.4.5 ؟؟
به غیر از برچسب روش ..راه دیگه ای نیست؟؟
اگه هست بهم بگین
ممنونم
![]()
بهترین راه حل که خودمم استفاده می کنم اینه که بری یه مغازه که لوازم یدکی ماشین می فروشه یه اسپری ضد بخار شیشه بخری. قیمتشمم 3500. اون اسپری رو به شیشه ها بزن و با دستمال شیشه رو تمیز کن تا یه هفته اصلا بخار نمی کنه شیشه ها. البته نمی دونم چرا روی شیشه عقب جواب نمیده و باید اون گرم کن شیشه عقب رو بزنی ولی بقیه شیشه ها اصلا بخار نمی کنن. خیلی عالیه![]()
اگه شیشه هاتون دودیه مواظب این اسپری ها باشید
من قبلا استفاده کردم و برچسبهای شیشه دودی را خراب کرد![]()
سلام
دوستان لنت ترمز های 206 ام تموم شده.
شما چه مارکی پیشنهاد میدین بخرم و از کجا؟
میخوام جنس خوبی باشه ولی قیمتش هم نجومی نباشه!
تیپ 2
ممنون
یکی جواب بده .......................................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)