بابا این آپدیت کاسپر 2009 چند مگ هست الان حدود 15 دقیقه هست که روی 99 درصد گیر کرده
بابا این آپدیت کاسپر 2009 چند مگ هست الان حدود 15 دقیقه هست که روی 99 درصد گیر کرده
یک سوال دیگه فرق بین kav و kis چی هست ؟من که زیاد تو اینترنتم باید kis رو هم نصب کنم یا همین kav برای اینکه کامپیوترم از اینترنت ویروسی نشه بسه؟
کاسپر تو آپدیت هاش درصد پیشرفت رو درست نشون نمی ده
KAV مخفف Kaspersky Anti Virus هست.
KIS مخفف Kaspersky Internet Security هست.
بسته ی KIS کاملتر هست و علاوه بر آنتی ویروس دارای فایروال
و آنتی اسپایور و... هست.
سلام وخسته نباشید
می خوام ویندوز عوض کنم چه طوری میشه از اپدیتهای اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی کپی بگیرم برای دفعه بعد که می خوام نصب کنم؟
با سلام
بنده بدلایلی مجبور به نصب مجدد ویندوز هستم.حال چگونه می توانم به صورت دستی آپدیت آنتی ویروس کسپر اسکای ویندوز قبلی را به ویندوز جدید انتقال بدهم.
با تشکر
دوستان عزیز
در پست اول تاپیک ، مهمترین موضوعات و سوالات پیرامون کسپرسکی لیست شده است
شما در پست اول ، در قسمت آپدیت کسپرسکی به جواب تمامی سوالات خود خواهید رسید
با سلام
من KIS 2008 رو استفاده ميكنم ميخواستم بدونم چرا بعد از scan سيستم بوسيله كسپر و پيدا شدن ويروس يا هر تهديد ديگه ، كسپر هيچ گزينه اي براي حذف و ديلت اون در اختيار نميذاره ؟
ميخواستم بدونم كه كسپر اين كار رو آيا بصورت اتومات انجام ميده يا بنده نميدونم.اگه امكانش هست در اين مورد توضيح بديد يا يه راهنماي كامل در اختيار بنده بذاريد.
با تشكر
Last edited by hamid2006gh; 19-09-2008 at 01:13.
خوب اينو كه هنوز جواب نگرفتم
اينم سوال بعدي: اين پيغام رو من گاهي كه كانكت ميشم ميبينم . چكار بايد كرد؟
![]()
اگر شما تنظیمات مشخص شده رو اعمال کرده باشید ، کسپرسکی بطور خودکار تمامی برنامه های مخرب رو پاک میکند
برای اینکه کسپرسکی برای پاکسازی فایلها از شما فرمان بگیره باید به بخش تنظیمات کسپرسکی بروید
ابتدا همانند تصویر زیر در بخش Protoction گارد کسپرسکی را از حالت خودکار خارج کنید
حال وارد تنظیمات اسکن شده و همانند تصویر زیر در قسمت On detection یکی از گزینه های مشخص شده را انتخاب کنید
سر انجام بر روی گزینه Apply که مشخص کردم کلیک کنید تا این تنظیمات در کلیه حالات اسکن وارد بشه
شما پست اول تاپیک را که لیست مهمترین سوالات و مطالب کسپرسکی است را نگاه کنید
در قسمت سوالت متداول در مورد حملات Win.MSSQL.worm.Helkern توضیح داده شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)