تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 737 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353359399449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظرتون خريد پرايد مدل پايينتر از 80 به صرفه هست يا نه ؟؟؟ يعني ارزش خريد داره؟؟ خرجش بالا نيست؟؟ من نمي خوام هر روز تعميرگاه باشه
    لطفا در اين زمينه كمك كنيد مرسي
    نه جانم پرایدی که 2-3 سال هم کارمرده باشه ارزش خرید نداره چه برسه به مدل های زیر 80 اصلا پراید صفر چیه که 7-8 سال کارکردش چی باشه این درست که قدیمی تر هاش کیفیت ساخت بالاتری دارن ولی بااین وجود همون ها هم مالی نیستن .و اخرش پرایدن
    دوست من! مهدی جان! شما اگه میخوای مشاوره بدی خواهشا درست مشاوره بده وگرنه هیچ اجباری نیست که هر پستی تو این تاپیک رو جواب بدید!
    الان پراید های مدل 75 و 77 که کره ای بودن طالب زیاد داره و از صفر بهتر کار میکنه و خرجی هم نداره! پیشنهاد میکنم یه هاچبک 77 کره ای بگیری!

2. 2 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با پوریا موافقم خواهشا مشاوره با دقت بدید اگه اطلاعات کافی ندارید مجبور نیستید پست بدید
    من خودم به شخصه پراید مدل 78 داشتم مونتاز ایران بود ولی موتور کره بود ماشین تمیزی بود البته همون زمان یعنی 3 سال پیش 4.5 قیمتش بود
    اگه شما کمی بگردی پراید پایینتر از 80 تمیز و درست حسابی پیدا کنی سالی 2-3 بار جز واسه کارهای مورد نیاز روی تعمیرگاه نمی بینی

4. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

آقا گل ماشينه خوبی هست؟ از چند تا نمايشگاه پرسيدم يه سريشون گفتن خوبه يه سری هم گفتن بده

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا گل ماشينه خوبی هست؟ از چند تا نمايشگاه پرسيدم يه سريشون گفتن خوبه يه سری هم گفتن بده
    گل هم از جمله ماشین هایی هستش مانند (پرشیا) که اصلا ارزش خرید نداره!البته طرفداران خاص خودش رو هم داره... اما در کل ماشینی نیست که بشه ازش تعریف کرد! موتور 1800 سی سی با بازدهی کم و 8 سوپاپ که شتاب در حد متوسط والبته راضی کننده داره کیفیت ساختش هم نسبت به سال های قبل افت کرده قیمتش هم که...!!! خیلی بالاست مصرفش هم که 2/9 لیتر در شهر زیاد خوب نیست در کنار خودرویی مثل 206!!!!
    نه abs داره و نه ترمز خوب ، امکامات رفاهیش هم در حد قیمتش نیست در حد 12 - 13 میلیونه! مانند ریو، البته دوتا کیسه هوا داره....در کل من بنابه این دلایل نمی پسندم و پیشنهاد نمیکنم.

7. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

با پوریا موافقم خواهشا مشاوره با دقت بدید اگه اطلاعات کافی ندارید مجبور نیستید پست بدید
    من خودم به شخصه پراید مدل 78 داشتم مونتاز ایران بود ولی موتور کره بود ماشین تمیزی بود البته همون زمان یعنی 3 سال پیش 4.5 قیمتش بود
    اگه شما کمی بگردی پراید پایینتر از 80 تمیز و درست حسابی پیدا کنی سالی 2-3 بار جز واسه کارهای مورد نیاز روی تعمیرگاه نمی بینی

بازم شرمنده سوال مي كنم چون مي خوام با ديد باز و اگاهي كامل اقدام به خريد كنم منم كه بودجم كمه و همين پول را با هزار زحمت و وام و قرض گير اوردم!!!!!!!!
    با توجه به اينكه من تازه گواهينامه گرفتم و زياد دست فرمونم خوب نيست و ممكنه تصادف بكنم ايا خريد همين پرايد دست دوم بهتره و به نفع منه يا اينكه اين پول رو به عنوان پيش قسط يه پرايد صفر بدم و از همون اول يه ماشين صفر بگيرم؟؟؟ كدوم بهتره به نظرتون
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دست دوم بهتره برات بهتره بی خیال جای بار بشی و هاچبک بگیری منم اولین ماشینم هاچبک بود چون با همه تلاشم بازم توی دوبله و پارک کردن مشکل داشتم ولی هاچبک هیچوقت مشکلی برام نداشت نداشتن صندوق توی ترافیک شهر هم برام یه مزیت بود که از هر سوارخ سنبه ای میتونستم در برم .
    در مورد ماسفرت هم اگه مسافرت صرفا دوستانه هستش بار کمی داری خانوادگی هم زیاد مشکل نداره به باربند سقفی میخری مشکل حل میشه چون من تو مسافرتهای دئوستانه تجربه داشتم بزرگترین بار ممکن چادر هستش که به لطف تکنولوژی کم کم داره اونم کوچیک میشه .
    من بهت یهخ پراید مدل پایین دست چندم توصیه میکنم ترجیحا 78 و بالاتر تا 80 بدنه تمیز هاچبک برات مناسبتره چون این ماشین دیگه کلا افت قیمتش رو کرده دیگه تصادف یا کار کرد ماشین زیاد روی قیمت فروشش تاثیر نمیذاره ولی صفر خیلی لفت قیمت میتونه داشته باشه .

10. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

دست دوم بهتره برات بهتره بی خیال جای بار بشی و هاچبک بگیری منم اولین ماشینم هاچبک بود چون با همه تلاشم بازم توی دوبله و پارک کردن مشکل داشتم ولی هاچبک هیچوقت مشکلی برام نداشت نداشتن صندوق توی ترافیک شهر هم برام یه مزیت بود که از هر سوارخ سنبه ای میتونستم در برم .
    در مورد ماسفرت هم اگه مسافرت صرفا دوستانه هستش بار کمی داری خانوادگی هم زیاد مشکل نداره به باربند سقفی میخری مشکل حل میشه چون من تو مسافرتهای دئوستانه تجربه داشتم بزرگترین بار ممکن چادر هستش که به لطف تکنولوژی کم کم داره اونم کوچیک میشه .
    من بهت یهخ پراید مدل پایین دست چندم توصیه میکنم ترجیحا 78 و بالاتر تا 80 بدنه تمیز هاچبک برات مناسبتره چون این ماشین دیگه کلا افت قیمتش رو کرده دیگه تصادف یا کار کرد ماشین زیاد روی قیمت فروشش تاثیر نمیذاره ولی صفر خیلی لفت قیمت میتونه داشته باشه .

از راهنماييت واقعا ممنونم
    من خودم از هاچ بك بيشتر خوشم مي ياد البته مسافرتهاي ما هم كه بيشتر دو نفري هست و نهايتا 4 نفر بشيم ولي يه كم ترس جاي بارشو دارم... در ضمن شنيدم كه اين ماشين گرونتره و يه چيز ديگه اينكه اگه بخوام بعد مثلا 3 سال بفروشمش ايا راحت ازم مي خرنش و زياد افت قيمت نداره

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بعد سه سال رو نمیتونم بگم چه بلایی سر این ماشینا میاد ولی خب پراید جایگزین پیکان شده فکر نکنم مشکلی بعد از 3 سال هم برای فروشش داشته باشی جای بار هم گفتم 2-3 نفر مشکلی پیش نمیاد این روزها هم دیگه مثل قدیما نیست که رخت و لباس رو بار کنی با خودت ببری بزرگترین بار میشه همون چادر که اونم چادری که ما میبردیم 6 نفری بود مشکل بار اضافی هم با بار بند حل میشه

13. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

5

اخه من بودجم براي خريد ماشين صفر كمه حدود 4.5 دارم يعني هيچكس نبايد ماشين دست دوم بخره و همش ضرره؟؟؟ من فكر نكنم ديگه وضع اينقدر بد باشه........ همه كه قدرت خريد ماشين صفر ندارن
    دوست عزیز من نگفتم کسایی که پول ندارن بایدبرن بمیرن. شما پرسیده بوده پراید مدل 80 به پایین ارزش خرید داره من هم جوابت رادادم . ضمنا درجواب کارشناسان محترم وبنگاهداران خبره گرامی که واقعا از نظر غیر کارشناسانه من داغ کرده بودن باید بگم من خودم اشاره کردم که پراید های کره ای از این مونتاژی های داخلیشون بهترن ولی به هر حال اگه لامبورگینی هم باشن دیگه بعد از 10-12 سال عمر خودشون را کردن ضمنا این جا یک محیط ازاد برای مشاوره دادن به اعضاست است پس من هر وقت که ببینم میتونم به یکی از دوستان کمک کنم پست میدم.
    Last edited by mehdi-2009; 05-12-2009 at 18:42.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میگم بی زحمتببین پراید معمولی - سفید بزنیی(صندوق دار) چند هست . 4-5 بدی جلو باقی اقساط کی و چقدر هست و کی تحویل میدهند ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •