به نظر من سرویس دهی اندیشه بهتر از پارس وی حجم اضافه هر گیگ 6000 اما اندیشه هر دو گیگ 5000
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به نظر من سرویس دهی اندیشه بهتر از پارس وی حجم اضافه هر گیگ 6000 اما اندیشه هر دو گیگ 5000
دوست من در کل من حس می کنم اندیشه بهتر باشه....
از اندیشه سرویس می گیرم
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
پس پارسم سرعتشو برده بالا من تا 4 ماه پیش پارس بودم اینجوریا نبود
تو تا منو از پارس به اندیشه منتقل نکنی ول کن نیستی!( شوخی )
من تا با سرویس اندیشه کار نکنم از پارس دل نمی کنم!
جدیداً واسه یکی از بچه ها می خوایم از اندیشه سرویس بگیریم که خط 7 هستن.
اونجا انواع تست ها رو انجام میدم بعد نظرم رو میگم
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
آره یه چند هفته ای میشه که روند رو به رشدی داشته.پس پارسم سرعتشو برده بالا من تا 4 ماه پیش پارس بودم اینجوریا نبود
البته از وقتی من تصمیم به نقل مکان کردم سرعتش خیلی رفته بالا!دلشون نمیاد منو از دست بدن
![]()
آخه دوست من حس می کنم چون اینا گیلانی هستن پس باید بیشتر هوای ما رو داشته باشن..
بعدشم یه بارم گفته بودم که اگه قراری کسی بخوره بهتر همین بچه های گیلان باشه..!
کار آفرینی هم میشه..!!!!
حالا اینا هیچی ؛ من چندین دوست دارم که هم پارس دارن و هم اندیشه...
همیشه بچه های اندیشه تعریف می کنن و پاریسا غُر می زنن..!
این پشتیبانی اندیشه با این لهن صحبت کفر ادم در میارن انگار مال باباشون مفتکی دارن بین دیگران تخصیم میکنن حال ادم از پشتیبانیش به هم میخورههیچی هم سرشون نمیشه اگه میشد دیگه چیکار میکردن
شما هم دوست عزیز خودت ناراحت نکن این پشتیبانی اندیشه یه مشت ادم تازه به دوران رسیده هستند که هیچی سرشون هم نمیشه انگار حالا جواب مردم را درست بدن اسمون به زمین میاد .
انشاالله درست میشه من هم وقتی سرعت همه جا زیاد شد سرعتم از 24 بالا تر نمیرفت که عید درست شد الان همیشه 130و140و150 هست .
kasra_khan :
من الان به دوستام تو مرکز 5 زنگ زدم. هیچ کی مشکل شما رو نداره.
پس اگه دوست داری بیا چک کنیم مشکلت چیه؟
اول: رو مدمت لاگین کن ببین سرعت ارتباطت با اندیشه چنده؟ این سرعت باید بالای 1Mbps باشه. اگه کمتره یعنی اینکه خطت مشکل نویز داره چون اونا پورتا رو زیر 1Mbps کانفیگ نمی کنن. یعنی اینکه اونا پورتو میزارن رو 2 مگ. مودمت سعی میکنه با این سرعت به مودم اونا وصل شه اما اگه نویز رو خطت باشه مودمت نمی تونه با اون سرعت کانکت کنه پس سرعتشو میاره پایین . اگه نویز زیاد باشه مودم همش سرعتشو پایینتر میاره تا بتونه کانکت شه . یعنی ممکنه بخاطر نویز مودمت بجای 2 مگ 256 کیلو کانکت شه پس خیلی خیلی مهمه که ببینی سرعت کانکت مومت چنده . نحوه وصل شدن به مودم تو همین تاپیک قبلا بحث شده. اگه کی خوای دوباره توضیح بدیم.
دوم: وقتی کانکتتی و اینترنت کار نمی کنی (یعنی چیزی دانلود نمی کنی ) نگاه کن اون 2 تا پنچره گوشه پایین سمت راست دسکتاپت ممند روشنه یا آروم چشمک میرنه؟ می تونی روش دابل کلیک کنی باز شه ببینی send/receive چند کیلو داره تغییر میکنه؟ این برای اینه که بفهمی ویروس داری یا نه.
خبرشو بده یکی یکی بریم جلو.
نظر شما محترم!
اما ما که نژاد پرست نیستیم! همه ایرانی هستیم و مال همین آب و خاک!فکر نکنم بچه های پارس وی هم ما شهر دیگه ای باشن! اما در هر صورت من به شخصه دنبال خدمات بهتر هستم و به جزئیات زیاد دقت نمی کنم!
حدود دوساله که تو شرکت پارس وی رفت و آمد می کنم ، تا به حال برخورد بدی ندیدم! اما از لحاظ خدمات ( سرعت اینترنت ) نوسانات زیادی داشته که منکر این موضوع نیستم.
شما بیا اندیشه هر وقت پارس قیمتاشو آورد پایین و سرعتشم بالا با هم می ریم پارس
اینجوری رقابت ایجاد می شه قیمتا هم میاد پایین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)