شما با برنامه زير ميتوني اينكارو انجام بدي منتهي يكم بايد باهاش كار كني زياد سخت نيست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما با برنامه زير ميتوني اينكارو انجام بدي منتهي يكم بايد باهاش كار كني زياد سخت نيست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و خدا قوت و آرزوی قبولی طاعات
مشکل من این فایلهاست که پاک نمیشه و داخل یکی از پوشه های رم گوشیمه .
آنتی ویروسم هم آپدیته و مشکل ویروسی نیست.
لطفا راهنمایی کنین . با unlocker هم جواب نمی ده
سلام
با یک Browser گوشی مثل X-plore این ها رو پاک کن.
احتمالا Read Only شدند.
در نرم افزار X-Plore با زدن کلید 6 این ها رو از حالت System یا Read Only در بیار سپس پاکشون کن.
موفق باشید![]()
من برای دایل آپ که کانکشن میسازم بعد که روش کلیک میکنم صفحه مربوط به شماره گیری نمیادو صفحه Properties میاد با این که درایور رو نصب کرد!
سلام
سرویس دایل آپ در ویندوز مشغول شده.
سیستم رو Restart کنید.
موفق باشید![]()
با سلام
من چند روزی است که وقتی بر روی Turn off کلیک میکنم به جای اینکه سیستم خاموش شود ، Restart میشود . البته هنگام بالا آمدن ویندوز و در صفحه Welcom ، وقتی که از گزینه Turn off استفاده میکنم سیستم به راحتی خاموش میشود . از شخصی پرسیدم که گفت یا ویندوز خراب است که باید دوباره نصب شود یا اینکه مشکل از پاور است.
آیا میتوانم بدون نصب ویندوز این مشکل را که در این چند سال سابقه نداشته است حل کنم؟
با تشکر
سلام
وقتی که ما اینترنت وصل نباشیم
سرویس dial up میتونه مثلا با چیا مشغول باشه؟
مرسی
سلام.
دوست عزیز، مهم نیست که درایور رو نصب کنه یا نصب نکنه.
مهم اینه که درایور رو درست نصب کنید. مثلا احتمال داره درایور سازگار با سیستم عامل دیگه رو نصب کرده اید. یا ممکنه درایور ورژن دیگه ای از مودم رو نصب کنید.
حالا راه چاره!
ابتدا درایور رو Uninstall کنید.
سیستم رو ریستارت کنید.
سی دی مودم رو در درایو قرار بدین.
اگه دقیقا نمیدونید ورژن سخت افزار مودم تون چی هست، بهتره از Device Manager برای نصب استفاده کنید.
به این طریق که روی My Computer راست کلیک کرده و Properties رو انتخاب کنید.
در پنجره باز شده، به تب Hardware رفته و Device Manager ؤو انتخاب کنید.
سپس قسمت مربوط به مودم رو پیدا کرده و وی اون راست کلیک کنید و Update Driver رو انتخاب کنید.
در پنجره اول گزینه اول، در دومی گزینه دوم، و به سومی دست نزنید تا ویندز به طور اتوماتیک درایور رو از سی دی پیدا کنه.
موفق باشید
سیستم تو ویروسیه دوست من.
با یه آنتی ویروس قوی و آپدیت شده، اسکنش کنید.
پس از ویروس کشی، اگه مشکلتون حل نشد، ویندوز رو Repair کنید.
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 28-08-2009 at 11:21.
دوستان با سلام
ویندوز من هنگام بالا آمدن بعد از رد کردن صفحه welcome و آمدن صفحه بک گراند هیچ یک از آیکون های my computer و غیره و همچنین منوی استارت ظاهر نمیشوند و صفحه به صورت ثابت باقی می ماند لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟
سلام:
چند روز كه حافظه كيپ بورد ويندوزم خراب شده.
وقتي يك فايل يا يك متن رو كپي ميكنم فقط يك بار ميتونم Paste كنم در صورتي كه قبلا بعد از هر بار كپي بار ها ميتونستم اون فايل يا متن رو Paste كنم.
بعضي موقع ها هم بايد چند بار كپي كنم تا كپي بشه.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد ، چون اصلا حال ويندوز عوض كردن ندارم.
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)