تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 357 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید بازم می پرسم
    من کلید های 3 و ستاره و سبز(گوشه پایین سمت چپ) رو همزمان نگه می دارم بعد کلید پاور رو نگه می دارم (در حالیکه اون سه دگمه رو نگه داشتم) تا گوشی روشن بشه (ساعت ، کشور و تاریخ نمی یاد) منو بالا میاد چکار کنم؟
    ---------------------
    اگر درست گرفته باشی دکمه ها را 100% قسمت تنظیمات برات بالا میاد! مطمئن باش دکمه ها درست گرفته نشده! یک بار دیگه باتری گوشی را در بیار و جا بزن و اینبار با کمک یک نفر دیگه اینکار را انجام بده چون 2 نفری بهتر می تونید دکمه ها را بگیرید
    بازم اگر موفق نشدی فیلمی که دادم را ببین و کد گوشیت را پیدا کن اونوقت به روش #7370#* گوشیت را مستر ریست کن
    موفق باشی

2. 2 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

ميشه يه گوشي كه RM 421 هست ( همنطور كه ميدونين 421 ها ساخت كره هستن و فارسي هم ندارن!) رو با تعويض پروداكت كد و با استفاده از جف با يه پروداكت كد فارسي اپديتش كرد؟؟
    اخه من تو اينجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كه چك كردم ديدم 421 اصلا به طور معمول هيچكدوم از پروداكت كداش فارسي ندارن چون ساخت كره هست به هرحال...
    حالا امكانش هست با اين كاري كه من ميخوام بكنم گوشي به فنا بره يا اينكه مشكلي پيش نمياد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ميشه يه گوشي كه RM 421 هست ( همنطور كه ميدونين 421 ها ساخت كره هستن و فارسي هم ندارن!) رو با تعويض پروداكت كد و با استفاده از جف با يه پروداكت كد فارسي اپديتش كرد؟؟
    اخه من تو اينجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كه چك كردم ديدم 421 اصلا به طور معمول هيچكدوم از پروداكت كداش فارسي ندارن چون ساخت كره هست به هرحال...
    حالا امكانش هست با اين كاري كه من ميخوام بكنم گوشي به فنا بره يا اينكه مشكلي پيش نمياد؟
    ---------------------
    فکر نمی کنم کسی این کار را انجام داده باشه اگر دوست داشتی شما انجام بده تا اولین تجربه همه ما بشه
    ولی احتمال اینکه اصلا گوشیت بالا نیاد را هم مد نظر داشته باش
    به هر حال من فایلهای آپدیت گوشی شما را با مدلهای دیگه که فارسی دارن چک می کنم اگر دیدم فرقی به جز زبان ندارن می گم که آپدیت کنی اما اگر فایلها با هم به طور کلی متفاوت بود آپدیت کردن کار درستی نیست
    منتظر باش

5. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز تفاوت زیادی وجود داره و این کار را انجام نده
    موفق باشی

7. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

---------------------
    فکر نمی کنم کسی این کار را انجام داده باشه اگر دوست داشتی شما انجام بده تا اولین تجربه همه ما بشه
    ولی احتمال اینکه اصلا گوشیت بالا نیاد را هم مد نظر داشته باش
    به هر حال من فایلهای آپدیت گوشی شما را با مدلهای دیگه که فارسی دارن چک می کنم اگر دیدم فرقی به جز زبان ندارن می گم که آپدیت کنی اما اگر فایلها با هم به طور کلی متفاوت بود آپدیت کردن کار درستی نیست
    منتظر باش
    اقا من چون خيلي به فارسي نياز دارم تصميم گرفتم كه اين ماموريت غيرممكن رو انجام بدم!
    اگه جواب نداد فوقش چي ميشه؟
    گوشي بالا نياد بعد ميشه با فونيكس اينا فلشش كرد تا درست بشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من چون خيلي به فارسي نياز دارم تصميم گرفتم كه اين ماموريت غيرممكن رو انجام بدم!
    اگه جواب نداد فوقش چي ميشه؟
    گوشي بالا نياد بعد ميشه با فونيكس اينا فلشش كرد تا درست بشه؟
    ------
    به احتمال زیاد می شه اگر هم نشد با باکس حتما درست می شه

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

برادرا من هروقت گوشیو خاموش روشن میکنم یا هر وقت به کامپیوتر به صورت Data Transfer وصل و قطع میکنم ، خود به خود شروع به نصب یه برنامه میکنه و بعدش میگه نمیتونم نصب کنم و برو تو App.manager نصب کن که اون تو هم برنامه نصب نشده ای نیست .
    حالا چیکار کنم ؟
    (فقط خواهشن نگید گوشیو ریست کن چون من این کار برای من مقدور نیست و اطلاعات خیلی مهمی روی گوشیم دارم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

برادرا من هروقت گوشیو خاموش روشن میکنم یا هر وقت به کامپیوتر به صورت Data Transfer وصل و قطع میکنم ، خود به خود شروع به نصب یه برنامه میکنه و بعدش میگه نمیتونم نصب کنم و برو تو App.manager نصب کن که اون تو هم برنامه نصب نشده ای نیست .
    حالا چیکار کنم ؟
    (فقط خواهشن نگید گوشیو ریست کن چون من این کار برای من مقدور نیست و اطلاعات خیلی مهمی روی گوشیم دارم)
    اگر گوشیت حک شده با xplore میری اینجا:private/10202dce و همه ی محتویات فولدر 10202dce رو پاک میکنی.اگرم حک نیست گوشی رو در حالت mass storage وصل کن به pc واین کارو انجام بده.موفق باشی...

12. 2 کاربر از alipencia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اگر گوشیت حک شده با xplore میری اینجا:private/10202dce و همه ی محتویات فولدر 10202dce رو پاک میکنی.اگرم حک نیست گوشی رو در حالت mass storage وصل کن به pc واین کارو انجام بده.موفق باشی...
    این کارو کردم ولی بازم درست نشد ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا چیکار کنم ؟
    --------
    خوب شما از اطلاعاتت بکاپ بگیر ولی این پیغامی که می گی مربوط به برنامه ایه که رو هارد گوشیت نصب شده پس باید هارد رو فرمت کنی پس قبل از این کار از فیلم و عکس و موزیک تو کامپیوتر کپی تهیه کن بعد هاردت را فرمت کن و بعد از فرمت این فایلها را به گوشیت برگردون

15. 2 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •