تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 349 از 358 اولاول ... 249299339345346347348349350351352353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

موضوع چند چیز هست :
    1- احتمال وجود موجودات هوشمند غیر از انسان در جهان هستی
    این احتمال هیچوقت صفر نیست
    حتی بعضیها مثل بنده وجودشون رو قبول دایند دارند و اینکه حداقل دو گونه هستند . ماهیتشون و توانائیهاشون هم یک موضوع دیگه هست
    2- احتمال آمدنِ موجودات هوشمند به زمین در گذشته
    این احتمال هم صفر نیست .
    عده از مردم مثل بنده قبول دارند که آمده اند
    3- احتمال آمدنِ موجودات هوشمند به زمین در حال حاضر
    این هم صفر نیست
    عده ای از مردم مثل بنده قبول دارند که میان

4- حقیقت داشتن عکسها و فیلمهایی که منتشر شده از چیزهایی که بهش میگن بشقاب پرنده و اینکه این بشقابهای پرنده متعلق به موجودات هوشمندی غیر از انسان هست که باهاش اومده اند به زمین و دارند با بشقابهای پرندشون اینور و اونور میرند
    این یکی رو هر کی باور کنه فریب خورده . علتش هم برخورد دانشمندانِ علم کیهان شناسی و جویندگانِ حیات و دولتها با این موضوع هست که حاضر نیستند وقت و پولشون رو صرف این موضوع کنند
    سلام
    3 مورد اول که با شما موافقم
    در مورد چهارم :
    اینکه شما همه مشاهدات اشیاء پرنده ناشناخته که ما به اختصار بشقاب پرنده میگیم زیر سوال میبری اشتباه هست.نمونه های خیلی زیادی وجود داره که مشاهده توسط رادار و افراد معتبر انجام شده.یک نمونه رو مثال میزنم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک از ویکیپدیا هست مستند تصویری جالبی هم از همین موضوع تهیه شده کافیه تو یوتوب سرچ کنید.
    حداقل موضوعی که وجود داره این هست که تکنولوژی مورد استفاده این اشیاء پرنده فراتر از تکنولوژی حال حاضر هست.
    در ضمن به نظر من استفاده از کلمه بشقاب پرنده با توجه به تنوع شکلی اشیاء پرنده که مشاهده شده اشتباه هست و مفهوم رو نمیرسونه.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    3 مورد اول که با شما موافقم
    در مورد چهارم :
    اینکه شما همه مشاهدات اشیاء پرنده ناشناخته که ما به اختصار بشقاب پرنده میگیم زیر سوال میبری اشتباه هست.نمونه های خیلی زیادی وجود داره که مشاهده توسط رادار و افراد معتبر انجام شده.یک نمونه رو مثال میزنم :

لینک از ویکیپدیا هست مستند تصویری جالبی هم از همین موضوع تهیه شده کافیه تو یوتوب سرچ کنید.
    حداقل موضوعی که وجود داره این هست که تکنولوژی مورد استفاده این اشیاء پرنده فراتر از تکنولوژی حال حاضر هست.
    در ضمن به نظر من استفاده از کلمه بشقاب پرنده با توجه به تنوع شکلی اشیاء پرنده که مشاهده شده اشتباه هست و مفهوم رو نمیرسونه.
    ببینید موضوع این نیست که اون بیرون، در کشور های مختلف و نقاط مختلف کره زمین آیا کسانی اشیای ناشناسی دیدند یا ندید. خب واضحه که اشیای ناشناسی رویت شدن و حتی خود بنده هم برام این موضوع پیش اومده!

موضوع اینه که ماهیت این اشیا چی بوده؟ آیا ماهیت غیرزمینی دارند نظیر اون چیزی که تصور میشه یا گفته میشه؟
    در موردی که شما لینک کردید باید گفت که چندین سال پیش من تحقیقات زیادی در این مورد انجام دادم. این حادثه اتفاق افتاده و علاوه بر رویت و تعقب و گریز اشیا، اسناد سازمان سیا هم این مسیله رو تایید میکنند. حتی مسیر حرکت این شی توسط ماهواره های وابسته به این سازمان ثبت شده. اما نکته ی ظریفی در این رابطه وجود داره و اون اینه که در زمانی که این شی نزدیک به زمین پرواز کرده اثرات رادیواکتیو پیدا شده!

میدونی معنی این حرف چیه؟! این هستش که ماهیت شی زمینیه.

رویت تهران منو یاد بمب افکن ایالات متحده میندازه که کشور ها تا 50 سال از وجودش بی خبر بودن. میتونه تمامی این جریانات تکنولوژی پیشرفته ای باشه که عمومی نشده.

عذرخواهی میکنم در بحثتون دخالت کردم.

3. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اینکه شما همه مشاهدات اشیاء پرنده ناشناخته که ما به اختصار بشقاب پرنده میگیم زیر سوال میبری اشتباه هست
    .نمونه های خیلی زیادی وجود داره که مشاهده توسط رادار و افراد معتبر انجام شده.یک نمونه رو مثال میزنم :
    اشیای پرنده ناشناخته در آسمان تهران )۱۳۵۵(لینک از ویکیپدیا هست مستند تصویری جالبی هم از همین موضوع تهیه شده کافیه تو یوتوب سرچ کنید.
    سلام
    بنده وجود اشیای پرنده که بعضیها بهش میگن بشقاب پرنده رو قبول دارم
    اما اینکه این اشیاء ساختِ موجوداتِ فرازمینی هست رو قبول ندارم و هر کسی هم قبول کنه فریب خورده , علتش هم همون بی اعتنائی دانشمندان و کیهان شناسان و جویندگان حیاتِ فرازمینی و دولتها به این موضوع هست
    این اشیاء یا ساخت دست بشره یا ساخت فیلم سازان یا ساخت افرادی که با کامپیوتر سر و کار دارند و کلیپهای قلابی میسازند یا زاییده ی مُخیّله ی قصه نویسان
    چیزی به نام اشیا پرنده ساخت فرازمینیها فقط دروغ محض هست و به بازی گرفتن عقل مردم برای پول درآوردن . (کتابها , فیلمها , بالا بردن تیراژ فروش روزنامه ها و مجله ها , بالا بردن بینندگان کانالها برای جذب آگهی بیشتر و درآمد بیشتر )
    قبلاً هم نوشتم که در bbc با یکی مصاحبه کردند , گفت سازمان جستجوی حیات در بیرون از زمین تاسیس کرده و ازش پرسیدند تا حالا چه اقداماتی انجام دادین
    گفت فعلاً سایت زدیم و حساب بانکی اعلام کردیم تا علاقمندان پول واریز کنند تا باهاش تلسکوپ و رادیوتلسکوپ و غیره بخریم بعدش بگردیم دنبال موجودات فضائی

بنده یه زمانی علاقمند و مشتری پر و پا قرص این خبرها بودم . کتابهای زیادی رو خریدم و خوندم مثل ارابه ی خدایان , مثلث برمودا , مشترک مجله های ماشین , دانستنیها و اسلحه بودم و عاشق خبرهای مربوط به موجودات فضایی و بشقاب پرنده ها بودم
    اما کم کم متوجه شدم موضوع سر کاریه و بیزنس و تجارت و پول سازی با به بازی گرفتن عقل مردم
    میلیاردها دلار خرج کردند برای یافتن حتی یک مولکولِ حیات در خارج از زمین اما بی تفاوتند نسبت به فرازمینی هایی که کلی زحمت کشیدند و قدم رنجه کردند و ما رو قابل دونستند و خودشون شخصاً با اشیاء پرندشون تشریف آورده اند به زمین ما !!!!
    این رفتارها و عکس العملها کلی پیام داره
    یاد حرف هیلاری افتادم که در تبلیغات انتخاباتیش گفت: من رو انتخاب کنین تا راز موجودات فضایی رو فاش کنم
    یعنی حتی کاندید ریاست جمهوری ایالات متحده امریکا هم خواست از موضوع فرازمینیها برای رأی آوردن سوء استفاده کنه
    پرونده ی فرازمینی بودنِ بشقاب پرنده ها رو ببندین و بندازین دور
    این کلیپها رو هم اگر دوست داشتین تماشا کنین

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

نکته ی ظریفی در این رابطه وجود داره و اون اینه که در زمانی که این شی نزدیک به زمین پرواز کرده اثرات رادیواکتیو پیدا شده!

بیصبرانه منتظر خواندن چرایی چنین نتیجه گیریی هستیم.

6. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

نزدیک به زمین پرواز کرده اثرات رادیواکتیو پیدا شده!
    یعنی شما فک میکنی مواد رادیو اکتیو فقط مختص زمینه ؟!! یا چون ما کشفش کردیم موجودات دیگه نباید کشفش کنن و برای حرکت روی جاذبه سیارات ازش استفاده کنن ؟(شاید فقط برای سطح سیارات نه برای سفرهای بین ستاره ای)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببینید موضوع این نیست که اون بیرون، در کشور های مختلف و نقاط مختلف کره زمین آیا کسانی اشیای ناشناسی دیدند یا ندید. خب واضحه که اشیای ناشناسی رویت شدن و حتی خود بنده هم برام این موضوع پیش اومده!

موضوع اینه که ماهیت این اشیا چی بوده؟ آیا ماهیت غیرزمینی دارند نظیر اون چیزی که تصور میشه یا گفته میشه؟
    در موردی که شما لینک کردید باید گفت که چندین سال پیش من تحقیقات زیادی در این مورد انجام دادم. این حادثه اتفاق افتاده و علاوه بر رویت و تعقب و گریز اشیا، اسناد سازمان سیا هم این مسیله رو تایید میکنند. حتی مسیر حرکت این شی توسط ماهواره های وابسته به این سازمان ثبت شده. اما نکته ی ظریفی در این رابطه وجود داره و اون اینه که در زمانی که این شی نزدیک به زمین پرواز کرده اثرات رادیواکتیو پیدا شده!

رویت تهران منو یاد بمب افکن ایالات متحده میندازه که کشور ها تا 50 سال از وجودش بی خبر بودن. میتونه تمامی این جریانات تکنولوژی پیشرفته ای باشه که عمومی نشده.

عذرخواهی میکنم در بحثتون دخالت کردم.

ممنون از پاسختون.
    در مورد این موضوع که کشورهای قدرتمند دنیا تواناییهای نظامی دارن که از تکنولوژی روز دنیا چندین سال جلوتر هست من کاملا با شما موافقم.منتهی حرف من این هست که نمیشه قطع به یقین گفت تمام مشاهدات انجام شده تو اون دسته یا بالن هواشناسی و قطعه جدا شده و سوخت موشک و ... قرار میگیره.ما اگر به سیاره خودمون نگاه کنیم از عمیق ترین نقطه اقیانوس تا نوک قله کوهها اشکال مختلف حیات وجود داره.پس یا باید خودخواهانه بگیم این اتفاق فقط برای سیاره ما رخ داده و ما خاص هستیم یا باید قبول کنیم ما هم جزوی از این دنیای بزرگ هستیم و این اتفاقی که روی سیاره ما رخ داده میتونه خیلی جاهای دیگه حتی خیلی زودتر از ما هم رخ داده باشه.با این نگاه من فکر میکنم این احتمال وجود داره که این مشاهدات بینشون مورد واقعی حضور موجودات هوشمند وجود داشته باشه.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ممنون از پاسختون.
    در مورد این موضوع که کشورهای قدرتمند دنیا تواناییهای نظامی دارن که از تکنولوژی روز دنیا چندین سال جلوتر هست من کاملا با شما موافقم.منتهی حرف من این هست که نمیشه قطع به یقین گفت تمام مشاهدات انجام شده تو اون دسته یا بالن هواشناسی و قطعه جدا شده و سوخت موشک و ... قرار میگیره.ما اگر به سیاره خودمون نگاه کنیم از عمیق ترین نقطه اقیانوس تا نوک قله کوهها اشکال مختلف حیات وجود داره.پس یا باید خودخواهانه بگیم این اتفاق فقط برای سیاره ما رخ داده و ما خاص هستیم یا باید قبول کنیم ما هم جزوی از این دنیای بزرگ هستیم و این اتفاقی که روی سیاره ما رخ داده میتونه خیلی جاهای دیگه حتی خیلی زودتر از ما هم رخ داده باشه.با این نگاه من فکر میکنم این احتمال وجود داره که این مشاهدات بینشون مورد واقعی حضور موجودات هوشمند وجود داشته باشه.
    این مخلوط کردن دو موضوع کاملا بی ربط به هم هست. بله صحیحه که حیات احتمال بسیار بسیار زیاد در نقاط دیگری در کیهان هم وجود داشته باشه، ولی لزوما به این معنی نیست که این بشقاب پرنده هایی که افرادی ادعا می کنند دیدند، ربطی به اونها داشته. به فرض اینکه میلیون ها تمدن دیگه در نقاط متفاوتی در کیهان وجود داشته باشه، احتمال اینکه این چیزهایی که مدعیان مطرح می کنند مربوط به آدم فضایی ها باشه بیشتر نخواهد شد.

من اصلا از اینکه در صحت این مشاهدات جای سوالات بسیار است می گذرم و فرض می کنم چنین مشاهداتی واقعا صورت گرفتند. همیشه وظیفه اثبات یک ادعا با شخص مدعی است. یعنی فردی که مدعی است دو پدیده به هم ربط دارند (فرضا گرما دادن به آب و به جوش آمدن آب) لازمه رابطه این دو پدیده رو با هم نشون بده که خیلی راحت میشه نشون داد و جزئیات مسئله رو به خوبی حل کرد. درباره ادعای مربوط به اینکه این مشاهدات هم واقعا مشاهداتی از موجودات فضایی باشند لازمه چنین روابطی توسط مدعیان نشون داده بشه، وگرنه تنها چیزی که هست (در شرایطی که فرض کنیم تمام ادعاها درباره صحت مشاهدات صحیح بوده) یک سری مشاهدات است که توضیحی برایشان وجود ندارد، که اثباتی برای هیچ چیز نیست. در جهان بی نهایت مشاهداتی وجود دارد که توضیحی برایشان نداریم.

10. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این مخلوط کردن دو موضوع کاملا بی ربط به هم هست. بله صحیحه که حیات احتمال بسیار بسیار زیاد در نقاط دیگری در کیهان هم وجود داشته باشه، ولی لزوما به این معنی نیست که این بشقاب پرنده هایی که افرادی ادعا می کنند دیدند، ربطی به اونها داشته. به فرض اینکه میلیون ها تمدن دیگه در نقاط متفاوتی در کیهان وجود داشته باشه، احتمال اینکه این چیزهایی که مدعیان مطرح می کنند مربوط به آدم فضایی ها باشه بیشتر نخواهد شد.

من اصلا از اینکه در صحت این مشاهدات جای سوالات بسیار است می گذرم و فرض می کنم چنین مشاهداتی واقعا صورت گرفتند. همیشه وظیفه اثبات یک ادعا با شخص مدعی است. یعنی فردی که مدعی است دو پدیده به هم ربط دارند (فرضا گرما دادن به آب و به جوش آمدن آب) لازمه رابطه این دو پدیده رو با هم نشون بده که خیلی راحت میشه نشون داد و جزئیات مسئله رو بهه خوبی حل کرد. درباره ادعای مربوط به اینکه این مشاهدات هم واقعا مشاهداتی از موجودات فضایی باشند لازمه چنین روابطی توسط مدعیان نشون داده بشه، وگرنه تنها چیزی که هست (در شرایطی که فرض کنیم تمام ادعاها درباره صحت مشاهدات صحیح بوده) یک سری مشاهدات است که توضیحی برایشان وجود ندارد، که اثباتی برای هیچ چیز نیست. در جهان بی نهایت مشاهداتی وجود دارد که توضیحی برایشان نداریم.
    اتفاقا اصلا بی ربط نیست.
    مثالی که من زدم هیچ ارتباطی به بشقاب پرنده هایی که افرادی ادعا می کنند دیدند در جمله شما نداره.من دارم از رویت جسم نورانی توسط نیروی هوایی ایران مثال میارم .این مورد حتما از تکنولوژی زمان خودش بسیار جلوتر بوده.من این احتمال رو میدم که این تکنولوژی میتونه مربوط به تمدن دیگه ای باشه.نظر شما اینه که همه این اجسام پرنده بشقاب بودن.من نظرم این نیست.

یادمه یه زمانی صحت رویت هم زیر سوال بود باز جای شکرش باقیه الان صحت رویت اشیاء تایید میشه.من هم مثل شما مدرک معتبری برای اثبات وجود موجودات فضایی داخل این اشیاء ندارم فقط این احتمال رو در نظر میگیرم که امکان داره زندگی به غیر از سیاره زمین در سیارات دیگه ای هم شکل گرفته باشه حتی خیلی قبل تر از سیاره ما.تصور کنیم اقیانوسی رو که چهارتا ماهی در یه گوشش زندگی میکنن و چون ماهی های دیگه رو نمیبینن فکر میکنن کل اقیانوس برای وجود اونها خلق شده و چون ماهی دیگه ای نمیبینن فکر میکنن ماهی دیگه ای وجود نداره.من نمیگم همه اشیاء پرنده مربوط به موجوداتی خارج از سیاره ما هست.حتما تعدادی خطای دید وجود داره حتما تعدادی تکنولوژی مخفی کشورهای بزرگ دنیا هست حتما تعدادی میشینن با کامپیوتر و حقه های تصویری کلیپ میسازن.اما در نهایت من این امکان رو در نظر میگیرم که حیات فقط مختص به زمین نیست.

12. 3 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اتفاقا اصلا بی ربط نیست.
    مثالی که من زدم هیچ ارتباطی به بشقاب پرنده هایی که افرادی ادعا می کنند دیدند در جمله شما نداره.من دارم از رویت جسم نورانی توسط نیروی هوایی ایران مثال میارم .این مورد حتما از تکنولوژی زمان خودش بسیار جلوتر بوده.من این احتمال رو میدم که این تکنولوژی میتونه مربوط به تمدن دیگه ای باشه.نظر شما اینه که همه این اجسام پرنده بشقاب بودن.من نظرم این نیست.

یادمه یه زمانی صحت رویت هم زیر سوال بود باز جای شکرش باقیه الان صحت رویت اشیاء تایید میشه.من هم مثل شما مدرک معتبری برای اثبات وجود موجودات فضایی داخل این اشیاء ندارم فقط این احتمال رو در نظر میگیرم که امکان داره زندگی به غیر از سیاره زمین در سیارات دیگه ای هم شکل گرفته باشه حتی خیلی قبل تر از سیاره ما.تصور کنیم اقیانوسی رو که چهارتا ماهی در یه گوشش زندگی میکنن و چون ماهی های دیگه رو نمیبینن فکر میکنن کل اقیانوس برای وجود اونها خلق شده و چون ماهی دیگه ای نمیبینن فکر میکنن ماهی دیگه ای وجود نداره.من نمیگم همه اشیاء پرنده مربوط به موجوداتی خارج از سیاره ما هست.حتما تعدادی خطای دید وجود داره حتما تعدادی تکنولوژی مخفی کشورهای بزرگ دنیا هست حتما تعدادی میشینن با کامپیوتر و حقه های تصویری کلیپ میسازن.اما در نهایت من این امکان رو در نظر میگیرم که حیات فقط مختص به زمین نیست.
    همه ی ما این امکان رو در نظر میگیریم که ممکنه موجودات زنده چه پیشرفته و چه ابتدایی در خارج از زمین وجود داشته باشند. اگر اینطور نبود الان هزینه های سنگین برای یافتن حیات خارج از زمین انجام نمیشد. کسی قدرت رد کامل این امکان رو نداره. ولی دوستمون گفتند که مشاهده ی اجسام ناشناخته ای که فکر میکنیم تکنولوژی بکار رفته در اونها بالائه احتمال وجود موجودات فرازمینی که به ما سر میزنن رو بالاتر نمیبره مگر اینکه ما مطمئن بشیم این اجسام دیده شده ساخته بشر نیست و یا پدیده های جوی و طبیعی نیستن. از طرفی صرف اینکه احتمال وجود حیات فرازمینی بالائه دلیل نیست که ما هر مشاهده ناشناخته ای رو به اونها نسبت بدیم.

مورد مشاهده شده توسط خلبان ایرانی یکی از مواردیه که خیلی ها روی صحت اصل مشاهده تاکید کردن ولی با این حال این مورد نتونست به این سوال پاسخ بده که این جسم چی بود و منشائش کجا بود.
    باید توجه کرد که واقعه نشون میده که نهادهای امنیتی بطور جدی پیگیر موضوع بودن و این اتفاق هم در اوج جنگ سرد رخ داد، و بعد از دخالت سی.آی.ای کلا به گونه ای روی موضوع سرپوش گذاشته شد. شاید از نظر ما اینها این ایده رو تقویت کنه که نهادهای امنیتی دارن موضوع موجودات فرازمینی رو مخفی میکنن ولی کسی که با تحلیل سیاسی آشنائه این ایده رو منطقی تر میدونه که احتمالا مسئله جاسوسی شوروی از یکی از متحدین جدی امریکا تو منطقه بوده.
    بطور کلی توجه نهادهای امنیتی به موضوع میتونه ناشی از همین دو علت باشه. 1. مخفی نگه داشتن حقیقت از عموم مردم 2.روابط سیاسی بین کشورها و تلاششون برای جاسوسی و ضربه زدن بهم

اولی تخیلی و از جنس توهم توظئه هست، دومی یک واقعیت سیاسی که الان به شکل های مختلف در حال انجامه. با این داده هایی که تا الان ما داریم دلیل دوم قابل قبول تر و منطقی تره.

مثال شما از ماهی و اقیانوس خوبه ولی مسئله اینه که ما نمیدونیم واقعا این مثال تطابق داره با وضع ما یا نه. گالیله برای اینکه به ملت بفهمونه زمین صاف نیست و کره هست نمیتونست بگه فرض کنید شما مورچه اید روی یک بادکنک بزرگ! چون این مصادره به مطلوبه. شواهد کروی بودن زمین چیز دیگریه ولی وقتی ما مطمئن شدیم زمین کره هست، اونوقت میتونیم بگیم ما واقعا مورچه ی روی بادکنک بودیم!... در این مورد هم اجازه بدید اول مطمئن بشیم که موجودات فرازمینی هستن، بعد بگیم ما اون ماهی دور افتاده ایم که فکر میکنه تو اقیانوس تنهاست!

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 27-03-2017 at 01:54.

14. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    بعضی از دوستان اعتقاد دران که این یوفوها تکنولوژی سری کشورهای دیگست مثلا شوروی(روسیه) یا امریکا خوب اگر چنین تکنولوژی دارن چرا اینقدر زور میزنن موشک میفرستن که مثلا بعد 30 سال تازه برسه به مشتری با همین بشقابشون این کارو سریعتر میتونن انجام بدن که

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •