من روی جعبرو نگاه کردم هیچ اسم خاصی ننوشته
من روی جعبرو نگاه کردم هیچ اسم خاصی ننوشته
ابن اولی که تابلو فیکه!کلید صفحه و صداش کو؟بعدشم،اگه انگلیسیاشو خونده بودی میدونستی که اینا رو ملت طراحی کردن و به اشتراک گذاشتن که با دیزاین های همدیگه حال کنن!
خوب بابایی،آنالوگش تمیز نمیشه!شعورش اونقدر هست!من منظورم این بود که دستشو هر بار تمیز کنه!ببينم مگه كسي چيزيش كثيف بشه نبايد پاك كنه . مگه ملت ماشينشونو نميشورن كه تميز بشه . مگه طرف حموم نميره كه تميز بشه . مگه .... خوب اون آنالوگه لعنتي رو هم بايد تميز كرد نه اينكه مثله اوس گل ها هر روز تميزش كنه . هر وقت كثيف شد تميز كنه . كافي بود يا بازم توضيح بدم . ؟
خیلی راحت.اول میری از بغل اون گیره که روی نقشه هم هست یادداشت کارگره رو برمیداری،بعد هم راهنمای ماشین رو از روی میز اتوی بغل خودش!بعد میتونی بخونی چجوری حل میشه!سلام دوستان معمای لباسشویی سایلنت هیل چه جوری حل میشه؟![]()
Last edited by Arshia001; 19-03-2008 at 11:14.
يه نگاه به سن و سالت بنداز . اونجوري كه تو مدرسه با دوستات صحبت ميكني كه نبايد با بقيه هم اونجوري صحبت كني . اين چيزا رو كه ديگه نبايد بهت ياد داد .
[QU--E=-mirr-s- k--eb;2217055]برای دانلود بازیهاش تاپیک مخصوص هست[/QU--E]
پس اونو معرفي كن!
آدرس تاپيك ! سرچم چيز خوبيه البته !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام، من می خوام یک PSP slim بخرم، هفته ی پیش قیمت کردم 220 تومن بود اما دیروز که رفتم 260 شده بود ، کسی میدونه کی قیمتش میاد رو 220 ؟
من تو بازی Gow اونجایی که یک در گنده را می کشه بیرون ؛ که در به صورت کشویی می یاد بیرون و می پره روی اون و می ره بالا کناره یک مجسمه بزرگ اسب گیر کردم. کنار مجسمه اسبه هرچی دایره را می زنم فقط یه نوشته می یاد و چیزی نمی شه! چه کنم؟
دره رو وقتي مي كشي بيرون بايد قبل از اينكه بره تو بري بقلش راه داره مي ري پشتش !
می ری پشتش و اون آینه ها رو تکون میدی بهدش میری بالا توی دایره ی زرد سپر دفاعتو به جا آینه استفاده میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)