downstream من رو بستن رو ۱۶۰رو ۲ مگ بود قبلا .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
downstream من رو بستن رو ۱۶۰رو ۲ مگ بود قبلا .
به قول جنگهای صلیبی : "خسته نباشید".
شبانه رو بستن رو 160 یا روزانه رو؟ من اگه بودم میرفتم نمایندگی پدرشون رو در می آوردم...
روزانه ! شبانم که رو ۲۴ هستتو جنگیم دیگه ... شناساییم کردن
Last edited by milad_gta; 31-10-2011 at 10:37.
من الان که روزه سرعت دانلود بیشتر از 20 یا 30 نمیره !!!!!!
خدا رو شکر ٬ برا من بالای ۱۳ نمیره
فکر کنم سازمان تنظیم مقررات دهن لقی کرده تمام یوزر پس ها رو نشون شاتل داده![]()
سلام به همه برو بچه های گل و زجر کش!! همیشگی شاتل!
آقا ما یه مدت نبودیم ولی مثل اینکه این تاپیک خوشبختانه مثل قدیما که راه به راه قفل میشد الان امدم دیدم بازه! چه خوب!
الان من از شهریور به بعد دانلود شبانه نداشتم مثلا شاید رایگانم ازون به بعد 60 مگ بوده کلا ولی هنوز محدودم
سی بارم ایمیل و زنگ و نامه زدم به فنی راستشم به آدم نمیگن خیالش راحت شه کارشناسا میگن سرویس شیره 1 به 10 افت سرعت طبیعیه!!! هر چی میگم قانون فیریوزرپولیسی م من و محدود شدم الان 2 ماه گذشته دانلود نکردم درستش کنید میگه ما کاربرارو محدود نمیکنیم بخاطر شیر بودن سرعتتون کم میشه شبا
!!!!
من قبلا هم ازین بلا سرم میامد 2-3 هفته رفع میشد با زنگ زدن به پشتیبانی و دانلود نکردن و پیگیری
الان این دفعه دیگه هر کاری کردم 2 ماه گذشته دانلودم نکردم پیگیریم کردم میگن سرویس شما مشکلی نداره!!
آقایون حرفه ای تر که 4 تا پیرن بیشتر از من پاره کردن(هر چند من هم کم پاره نکردم!!) راهی به نظرشون میرسه چیکار کنم دیگه چی بگم به پشتیبانی درستش کنم؟؟
مرسی
من الان با پشتیبان آنلاینشون کلی جر بحث کردم فقط یک دو چیز بلدن بگن :
۱. دروغ
۲. چرند
فکر کردن منم مثل خودشون چیزی بارم نیست و میتونند با چهار تا جمله که جلوشونه ماجرا رو تموم کنه بره ... دیگه جوابی نداشت و چرت میگفت فقط .
۵ گیگ حجمم مونده دلم نمیاد فسخ کنم وگرنه الان میرفتم شرکت ٬ دوستام اکثرا رفتن فسخیدن ...
یه درخواست باحال هم میخوام بنویسم برا فسخ .
چرت میگه ! میگن اگه زیاد دانلود کنی با پر مصرفا مشترک میشی اگه کمتر مصرف کنی با کم مصرف ها ٬ وقتی ۲ ماهه مصرف نکردی با کم مصرف ها share شدی و باید سرعتت بالاتر باشه ! که نیست .. یعنی محدودی . کلا هیچکس تو شاتل با کس دیگه ای share نیست ! اینجا به همه پهنا اختصاصی داده میشه و بعد محدودیت روش اعمال میشه .سی بارم ایمیل و زنگ و نامه زدم به فنی راستشم به آدم نمیگن خیالش راحت شه کارشناسا میگن سرویس شیره 1 به 10 افت سرعت طبیعیه!!! هر چی میگم قانون فیریوزرپولیسی م من و محدود شدم الان 2 ماه گذشته دانلود نکردم درستش کنید میگه ما کاربرارو محدود نمیکنیم بخاطر شیر بودن سرعتتون کم میشه شبا
!!!!
من که سخت دنبال یه جای خوبم بکنم برم راحت شم از دست این شرکت ... !
Last edited by milad_gta; 31-10-2011 at 11:59.
منم یه ماه مونده قراردادم تموم میشه. نمیدنم کجا برم . مرکز قدوسی تهران فعلا فقط شاتل داره و پارس آنلاین
اونم کم و بیش وضعش همینه! تازه اون تو تاپیکش نگا کنی میگن حجم دزدی هم داره. تازه اونم بعضی ها رو شبا محدود میکنه فکر کنم خود مخابرات از همش بهتر باشه حیف که 256 بیشتر نمیدن
نمیدونم چرا بچه ها اینطورین میان میگن من امروز فسخ کردم فلان قدر از ترافیکم مونده بود اقا می خواید فسخ کنید کل ترافیکتونو روزانه بزارید دانلود بعد اون 200 مگ هدیه شاتل رو هم بگیرین بزارید لبرا دانلود بعد فسخ کنید
هیچی برو فسخ کن خودتو راحت کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 332 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 332 مهمان)