تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3488 از 4105 اولاول ... 248829883388343834783484348534863487348834893490349134923498353835883988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,871 به 34,880 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام

یکی از دوستان از یک شخص مهم شنیده بود که قراره کسانی که از سال 95 به بعد خدمت به 18 ماه برگرده ؟ این داستان تا چه حد حقیقت داره ؟ چرا بعضی ها تعویق میزنن بعد عید ؟ به خاطر همین موضوعه ؟

یک مساله ای خجالت میکشم بپرسم برای صبحونه ، نهار ، شام غذا چی میدن ؟ (خیلی دقیق توضیح بدین با ذکر اسامی) / نظافتی در تهیه غذا هست ؟
    شایعه هارو ول کن ! خدمت امکانش هست که زیاد بشه ولی اصلا کم نمیشه ! اوضاع مناسب نیست ! سرباز کمه ! ترخیص هم زیاده ! بیخود دل به این شایعه ها خوش نکنید ! از روز اولی که وارد پادگان میشید این شایعه ها با شما هست تا دقیقا لحظه ای که ترخیص شدید و از پادگان خارج میشید !

غذا ؟! خخخخخ
    سپاه بهتر از ارتش و نیروی انتظامی ! ارتش و نیروی انتظامی خیلی گدان ! هم کم میدن هم اشغال !
    تو ارتش ، غذا ها عبارتند از : ساچمه پلو با ماست ! گاهی بی ماست ! خشک خشک ! تو اموزشی اصولا اون ماستو نمیدن ! خورشت وحشت در انواع و اقسام مختلف ! خوزشت بادمجان ! خورشت کدو !! خورشت نمیدونم چیچی !!! وحشتناک کامل ! یه خورشت وحشت هم بود که سویای له شده با یه سری چیز میز که اصلا معلوم نیست چیه ! اونم وحشتناکه ! صبحانه ، خیلی کمه غالبا ! یا حلوا شکری کوچیک یا یه تیکه کوچیک پنیر و خرما یا یه تخم مرغ آبپر ! یا نیمرو با سیب زمینی و .... ! شام هم اکثرا خورشت وحشت از نوع همون سویا ! سبزی قورمه و قیمه هم حالم بد شد یادم اومد ! وحشتناکن ! مخصوصا قیمه با دو قابلمه کفه روش !!!

نظافت ؟! خخخخ ابدا چیزی به نام نظافت تو آموزشی وجود نداره ! مخصوصا تو سرویس بهداشتی و آشپزخونه !!!

زیاد توجه نکن ، اون اولا شاید نتونی بخوری و کلا پرهیز کنی ، ولی کم کم مجبور میشی ! البته من خیلی هاشو نمیخوردم و با بیسکوییت سر میکردم ! اخر سر هم 14 کیلو وزن کم کردم !!
    Last edited by alex_love; 18-02-2016 at 22:29.

2. 11 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

8

سلام
    یک مساله ای خجالت میکشم بپرسم برای صبحونه ، نهار ، شام غذا چی میدن ؟ (خیلی دقیق توضیح بدین با ذکر اسامی) / نظافتی در تهیه غذا هست ؟
    داداش غذاهاش
    ساچمه پلو
    خورشت وحشت
    چمن پلو که اگه پادگانتون زمین چمن داشته باشه موقعی که چمن ها رو کوتاه میکنن چمن پلو میدن دقیقا ساقه های چمن ها میاد زیر دندون که خودشون بهش میگن قرمه سبزی
    صبح ها عدسی میدن اما عدس ریشه کرده رو ریختن توی آب اسمش رو گذاشتن عدسی
    و تخم مرغ آب پز که سالم ترین غذاشه البته اگه نمونده باشه و فاسد نشده باشه
    پنیرهاشم کپک زده که با چاقو کپک هاشو خودشون جدا میکنن
    اونجا قبل از اینکه غذا رو بخوری باید اون رو بو کنی اگه بوی بد و فاسد شدن میداد نخور یه سری میخوردن و بعدش اسهال و استفراغ
    من حالا متوجه میشم که چرا حیوانات اول غذا رو بو میکنن و بعد میخورن

ببین نمیدونم دانشجو بودی یا نه؟؟؟ غذای دانشگاه رو که همه دانشجوها میگفتن بده و بی کیفیته غذای خدمت یک دهم کیفیت اون رو نداره
    در مورد نظافت سربازای آشپزخونه من تو طول خدمتم یکبار ندیدم سربازای آشپزخونه دستکش پلاستیکی دستشون کنن طرف دستش توی دماغش بود یا زیر بغلش رو میخاروند یا دستش تو ... بود یا دستشویی میرفت و سریع میومد بعد با همون دست پنیر میداد و تو دیگ غذا شنا میکرد
    اولاش ممکنه اسهال بگیری قرص های اسهال و استفراغ
    حتما حتما ببر البته بهداری هم هست ولی خیلی خسیسن قرص که میخواد بده میگه دستت را بیار جلو یکی میندازه تو دستت آخه با یک قرص که آدم خوب نمیشه
    این موردهایی بود که من تو خدمت دیدم میتونی از بچه های دیگه هم بپرسی چون غذا تو اکثر پادگانها کیفیتش یکجوره
    ولی میگذره من خودم 2 سال اون غذا ها رو خوردم ولی الان هنوز زندم و دارم این پست رو مینویسم

یه نتیجه گیری هم کنم
    خدمت واسه اونایی که به غذاهایی که مادر عزیزشون میپزه ایراد میگیرن و نمیخورن و قر میزنن یه درس میده و اون اینه که بعد از خدمت که اومدن خونه مثل یک بچه خوب و مودب میشینن غذا هر چی باشه رو میخورن و دیگه هیچ اعتراضی هم نمیکنن
    Last edited by erfan90ir; 19-02-2016 at 00:12.

4. 13 کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان کسی خبر داره برای اعزامی های 19 اسفند ایا پدافند نیرو میگیره یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

داداش خدا قوت اقا چی شد امریه بچه ها رو انداختن شهر خودشون منظورم شرایط دار و اینا منم افتادم ارتش 01
    اوضاع چطور بود
    اقا شما که برو عشق و حالی
    01 واقعا هتل..البته سختی هم داره ولی نه مثل جاهای دیگه
    امریه ها 3م میاد..هنوز چیزی نمیدونم...اومد حتما میام میگم

7. این کاربر از ali.92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

یکی از دوستان از یک شخص مهم شنیده بود که قراره کسانی که از سال 95 به بعد خدمت به 18 ماه برگرده ؟ این داستان تا چه حد حقیقت داره ؟ چرا بعضی ها تعویق میزنن بعد عید ؟ به خاطر همین موضوعه ؟

منکه 02 بودم...غذاهاش خوب نبود..اما ناشکریه بگم بد و افتضاحه...همه از همون غذاها میخوردن...اتفاقا هر کی میگفت غذاش بد خودش غذاش رو تا اخر میخورد..پس غذاش طوریه که میشه خورد..صبحونه هاش خوب بود...ظهر هم برنج داشتیم که برنجش هندی بود ولی قابل خوردن..بوفه هم داشت...شامش هم که خب بد نبود...طبیعیه برای 3000 نفر دارن هر وعده غذا درست میکنن..نمیشه مثل کیفیت غذای خونه باشه که!!!
    خودم عسل برده بودم با نون قندی..صبحونه اینارو میخوردم..خرما و انجیر خشک و اجیل ببر هر روز بخور...مخصوصا خرما که معجزه میکنه...میوه هم میتونی بری توی شهر بخری(اگر شهر نزدیکه)

مهمترین اصل توی سربازی اینه که جای قر زدن سر غذا و امکانات خودتو با شرایط وفق بدی..همین......

9. 5 کاربر از ali.92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اینایی که واسه غذا میگید واسه کدوم ارگان هست؟؟؟
    نیروی انتظامی
    ارتش
    سپاه؟؟؟

آخه میگن پادگان با پادگان فرق داره
    ارتش نیروی دریایی چطوره!!؟؟؟؟
    یکی میگفت غذاهاش خوبه ولی خب هنوز تست نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

اینایی که واسه غذا میگید واسه کدوم ارگان هست؟؟؟
    نیروی انتظامی
    ارتش
    سپاه؟؟؟

آخه میگن پادگان با پادگان فرق داره
    ارتش نیروی دریایی چطوره!!؟؟؟؟
    یکی میگفت غذاهاش خوبه ولی خب هنوز تست نکردم
    02 نیرو زمینی ارتشه
    فک کنم پرندک باشه (نزدیک تهران)

Sent by Tapatalk on Android

12. این کاربر از Globe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

02 نیرو زمینی ارتشه
    فک کنم پرندک باشه (نزدیک تهران)

Sent by Tapatalk on Android
    نیروی دریایی فکر کنم شرایطش بهتر باشه
    البته اونطور که میگن....

بریم ببینیم چی میشه
    فردا همین موقع پادگانم [emoji3]

Sent from my D6502 using Tapatalk

14. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

البته اونطور که میگن....

بریم ببینیم چی میشه

ارتش ارتشه ! هوایی زمینی دریایی نداره ! بوجه ی غذاش کمه ! گدان ! زیاد امید نداشته باش !

16. 3 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

البته اونطور که میگن....

بریم ببینیم چی میشه

پادگان نیرو دریایی حسن رود من شنیدم وضعیت مناسب داره

شما خودتون برای نیروی دریایی اقدام کردین یا تقسیم کردن شما افتادین نیرو دریایی؟؟

تصمیم دارم تو استخدامی افسری نیرو دریایی شرکت کنم ولی مرددم، نمیدونم اصن اونجا چه خبری هست ( رشته مم مخابراته، مناسبه ) شما اگه اطلاعاتی بدست آوردین ممنون میشم اطلاع بدین

18. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •