کیفیت عکست خیلی پیایینه چی شدی الان؟
تغییری تو سرعتت داری؟
من که هیچ تغییری نداشتم تا به این لحظه
کیفیت عکست خیلی پیایینه چی شدی الان؟
تغییری تو سرعتت داری؟
من که هیچ تغییری نداشتم تا به این لحظه
حقیقتش من خودم مخابرات نداشتم تا حالا. یکی از آشناهامون داره اونم تو یه مرکز مخابراتی خلوت. سرویس 256 نامحدود. ولی اصلاً جالب نیست. وقتی یه فایلی رو میذاری واسه دانلو سرعت البته دور و ور 30 تا نوسان میکنه. اما یه وقتایی هم یهو سرعت انگار صفر میشه. این وضعیت هم مرتب اتفاق میافته. همین بالا پایین شدن یه دفعهای سرعت نشون میده که ضریب اشتراک سرویس خیلی بالاست. میگم برای یک نفر و دانلود تو خونه خوبه. اما مثلاً واسه شرکتا سرویسای نامحدود مخابرات اصلاً جالب نیست.
به هر حال هر از چندگاهی تغییر دادن ISP بد نیست. یه دوستی داشتم میگفت این سوپرمارکتی رو که ازش خریدهای خونه رو انجام میدی اگه هر دو سه ماه عوض نکنی طرف هول ورش میداره یا جنس بنجل بهت میندازه یا گرون حساب میکنه. حالا این قضیه ISP هم همینه. منم هر 1.5 تا 2 سال یه ISP عوض کردم تا حالا.
امیدوارم تو مخابرات بهت خوش بگذره.![]()
دوستان ایت عکس تاریخچه قرار داد منه ببینید ردیف بالا وضعیت سرویس فعلی منو نشون میده
توی این دوره من12گیگ ترافیک داشتم که الان 1.5گیگیش مونده پس چرا اینجا زده 393 مگابایت اخرکار درستش میکنن؟
![]()
این کیفیت بالاتر
تو عکس اولی پورتم رو 4 مگ بود 2 دقیقه بعد مودم رو ری استارت کردم پورتم رفت رو 6 مگ زنگ زدم گفتم بزارن رو 6 مگ گذاشتن واسم
منظورم اینه که چطور تو دقیقه پورت بالا و پایین میشه مشکل از چیه؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خوب اینا بعد از اینکه زنگ بزنی یک چند دقیقه خطتتو تست میکنن
بعدش مولقعی هست خط نویز میگیره ان اس ار میاد پایین حداکثر ظرفیت خططتم مکس ریت میاد پایین
اگر این مکس ریت از سرعت فعلیت کمتر بشه سرعتتم باخودش میکشه پایین
سلام کاکو
از لیتل مور استفاده کردی... وقتی ترافیک تموم کرده بودی از لیتل مور استفاده کردی به اندازه حدود 400 مگ... مشکلی نیست تو این بخش .. وقتی سرویست رو تمدید کنی سرویس قبلی ( الانت) میاد تو این بخش
دوستان به صفحه اجتماعی وزیر محترم ارتباطات دوباره سر بزنید و کامت بذارید جواب دوستانی که دیشب کامنت گذاشتن رو داده ایشون یه سری سوال هم پرسیند (ایشون این تاپیک هم مطالعه کردند) اگر بتونید عکس از شکایت خودتونو که در سامانه 195 ثبت کردید اینجا قرار بدید ایشون هم می بینند و در روند پیگیری موثر خواهد بود.
این آدرس صفحه اجتماعی ایشون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جواب برخی کاربران که در مورد پارس آنلاین شاکی بودند رو داده:
دوستان از صفحه شکایتتون(که در سامانه 195.ir ثبت کردید) و سرعت شبانه سرویستون عکس بگیرید اینجا بذارید در صفحه اجتماعی وزیر هم بردی کامنت بذارید ایشون می بینه و شخصاً پیگیری میکنه.
Last edited by dj77; 27-07-2014 at 16:11.
دوستان یکی بگه وضعیت خط من چطوره
Downstream Upstream SNR Margin :26.0 36.4 db Line Attenuation :42.9 25.5 db Data Rate :286 131 kbps Max Rate :3948 1282 kbps CRC :48209 322
وضعیت مطلوبی داره خط شما ,مناسبه
خدا از دهنت بشنوه
من اگه پارس آنلاین بخرم خطمو روی چند میبندند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)