اره والا
حالا بنظرم از پارس بگیرم خدافظ شوتل
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اره والا
حالا بنظرم از پارس بگیرم خدافظ شوتل
به نام خدا
با سلام به همه عزیزان پی سی ورلد
گزارشی از پیشرفت و روند شکایت نامه:
طبق فرموده دوست عزیزم علی آقا
امروز خدا رو شکر شکایت نامه برای سازمان تنظیم مقررات ارسال شد و طبق هماهنگی به عمل آمده از طرف خودم با دفتر آقای رضوانی معاون وزیر و آقای اصغریان مدیرکل دفتر نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات نامه به 2 صورت تهیه شد:
2 نامه همراه با اسامی دوستان ، یکی اصل نامه برای جناب آقای رضوانی و دومین نامه رونوشت همان نامه برای آقای اصغریان ارسال شد هر دو نامه همراه با CD مدارک و مستندات که دوستان تهیه کرده بودن
عکس پاکت نامه ها:
----
و همینطور شکایت نامه با شماره 103/3635 تاریخ 8/8/90 ثبت شده هر کسی خواست میتونه با این شماره ثبت نامه و تاریخ به شماره 88112915 دفتر آقای رضوانی تماس بگیرن و مراحل شکایت نامه رو به طور شخصی پیگیری کنن
اما بنده شخصا به عنوان نماینده شما عزیزان پیگیری میکنم شکایت نامه و همینطور نام و نام خانوادگی، آدرس منزل و شماره تماس های خودم رو دادم تا شکایت نامه یه ذینفع داشته باشه که بهش خبر بدن
اگر کسی میخواد شکایت نامه رو پیگیری کنه چند روز دیگه تماس بگیره چون نامه تا مراحل قانونی و اداریش طی بشه کمی طول میکشه
گزارشی بود از روند شکایت نامه - جواد برادران
![]()
Last edited by javady; 30-10-2011 at 23:42.
شاتل کارش تمومه!!
تشکر از آقا جواد عزیز!!![]()
این هم نامه ای که ارسال شد برای سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:
صفحه اول:
صفحه دوم:
صفحه سوم:
از همه دوستان عذر میخوام رو حساب اسپم نذارید.
میخواستم یه تشکر از دوست عزیزمون javady بکنم.دلم خیلی خنک شد.
اخ اگه من هکر بودم همین نامه رو میزدم تو صفحه اول شاتل.
شاید بعضی از دوستان منو یادشون باشه.منم مثل دوستومون جوادی خواستم یه کارایی بکنم اما از شاتل بیرون رفتم.الانم خودم سرویسی دیگه دارم و متاسفانه برادرم شاتل داره و داره باز همین بازی ها رو در میاره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز یه پیشنهاد دارم شاید بعضی ها بگن احمقانه هست و .....
یه بنده خدایی میگفت من رو که محدود میکنن (تا الان 3 بار محدود شده) بجای اینکه کامپیوتر رو خاموش
کنه و بیخیال دانلود بشه این کار رو میکنه .(میره از سایت شاتل فایل دانلود میکنه مثلا مثل عکس زیر)
احساس میکنم سرور های شاتل اگه همه اونهایی که محدود شدن همین کار رو بکنن اذیت بشه.(شایدم نشه)
چون وقتی محدود هستی فقط از این سایت میتونی خوب دانلود کنی.نظر دوستان چیه"؟
به قول دوستم عوامل شاتل همه جا هستن.تو مترو تو اتوبان تو مغازه تو همین فروم ......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام
لطفا" یکی از دوستانی که شبانش محدود شده PM بده تا یه روش رفع محدودیت رو باهاش چک کنم.
با تشکر
من در بجنورد از شاتل اینترنت دارم و متاسفانه با همین مشکل مواجه هستم. (سرویس اکو دارم)
چند روز اول سرعت شبانه خوب بود ولی بعد از اون یکدفعه به زیر 5k رسید. من هم چه با اینجا و چه با تهران صحبت کردم جواب های چرند تحویلم دادند. که اگر سرعت بهتر می خوای خط اختصاصی بگیر. یا شما با چند نفر شیر هستید و اونها که دانلود می کنند سرعت شما کم می شه.
من الان 7 سالی هست از جاهای مختلف اینترنت داشتم و در همه جا خط من با بقیه شیر بوده ولی مگه به این وضع بود. در ضمن این چه جور شیری هست که بقیه می کشند و سرعت من کم می شه ولی من با اجرای همزمان چند نرم افزار دانلود و تورنت و غیره نمی تونم بکشم سرعت بقیه کم بشه... در ضمن وقتی شیر هست با توجه به استفاده بقیه سرعت من باید کم و زیاد بشه نه اینکه یکسره زیر 5k بمونه. مشخصه که سرعت من محدود شده.
خلاصه الان خیلی افتضاحه. کاش زودتر این تاپیک رو دیده بودم.
در ضمن من چون پستام کمه نمی تونم پیغام خصوصی بدم ولی اگر کسی راهی برای رفع این محدودیت می دونه ممنون میشم بهم بگه.
آقا اگه کسی روشی برا رفع محدودیت میدونه لطفا مطرح کنه.
سلام
هیچ راهی وجود نداره اون عزیزانی هم که پیشنهاد کردند با مدیریت میزان دانلود محدودیت ازبین میره اینطور نیست چه کم یا زیاد محدودیت باقی میمونه من همه این راهها رو امتحان کردم ولی اثری نداشت .
هم اکنون 51 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 51 مهمان)