تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3487 از 4428 اولاول ... 248729873387343734773483348434853486348734883489349034913497353735873987 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,861 به 34,870 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از پارس بهم زنگ زدن الان که اقا مشکل پهنای باند منطقتون 60 درصد مرتفع شده! سرعتتون بهتر شده؟
    گفتم تازه سرعت اسمی رو دیشب برا دانلود گرفتم که گفت 40 درصد مشکل روز 4 شنبه حل میشه...
    یعنی سرعتم که دیشب درست شده بود معلوم شد اینا یه کاری کردن.... حالا خلاصه... جنگ جنگ تا پیروزی ....

بازم به این حرفا اکتفا نمیکنم... یا تا 4 شنبه سرعت میشه همون 500 که بود یا میرم !
    Last edited by hasanoooooooo; 27-07-2014 at 12:47.

2. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت دانلود روزانه:

معنی 9 مگابیت رو هم فهمیدیم!!
    پهنای باند تقریبا یک دهم اونچیزیه که باید باشه به لطف پارس آنلاین!!

4. 2 کاربر از Soheil95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خب همون نامحدود هم گرونه چون معلوم نیست که کیفیت سرویس 2 مگ پارس چیه. اگه تمام مدت 9 مگ باشه بعله قیمتش مناسبه ولی اگه بخواد فقط همون 2 مگ رو تضمین کنه خیلی زیاده قیمتش.
    من که تا امروز دو مگ محدود پارس رو داشتم که افتضاح بود. فقط از ساعت 6 تا 9 صبح سرعت 9 مگ داشتم. بقیه اوقات نوسان زیادی داشت. رایگان هم که این ماه آخر کلا تعطیل.

در مورد قیمت حجم، الان 5 گیگ رو پارس میده 18 هزار که با مالیاتش میشه حدود 19.5. درحالی که مخابرات 5 گیگش میشه 13 هزار که با مالیات فکر کنم بشه 14 من خودم هنوز نگرفتم.
    به همین ترتیب پارس 10 گیگ رو میده 32 ولی مخابرات میده 16 هزار تومان، پارس دوبرابر میگیره.

در مورد قیمت سرویسهای حجمی هم اگر مقایسه کنیم با توجه به اینکه تضمینی نیست که سرعت بیشتر از سرعت اسمی همیشه باشه قیمتهای پارس که 20-30 درصدی از مخابرات بیشتر هستن باز هم بصرفه نیست.
    بقیه شرکتهارو نمیدونم ولی فکر کنم تنها شرکتی که الان داره بر اساس قانون سرویس ارائه میده همین مخابراته.

من دو مگ نامحدود میگیرم.
    تا جایی که من می‌دونم سرویسای نامحدود مخابرات حداکثر همون سرعت اسمی سرویس رو می‌دن با ضریب اشتراک بالای حدود 1 به 16. یعنی اگه یه سرویس 1مگابیت نامحدود مخابرات با ضریب اشتراک حتی 1 به 8 هم داشته باشی تو ساعت شلوغی ممکنه سرعتت تا 20 - 30 کیلوبایت هم پایین بیاد. البته قیمتش واقعاً در مقایسه با سرویس معادلش یک پنجم. اما یه فرق اساسیه دیگه هم الآن دارن. سرویس 1مگابیت پارس‌آنلاین تا 80 گیگ ترافیک اول تو ماه سرعتش 5 مگابیته، بعدش بین 80 تا 120 گیگ سرعتش 3مگابیته و بعد از اون تا آخر ماه به 1.25 مگابیت می‌رسه که بازم از سرعت اسمی یه 25 درصدی بالاتره. در ضمن سرویس نامحدود مخابرات به خاطر ضریب اشتراک بالاش فقط به درد کسی می‌خوره که تو خونه بخواد استفاده کنه و بیشتر هم برای دانلود. برای کارای دیگه خیلی مناسب نیست. به ویژه این که معمولاً سرویس‌های نامحدود رو شرکت‌ها استفاده می‌کنن که سرویسای مخابرات اصلاً برای اونا قابل اطمینان و قابل استفاده نیست.

در مورد حجم هم، فکر کنم یه کمی اشتباه محاسبه کردی. طبق جدول تعرفه‌ای که سایت مخابرات استان تهران گذاشته تا 5 گیگ حجم اضافه گیگی 3600 تومنه که 5 گیگش می‌شه همون 18000 تومن. احتمالاً قیمت‌های مخابرات هم بدون احتساب مالیات ارزش افزوده است.

در مورد قیمت سرویسای حجمی اون 20 تا 30 درصد که می‌گی طبق قانون شرکت‌های ISP غیر از مخابرات مجازند گرون‌تر بفروشن. ولی بازم سرویسای حجمی مخابرات ضریب اشتراک بالاتری دارن و تا جایی که من تو تالار ADSL مخابرات دیدم شبانه رایگان هم ظاهراً نداره.

در مورد قیمت سرویسا مطمئن باش که با نظارت شدیدی که سازمان تنظیم مقررات روی ISPها داره، تقریباً هیچ شرکتی نمی‌تونه گرون‌فروشی کنه و قیمت‌ها مشخصه. الآن تمام بازی و رقابت شرکت‌های ISP‌ روی ترکیب حجم و سرعت سرویس یا اضافه کردن مزایایی مثل جایزه مصرف منصفانه یا ارائه سرعتای بالاتر از حد سرعت اسمی سرویسه ایناست.

ولی مخابرات اگه سرویس 2مگ نامحدود با سرعت بالاتر بده مثلاً تا 400 کیلوبایت در ثانیه با قیمتی که داره می‌ارزه. البته بیشتر به درد دانلود می‌خوره تا وب‌گردی و کارای دیگه آنلاین.

6. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان سلام وضعیت خطم چطوره؟

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان کسی راهی برای قطعی های مکرر پارس آنلاین هنگام استفاده از فیلـترشکن به خصوص کریـو پیدا کرده؟
    چطور با این مشکل سر می کنید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان سلام وضعیت خطم چطوره؟

خیلی نویز داری. تا 5 مگ هم بیشتر کشش نداره خطط.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان کسی راهی برای قطعی های مکرر پارس آنلاین هنگام استفاده از فیلـترشکن به خصوص کریـو پیدا کرده؟
    چطور با این مشکل سر می کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تا جایی که من می‌دونم سرویسای نامحدود مخابرات حداکثر همون سرعت اسمی سرویس رو می‌دن با ضریب اشتراک بالای حدود 1 به 16. یعنی اگه یه سرویس 1مگابیت نامحدود مخابرات با ضریب اشتراک حتی 1 به 8 هم داشته باشی تو ساعت شلوغی ممکنه سرعتت تا 20 - 30 کیلوبایت هم پایین بیاد. البته قیمتش واقعاً در مقایسه با سرویس معادلش یک پنجم. اما یه فرق اساسیه دیگه هم الآن دارن. سرویس 1مگابیت پارس‌آنلاین تا 80 گیگ ترافیک اول تو ماه سرعتش 5 مگابیته، بعدش بین 80 تا 120 گیگ سرعتش 3مگابیته و بعد از اون تا آخر ماه به 1.25 مگابیت می‌رسه که بازم از سرعت اسمی یه 25 درصدی بالاتره. در ضمن سرویس نامحدود مخابرات به خاطر ضریب اشتراک بالاش فقط به درد کسی می‌خوره که تو خونه بخواد استفاده کنه و بیشتر هم برای دانلود. برای کارای دیگه خیلی مناسب نیست. به ویژه این که معمولاً سرویس‌های نامحدود رو شرکت‌ها استفاده می‌کنن که سرویسای مخابرات اصلاً برای اونا قابل اطمینان و قابل استفاده نیست.

در مورد حجم هم، فکر کنم یه کمی اشتباه محاسبه کردی. طبق جدول تعرفه‌ای که سایت مخابرات استان تهران گذاشته تا 5 گیگ حجم اضافه گیگی 3600 تومنه که 5 گیگش می‌شه همون 18000 تومن. احتمالاً قیمت‌های مخابرات هم بدون احتساب مالیات ارزش افزوده است.

در مورد قیمت سرویسای حجمی اون 20 تا 30 درصد که می‌گی طبق قانون شرکت‌های ISP غیر از مخابرات مجازند گرون‌تر بفروشن. ولی بازم سرویسای حجمی مخابرات ضریب اشتراک بالاتری دارن و تا جایی که من تو تالار ADSL مخابرات دیدم شبانه رایگان هم ظاهراً نداره.

در مورد قیمت سرویسا مطمئن باش که با نظارت شدیدی که سازمان تنظیم مقررات روی ISPها داره، تقریباً هیچ شرکتی نمی‌تونه گرون‌فروشی کنه و قیمت‌ها مشخصه. الآن تمام بازی و رقابت شرکت‌های ISP‌ روی ترکیب حجم و سرعت سرویس یا اضافه کردن مزایایی مثل جایزه مصرف منصفانه یا ارائه سرعتای بالاتر از حد سرعت اسمی سرویسه ایناست.

ولی مخابرات اگه سرویس 2مگ نامحدود با سرعت بالاتر بده مثلاً تا 400 کیلوبایت در ثانیه با قیمتی که داره می‌ارزه. البته بیشتر به درد دانلود می‌خوره تا وب‌گردی و کارای دیگه آنلاین.
    خب من قبلا مخابرات داشتم، قبل از اینکه از پارس بگیرم. اون موقع 128 داشتم. فقط از ساعت 6 عصر تا 11 شب یکم سرعت پایین میومد ولی فاجعه نبود.
    الانم چند تا از همسایه ها و دوستانم تو همین منطقه که هستیم با سرعتهای مختلف سرویس دارن و راضی هستن. هم وب گردی میکنن و هم دانلود و مشکلی ندارن.
    البته ممکنه برا گیم مشکل باشه ولی من گیم آنلاین بازی نمیکنم. فوقش چند تا از گیمهای فیسبوک که اونم سرعتی نمیخواد.

در مورد قیمت حجم اشتباهی نکردم از رو قیمتهاشون گفتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا قیمتهای حجمی مخابرات هست.
    از 5 تا 10 گیگ 2600 هستش و بیشتر از 10 گیگ 1600. البته درست میگین خود 5 گیگ همون 18 تومان درمیاد.

در کل تو این دو سالی که پارس داشتم اکثر سرویساشو امتحان کردم از نامحدود و محدود. هر کدوم برا چند ماه خوب بود بعد خراب شد.
    دلمو زده، فعلا میرم رو مخابرات تا ببینم بعدا چی پیش میاد.

12. این کاربر از DarkLords بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی نویز داری. تا 5 مگ هم بیشتر کشش نداره خطط.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    همین الان مودم رو ری استارت کردم خطم رفت رو 6 مگابایت زنگ زدم پورت رو گذاشتن رو 6 مگابایت
    به نظر شما چرا پورت بالا و پایین میشه?

14. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وضعیت همین الان!!

16. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •