تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3487 از 4751 اولاول ... 2487298733873437347734833484348534863487348834893490349134973537358739874487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,861 به 34,870 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    چند تا سوال از دوستانی که دانلود شبانه دارن (لطفا" درست جواب بدین و حاشیه سازی نکنین میخوام نتیجه گیری کنم):
    1. با توجه به اینکه سرعت سرویسهای Eco در اکثر مراکز 2Mbps شده آیا از ساعت 1 شب تا 8 صبح سرعت دانلود رایگان به حالت عادی بر میگرده؟
    2. دوستانی که دانلود شبانه دارن آیا اگه قبل از ساعت 1 شب ( مثلا" 12:55) شروع به دانلود کنن وقتی ساعت 1 بشه سرعت دانلودشون افت میکنه؟ آیا کسایی که محدود شدن دوباره از ساعت 1 محدود میشن؟

این دانلود رایگان من در تاریخ 07/08/90 با استفاده از وی P ان هست که از ساعت 12:55 شروع شده و تا اتمام دانلود ها با سرعت 240K دانلود داشتم!

با تشکر
    دوست گرامی،نمی دانم شاید شما اخیراً به جرگه مشترکین شاتل پیوسته اید یا مشترک قدیمی هستید،عرض شود که در سرویس شبانه چنانچه شما در لیست سیاه شاتل قرار نگرفته باشید و سرعت در حد دیال آپ را تجربه نکرده باشید می توانید با همین سرعت 2 مگابیت در ثانیه یا همان 240 تا 256 کیلوبایت در ثانیه دانلود شبانه داشته باشید منتها این دانلود شبانه شما 3 شب بیشتر دوام نخواهد داشت(یعنی شما از 1 نیمه شب تا 8صبح) شاید 3 گیگابایت دانلود کنید اما شب چهارم میایی جز تیم محدود شده ها (که ما باشیم!) وسرعت بسیار بالایی در حد صفر بایت تا 3 کیلوبایت را تجربه خواهی کرد وبسیار دعا به جون مدیریت شاتل خواهی کرد(این تیکه آخرافعال معکوس بود!)-موفق باشی

2. 6 کاربر از mea2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض شاتل

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

امروز از طرف شاتل برام اس ام اس اومد که صورتحساب جدید براتون ارسال شده لطفا پرداخت کنید!!!

منم گفتم: چشم!!‌حتما!!!
    خبر ندارن که من با یه ISP جدید دارم قرار داد میبندم و دیگه طرف شاتل نمیام!

5. 5 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گرامی،نمی دانم شاید شما اخیراً به جرگه مشترکین شاتل پیوسته اید یا مشترک قدیمی هستید،عرض شود که در سرویس شبانه چنانچه شما در لیست سیاه شاتل قرار نگرفته باشید و سرعت در حد دیال آپ را تجربه نکرده باشید می توانید با همین سرعت 2 مگابیت در ثانیه یا همان 240 تا 256 کیلوبایت در ثانیه دانلود شبانه داشته باشید منتها این دانلود شبانه شما 3 شب بیشتر دوام نخواهد داشت(یعنی شما از 1 نیمه شب تا 8صبح) شاید 3 گیگابایت دانلود کنید اما شب چهارم میایی جز تیم محدود شده ها (که ما باشیم!) وسرعت بسیار بالایی در حد صفر بایت تا 3 کیلوبایت را تجربه خواهی کرد وبسیار دعا به جون مدیریت شاتل خواهی کرد(این تیکه آخرافعال معکوس بود!)-موفق باشی
    دوست عزیز ممنون از پاسختون
    من از سال 85 مشترک شاتلم و در جریان همه سیاست های شاتل تو این چند ساله بودم (با استفاده از تجربه خودم و مطالعه تجربیات سایر دوستان در این فروم و سایر فروم ها).
    در خصوص سرعت دانلود شبانه تجربه من با شما فرق داره و به صورت زیره (نوع سرویس Eco512) [البته هنوز تو لیست سیاه نیستم]:
    1. سرعت دانلود تا قبل از ساعت 1 شب 240KB هست ولی اگه دانلود بعد از ساعت 1 شروع بشه سرعت میشه 60KB با نوسان. البته تست نگرفتم ببینم اگه دانلود رو از ساعت 12:55 شروع کنی بازم سر ساعت 1 سرعت دانلود 60KB میشه یا نه. اگه سایر دوستان تجربشو دارن لطفا" راهنمایی کنن.
    2. تستی که من گرفتم با وی P ان بوده و ساعت 12:55 شروع شده و بعد از دانلود حدودا" 4GB (با سرعت 240KB) تموم شد. حالا نمیدونم این میزان دانلود بخاطر استفاده از وی P ان بوده یا بخاطر شروع دانلود از ساعت 12:55
    با تشکر

7. این کاربر از امین1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من میخوام سرویسمو به اکو 128 3 تغییر بدهم حوصله کوچ کردن را هم ندارم رو همین شاتل میمونم چون شبانه زیا استفاده نمیکنم پس مشکلی برام ایجاد نمیشه من خیلی دانلود کنم هفته ای 2 تا 3 گیگ اونم شبا سعی میکنم زیر 700 مگ دانلود کنم تا به سرنوشت خیلی از شاتلی ها گرفتار نشم

من جزو مشترکین کم مصرف هستم یعنی با منم این کارو میکنند اینقد نامردند>؟؟

9. این کاربر از LOVEFORLOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخوام سرویسمو به اکو 128 3 تغییر بدهم حوصله کوچ کردن را هم ندارم رو همین شاتل میمونم چون شبانه زیا استفاده نمیکنم پس مشکلی برام ایجاد نمیشه من خیلی دانلود کنم هفته ای 2 تا 3 گیگ اونم شبا سعی میکنم زیر 700 مگ دانلود کنم تا به سرنوشت خیلی از شاتلی ها گرفتار نشم

من مشترک سابق شاتلم کار اینا حساب کتاب نداره!!!
    من اصلا دانلود نکرده بودم فقط یه شب 100 مگ دانلود کرده بودم محدود شدم!!!!
    یکی از دوستان همین تاپیک هم شبی 4 گیگ دانلود میکرد محدود نمیشد!!! البته اکو 2 مگ بود سرویسش
    خیلی بستگی به شانس داره
    من که کاملا بد شانس بودم چون اکو 128 منو واقعی هم کردن روزانشو
    اگه چاره داری کوچ کنی بهتره به نظرم

11. 4 کاربر از shabgard1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ما هرچی میگیم دور شاتل رو خط قرمز بکشید کسی گوش نمیده ... به خدا کسی از شاتل سرویس نگیره پولش تو جیب من نمیره ققط همینکه میبینم یکی داره از نت خوب و با کیفیت لذت میبره برام بسه و باعث خوشحالی .

13. 6 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

یعنی شما فکر میکنید که این شاتله که بهترین سرویس ها رو برای مشترکین کم مصرفش میده؟
    این همه ISP سرویس میدن برای کم مصرف ها در حد خفن.
    به نظر من بهتره ISP رو عوض کنی.

15. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یعنی شما فکر میکنید که این شاتله که بهترین سرویس ها رو برای مشترکین کم مصرفش میده؟
    این همه ISP سرویس میدن برای کم مصرف ها در حد خفن.
    به نظر من بهتره ISP رو عوض کنی.
    پس با این حساب زنگ بزنم فسخ کنم ؟چون ترافیکم تموم شده

قبل خوندن تایپیک میخواستم زنگ بزنم پشتیبانی یه دوره 3 ماهه پیش فاکتور کنه خوب شد اول اومدم اینجا

مساله اینجاست از کدوم isp بگیرم صبا پارس انلاین شاید پیشگامانم باشه؟

17. 2 کاربر از LOVEFORLOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بگردید ببینید منطقه شما کدوم بهتره ! کلا هرجا جز شاتل برید بهتره ...

شما خودت ببین ! همه ۱ گیگ حجم رو میدن ۴٫۵ شاتل میده ۵٫۵ !

19. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 331 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 331 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •