ما مثله باد می مونیم، تغییر دادن میریم جای دیگه.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
ما مثله باد می مونیم، تغییر دادن میریم جای دیگه.
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی جدید
بر اساس آخرین تغییرات
(27 آذر، شاتل و پیشگامان)
امروز رفتم واسه جمع آوری
همگی ریختن سرم گفتن تا جمعه جشنواره جدید دارن
گفت اگه تا شنبه با سرویس های جدید راضی نشدی بیا جمع آوری بزنیم
البته فکر نکنم اتفاقی بیفته
عجیبه!!
همین پارس رو امروز زنگیدم میگم طرح و جشنواره جدید در راه دارید ؟ میگه هنوز هیچی به ما اعلام نکردن! و همون تعرفه ای رو گفت که همه میدونن!
حالا این واحد فروش و مثلا بازاریابشونه که باید بیشتر از همه از طرح و تعرفشون تعریف کنه!
شما تهرانی؟ من که تلفنی با بخش پشتیبانی و همچنین بخش شکایت و انتقادشون صحبت کردم گفتن هیچکسی به ما چیزی نگفته. شما حضوری رفتی مثلا چی گفتن دقیق؟! تا میتونن دارن کاری میکنن که خیلی کاربرا این سرویس جدید رو بگیرن و تا آخرین لحظه سودشون رو بکنن بعد شاید حجم ها رو تغییر بدن ولی هیچوقت توقع نداشته باشید بیان مثل پیشگامان 1ترابایت حجم بدن واسه سرعت 16 مگابیت
من اردبیل هستم
یه طرح اضافه کنن مثلا ۴ مگابیت با ۲۵ گیگ حجم ۲۵ تومن
الان من نخوام بیشتر از این ۲۵ تومن هزینه کنم ماهی هیچ گزینه ای ندارم
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
هی پستمو پاک میکنه مدیر
اسیاتک چطوری میخواد سر کنه 1 ترای پیشگامانو...1 ماه گذشت طرحاشو عوض نکرد که هیچی شبانه و گیگ باکسم برنگردوند...
شبانه هم داره تازه 1 ترا + شبانه کجا همون قیمت - اسیاتک 150 گیگ بدون هیچ شبانه و.کجا
Last edited by bernybeast; 20-12-2017 at 11:42.
اول فناوا زد جلو و الان پیشگامان, فکر نکنم این شرکتها دراز مدت تضمین زیادی رو طرحهاشون بدن
نویز خطم زیاده از 6مگ بیشتر نمیکشه فعلا شاتل 8مگ با 175گیگ واقعی سرفتره, مضایا شاتللن و پشتیبانی هم داره
یه ماهی صبر میکنم ببینم این اسیاتک کنار میاد یا نه
والا 10 مگو همه دارن میگیرن تو تستا تو تاپیکاشون برو بسه دیگه 1.4 مگ سرعت دانلود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)