تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3486 از 4428 اولاول ... 248629863386343634763482348334843485348634873488348934903496353635863986 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,851 به 34,860 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دلتون خوشه‌ها، نشستین سر اینکه چه اتفاقی افتاده بحث میکنین؟ چرا همه دنبال ریشه‌یابی هستن؟
    برین از جای دیگه بگیرین، هم جای دنیا کسی که سرویس بد بده مشتری از دست میده. من که امروز زنگ زدم گفتم خطمو جمع کنن.
    خوشبختانه مخابرات منطقه پورت آزاد داره تا 2 مگ هم بدون هیچ مدرک خاصی سرویس میده.

شما یه نگاه به قیمتها بکنین متوجه میشین پارس چجوری داره حق مارو میخوره. چند برابر پول میگیره و آخرش هم این کیفیت افتضاح.
    2 سال پیش اگه مخابرات منطقه ما پورت آزاد داشت عمرا نمیومدم از پارس بگیرم.

2. 4 کاربر از DarkLords بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

یه چیز دیگه هم که یادم رفت بگم اینه که «بله، حق با شماست.» همه کارهایی که شرکتی مثل پارس‌آنلاین انجام می‌ده در وهله اول صد در صد برای سود بیشتر خودشه. اصلاً هیچ کدوم از این شرکت‌ها نمی‌تونن به فکر سود خوشون نباشن. اما اونایی که کنار سود خودشون دنبال سود مشتریاشون هم باشن در درازمدت موفق‌تر و خوشنام‌ترن.

اینو بگم که جدای از افتضاحی که این اواخر پارس‌آنلاین تو شبانه رایگان زده (و یه بخشیش هم عمومیه و فقط به پارس‌آنلاین ربط نداره)، هم طرح ارتقای سرعتا به 9مگ و هم سیستم مدیریت ترافیک پارس‌آنلاین قرار بوده ضمن این که سود شرکت رو افزایش می‌ده، به نفع عموم کاربرا هم تموم بشه. یعنی اگه یه کمی هم منصفانه به قضیه نگاه کنیم اجرای این طرح (به جز در مراکزی که پارس‌آنلاین مشکل پهنای باند داره که واقعاً هم بعضی جاها داره مثل مرکز شما) و راه‌اندازی سیستم مدیریت ترافیکش در مجموع برای اکثریت کاربرا (یعنی اون 80 تا 90 درصدی که کاربر عادی یا شرکتی هستن و دانلودر محسوب نمی‌شن) خوب شده.

اما پارس‌آنلاین و بقیه شرکتا چون در وهله اول سود خودشون واسه‌شون مهمتره، تو جاهایی مثل مراکز شما که مشکل کمبود پهنای باند دارن، نمی‌آن صادقانه به ملت بگن که ما اون طرح‌هامون رو نمی‌تونیم اینجاها اجرا کنیم. پارس‌آنلاین هم حداقل می‌تونه مثل این شرکت‌های دیگه سرعت رو هم پله‌ای کنه با قیمت‌های متفاوت تا لااقل اگه کسی به هر دلیل نتونست سرعت بالاتر رو بگیره هزینه کمتری بده و سرویس پایین‌تر ولی تضمین شده رو داشته باشه.
    من جز اون افرادی هستم که این طرح به نفعشون تموم شد.

الان من در روز بین تمام کسایی که میشناسم(دوست ، رفیق و ...) بیشترین سرعت را دارم.(روزانه 900 تا 1 مگ)
    شبانه هم الان دارم راحت شبی 4 تا 5 گیگ میگیرم و تموم نیازهام به اینترنت برطرف شده.(بین 150 تا 500)
    در ضمن اون زمان که شبا هم مثل روز بود ما یک دلِ سیر از عزا در آوردیم و فکر کنم تو اون مدت نزدیک 0.5 ترابایت دانلود داشتم.
    در ضمن من سرویس 512 حجمی دارم ، قبلش 128 داشتم که برا دانلود شبانه کم بود و بیشتر از شبی 2 گیگ نمیشد دانلود کرد ولی از این سرویسم کاملا راضیم.
    تازه بعضی شب ها چیزی ندارم دانلود کنم.

به نظرم اگه پارس بتونه مشکل پهنای باند را در مراکزی که مشکل دارن حل کنه خیلی خوبه.
    چون مرکز ما که مشکلی نداره و من خیلی راضیم.

4. این کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دلتون خوشه‌ها، نشستین سر اینکه چه اتفاقی افتاده بحث میکنین؟ چرا همه دنبال ریشه‌یابی هستن؟
    برین از جای دیگه بگیرین، هم جای دنیا کسی که سرویس بد بده مشتری از دست میده. من که امروز زنگ زدم گفتم خطمو جمع کنن.
    خوشبختانه مخابرات منطقه پورت آزاد داره تا 2 مگ هم بدون هیچ مدرک خاصی سرویس میده.

شما یه نگاه به قیمتها بکنین متوجه میشین پارس چجوری داره حق مارو میخوره. چند برابر پول میگیره و آخرش هم این کیفیت افتضاح.
    2 سال پیش اگه مخابرات منطقه ما پورت آزاد داشت عمرا نمیومدم از پارس بگیرم.
    البته حق با شماست. کسایی که مشکل جدی دارن اگه بتونن از یه شرکت دیگه سرویس بگیرن، خوب برن سراغ اون شرکت واقعاً براشون بهتره. چون اعصابشون هم کمتر خورد می‌شه.

این بحثا هم بیشتر برای کسایی که فعلاً به هر دلیلی مجبورن از پارس‌آنلاین سرویس بگیرن.

در مورد قیمت‌ها متوجه منظورتون نشدم که رو چه حسابی دارین می‌گین پارس‌آنلاین قیمتاش بالاست. نسبت به کی یا کجا؟ قبول دارم که تو ایران کلاً اینترنت خیلی گرونه نسبت به کشورهای دیگه. اما اکثر شرکت‌های ISP قیمت‌گذاریشون تابع ضوابط سازمان تنظیم مقرراته. در واقع گرون‌فروشی نداریم. اگه منظورتون مقایسه قیمت سرویسای نامحدود شرکت پارس‌آنلاین یا باقی شرکت‌ها با سرویسای نامحدود مخابراته، اون بحثش جداست.

راستی شما از مخابرات سرویس 2مگ نامحدود می‌خوای بگیری یا سرویس حجمی؟

6. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

مرکز ما که مشکلی نداره و من خیلی راضیم.
    شما واقعا خوش شانس بودین
    من با شرایط شما روزانه زیر 100 و شبانه زیر30 دانلود دارم
    بنظرم پارس انلاین داره در مراکز شولوق کاربراشو تشویق به تخلیه میکنه

8. این کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما واقعا خوش شانس بودین
    دیروز رفتم نمایندگی درو باز کردم از جمعیتی که دیدم خدایی شوکه شدم! هر دقیقه هم میگن پورت خالی نداریم. هرچی هم تخلیه میکنن درجا پر میشه جاشون. کیفیت؟ ر..ه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان من در روز بین تمام کسایی که میشناسم(دوست ، رفیق و ...) بیشترین سرعت را دارم.(روزانه 900 تا 1 مگ)
    شبانه هم الان دارم راحت شبی 4 تا 5 گیگ میگیرم و تموم نیازهام به اینترنت برطرف شده.(بین 150 تا 500)
    در ضمن اون زمان که شبا هم مثل روز بود ما یک دلِ سیر از عزا در آوردیم و فکر کنم تو اون مدت نزدیک 0.5 ترابایت دانلود داشتم.
    در ضمن من سرویس 512 حجمی دارم ، قبلش 128 داشتم که برا دانلود شبانه کم بود و بیشتر از شبی 2 گیگ نمیشد دانلود کرد ولی از این سرویسم کاملا راضیم.
    تازه بعضی شب ها چیزی ندارم دانلود کنم.

به نظرم اگه پارس بتونه مشکل پهنای باند را در مراکزی که مشکل دارن حل کنه خیلی خوبه.
    چون مرکز ما که مشکلی نداره و من خیلی راضیم.
    موافقم. واقعاً واسه خیلیا کیفیت اینترنت تو روز بیشتر مهمه تا میزان دانلود تو شبانه رایگان. اصلاً زمان شبانه رایگان واسه ISPها یه تایم مرده است. یعنی از نظر درآمدی براشون اهمیتی نداره. واسه همینم اون ساعتا رو رایگان گذاشتن یا مثل بعضیا نیم‌بها.

در ضمن اونایی هم که دانلود زیاد دارن واقعاً بعد از یه مدت دیگه یا چیزی واسه دانلود کردن ندارن یا می‌افتن به الکی دانلود کردن. تو تاپیک صبانت می‌خوندم طرف سرویس 12مگابیت گرفته شبی 15 تا 20 گیگ دانلود کرده، بعد از چند شب دیگه نمی‌دونسته چی دانلود کنه. این سرعت دانلود فقط به درد کسایی می‌خوره که بخوان فیلم اونم از نوع بلوری یا mkv 1080p آرشیو کنن برای فروش.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما واقعا خوش شانس بودین
    واقعاً وضعیت شما ناراحت ‌کننده است.

البته اینم بگم که تو مراکز شلوغ وضعیت ISPهای دیگه هم ممکنه خیلی بهتر نباشه. از طرف دیگه چون مرکز مخابراتی شلوغه، یه وقتایی ناچاری که به همون وضع ادامه بدی. چون ممکنه شرکتای دیگه هم پورت خالی نداشته باشن بدن.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دیروز رفتم نمایندگی درو باز کردم از جمعیتی که دیدم خدایی شوکه شدم! هر دقیقه هم میگن پورت خالی نداریم. هرچی هم تخلیه میکنن درجا پر میشه جاشون. کیفیت؟ ر..ه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    مرکز مخابراتی ما هم خیلی شلوغه. البته خدا رو شکر مشکل پهنای باند نداره. اما پورت خالی گیر نمی‌آد. 3 سال پیش که ما تازه اومده بودیم این خونه‌امون در به در دنبال شرکتی بودم که پورت خالی داشته باشه بتونم ازش adsl بگیرم. اولش فقط فناوا و یکی دو تا شرکت محلی تو مرکز ما پورت خالی داشتن. منم مجبور شدم از فناوا بگیرم. البته سرویسش بد نبود. همون سرعت اسمی رو می‌داد شب و روز. اما خیلی درپیتی بود. هر بار که می‌خواستم تمدید کنم یا تغییر بدم بیچاره می‌شدم.

مخابرات هم کلی تو نوبت موندم خبری نشد. 5 - 6 ماه بعد از این که از فناوا سرویس گرفته بودم از مخابرات زنگ زدن که بیا پورت خالی داریم. ولی چون می‌دونستم مخابرات بدون نامه و این جور چیزا سرویس بالاتر از 128 نمی‌ده موندم همون فناوا.

داره خودمونی میشه Avlil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

دیدم این چند وقته دوستان به شدت از اکانتینگ پارس‌آنلاین حرف می‌زنن. بعضیا شکایت دارن که سرعتشون رو کم کرده، بعضی‌ها هم می‌گن ربطی به سیستم اکانتینگ نداره.

من بر اساس تجربه این 6 -7 ماهی که از پارس‌آنلاین استفاده می‌کنم می‌تونم به قطعیت بگم پارس‌آنلاین به طور مشخص سیستمی برای محدود کردن یک کاربر (حتی اگه اون کاربر خیلی پرمصرف باشه) نداره. بلکه محدودیتش رو (در قالب این سیستم مدیریت ترافیک) روی سرورها و سایت‌ها و همین‌طور کاربردهای مختلف اعمال می‌کنه.

اتفاقی که افتاده اینه که پارس‌آنلاین از حدود اواخر تابستان سال 92 شروع کرد به ارتقای تبلیغی سرویس‌ها به 9مگابیت. با توجه به این که اون اوائل هم محدودیت خاصی روی دانلود اعمال نمی‌کرد باعث شد تا رفته رفته هم تعداد مشترکای پرمصرفش زیاد بشن و هم چون به همه فارغ از این که سرعت اسمی سرویسشون چی بود این سرعت 9مگابیت رو می‌داد (که همون موقع هم من به نظرم احمقانه بود و آخرش به شکست و بدنامی واسه خود پارس‌آنلاین منجر می‌شد) در نهایت بار شبکه‌اش به ویژه تو ساعت‌های رایگان خیلی زیاد بشه.

این مشکل در نهایت براشون دردسرساز شد. یعنی تو مراکز و شهرهایی که پهنای باندشون کم بود زود دچار مشکل شدن و صدای خیلی از کاربرا بلند شد. این شد که سیستم مدیریت ترافیک رو راه انداختن. این سیستم دو تا کار می‌کنه:

1. تو ساعت‌هایی که اوج ترافیک شبکه پارس‌آنلاینه، سرعت کاربرا بسته به سرویسشون و تعداد کاربرای فعال در مرکز مخابراتیشون کم می‌شه. مثلاً من که سرویس 2مگابیت محدود دارم و روزانه سرعتم تا نزدیک 1مگابایت (حدود 950 تا 1000 کیلوبایت) در ثانیه بالا می‌ره تو ساعت 2 تا 3 شبانه رایگان، سرعتم 1/3 می‌شه، یعنی حدود 300 تا 350 کیلوبایت. بعدش به تدریج اضافه می‌شه تا این که ساعت 6 تا 7 صبح به نزدیک 900 کیلوبایت در ثانیه می‌رسه. (این با اون چیزی که بعضی شرکتا مثل شاتل دارن به اسم اکانتینگ که یه کاربر پرمصرف رو شناسایی می‌کنه و سریع محدودش می‌کنه به سرعت اسمی و زیر اسمی کاملاً فرق داره.)

2. کار دیگه‌ای که این سیستم می‌کنه سرویس دانلود از سایت‌ها یا سرورهای پرمخاطب (مثل همین سایت‌های دانلود نرم‌افزار و مدیا که دوستان تو اینجا عکس سرعت دانلود افتضاح ازشون می‌ذارن) رو محدود می‌کنه. (البته محدودیت‌های خود اون سرورها هم می‌تونه یکی دیگه از علت‌های کم شدن سرعت دانلود تو ساعت‌های رایگان شبانه از اونا باشه.) یعنی یه بلک‌لیست درست کرده، هر سایت یا سروری میزان دانلود ازش در روز از یه حد بالاتر بره اونو می‌ذاره تو این لیست سیاه تا سرعت دانلود ازش محدود بشه.

خلاصه. بدون فکر یه طرحی رو 1 سال پیش اجرا کردن حالا دارن گندایی رو که با اجرای اون طرح زدن رفع و رجوع می‌کنن. اون طرح ارتقای کلیه سرویس‌ها به رایگان به 9مگابیت دو تا نتیجه بد داشت:

یکی این که تو جاهایی که پهنای باندشون کم بود، متوسط سرعت خیلی از کاربرا به جای این که بالا بره، پایین‌تر اومد؛ چون اولاً تعداد مشترکاشون بیشتر شد با این تبلیغات و در ثانی اونایی که به هر دلیل از جمله نزدیک‌تر بودن به مرکز مخابراتی سرعت بالاتری نصیبشون می‌شد یا از سرورهای خاص دانلود به ویژه سرورهای داخل ایران استفاده می‌کردن و می‌تونستن پهنای باند بیشتری رو به خودشون اختصاص بدن، سرعت بقیه رو می‌آوردن پایین.

یه نتیجه بد دیگه هم این بود که چون این ارتقای سرعت تا 9 مگابیت بدون در نظر گرفتن سرعت اسمی سرویس کاربر بود خیلی‌ها رو بد عادت کرد. درسته که روزانه چون اکثریت سرویس حجمی دارن و زیاد استفاده نمی‌کنن، ضرورتی به تفاوت گذاشتن نبود، اما تو شبانه رایگان که عمده مشکل الآن مربوط به اون موقع است، کسی که سرویس 256 خریده بود هم می‌تونست با سرعتای 800 کیلو بایت تا 1مگابایت در ثانیه دانلود کنه که خوب برای دانلودرها خیلی عالی بود. حالا که پارس‌آنلاین دچار مشکل شده و داره یه سری محدودیت‌ها رو اعمال می‌کنه دیگه این کاربرا که مزه سرعت بالا رو چشیدن دچار نارضایتی می‌شن دیگه. (و البته فکر می‌کنن که حقشون هم خورده شده) و گر نه تا 1 سال پیش کسی که سرویس 256 داشت به سرعت 100 تا 200 کیلوبایت در ثانیه نه تنها راضی بود که کلاهش رو هم می‌انداخت بالا. اما الآن دیگه به زیر 400 تا راضی نمی‌شه و می‌گه حقمو خوردن.
    بسیار عالی. من خودم ازاون افرادی بودم که زمانی که ۹مگ اومد و مسیر های جدید هم بهش اضافه شد . به شدت در بازی انلاین اذیت شدم و تا جایی پیش میرفت که نزدیک بود guild ام رو ترک کنم و همین کارم کردم و یک ماه استراحت کردم.من دانلودر نیستم و فقط لازم باشه انیمه میگیرم که اونم شبی یک گیگ برای من کافی هست
    اما بعد از اجرای این طرح باعث شد حتی ساعت های ۱یا ۲ هم من بتونم به راحتی روی یک مسیر خوب به اجرای فعالیتم در گیم ادامه بدم .ممکنه گاه گاهی تایم اوت باشه اما به صورت خیلی جدی برای من تایم اوت ها و مسیر ها بهتر شده و خیلی راحت بازی میکنم.اگر این مسیر که شرکت پارس انلاین در پیش گرقته است باعث بشه که اینترنت برای گیمر های عزیز بهتر بشه من خیلی خوشحالم که این طرح اجرا شده است . امیدوارم دوستان دانلودر هم به مراد دل خودشون برسند.

16. این کاربر از Avlil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

البته حق با شماست. کسایی که مشکل جدی دارن اگه بتونن از یه شرکت دیگه سرویس بگیرن، خوب برن سراغ اون شرکت واقعاً براشون بهتره. چون اعصابشون هم کمتر خورد می‌شه.

این بحثا هم بیشتر برای کسایی که فعلاً به هر دلیلی مجبورن از پارس‌آنلاین سرویس بگیرن.

در مورد قیمت‌ها متوجه منظورتون نشدم که رو چه حسابی دارین می‌گین پارس‌آنلاین قیمتاش بالاست. نسبت به کی یا کجا؟ قبول دارم که تو ایران کلاً اینترنت خیلی گرونه نسبت به کشورهای دیگه. اما اکثر شرکت‌های ISP قیمت‌گذاریشون تابع ضوابط سازمان تنظیم مقرراته. در واقع گرون‌فروشی نداریم. اگه منظورتون مقایسه قیمت سرویسای نامحدود شرکت پارس‌آنلاین یا باقی شرکت‌ها با سرویسای نامحدود مخابراته، اون بحثش جداست.

راستی شما از مخابرات سرویس 2مگ نامحدود می‌خوای بگیری یا سرویس حجمی؟
    خب همون نامحدود هم گرونه چون معلوم نیست که کیفیت سرویس 2 مگ پارس چیه. اگه تمام مدت 9 مگ باشه بعله قیمتش مناسبه ولی اگه بخواد فقط همون 2 مگ رو تضمین کنه خیلی زیاده قیمتش.
    من که تا امروز دو مگ محدود پارس رو داشتم که افتضاح بود. فقط از ساعت 6 تا 9 صبح سرعت 9 مگ داشتم. بقیه اوقات نوسان زیادی داشت. رایگان هم که این ماه آخر کلا تعطیل.

در مورد قیمت حجم، الان 5 گیگ رو پارس میده 18 هزار که با مالیاتش میشه حدود 19.5. درحالی که مخابرات 5 گیگش میشه 13 هزار که با مالیات فکر کنم بشه 14 من خودم هنوز نگرفتم.
    به همین ترتیب پارس 10 گیگ رو میده 32 ولی مخابرات میده 16 هزار تومان، پارس دوبرابر میگیره.

در مورد قیمت سرویسهای حجمی هم اگر مقایسه کنیم با توجه به اینکه تضمینی نیست که سرعت بیشتر از سرعت اسمی همیشه باشه قیمتهای پارس که 20-30 درصدی از مخابرات بیشتر هستن باز هم بصرفه نیست.
    بقیه شرکتهارو نمیدونم ولی فکر کنم تنها شرکتی که الان داره بر اساس قانون سرویس ارائه میده همین مخابراته.

من دو مگ نامحدود میگیرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •