تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3485 از 4428 اولاول ... 248529853385343534753481348234833484348534863487348834893495353535853985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,841 به 34,850 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تو که خود جنسی... منتها اون اوایل منظورم اولای اسلامه! شما اون موقع بودی کاکو؟

محتاجیم به دعا حاجی... از دستشون در رفته! از فردا میام ور دل خودتون فحش و فحش کشی! ها کاکو ... نو پرابلم
    سرعت من به شدت نوسان داره از 70 تا شروع میشه تا جایی که نمی گم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

رفیق شماره پشتیبانی اصفهان رو با کد شهر بم میگی آخه من هر چی به 02182201 زنگ میزنم وصلم نمیکنه و پیغام میده که
    "ساعت کاری بخش در روز های کاری از 8 الی 16:30 و ..... هست "

همیشه ریدایرکت هست روی پشتیبانی تهران یعنی روز هم همینطوره ؟
    به پشتیبانی هم گفتم نتونست برام کاری کنه ......
    کسی هست این مشکل رو داشته باشه ؟
    03136280580
    برا اپراتور دو بار 2 رو بزن

3. این کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یک شب پیش 5.5 گیگ دانلود کردم دو شب قبل هم 4.5 گیگ به جاش دیشب پارس جبران کرد و سرویس من را از ساعت 3 به بعد قطع کرد 2 مگ محدود 3 ماهه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نمیدونم شما هم مشکل قطعی داشتید دیروز عصر را نه ولی بعداز اون ظاهرا سرعت یکم بهتر شده ولی هنوز مثل قبلا برای من نشده.
    تا 5.2گیگ تورنت گرفتم. زمانی که داغون بود 3.4~3.6گیگ میگرفت. و قبل از این مشکلات تا 6~7.5گیگ هم میگرفتم با 2مگ.
    اینو گفتم که بدونید هنوز به حالت نرمال گذشته برنگشته فقط یکم بهتر شده. اگر دوباره خراب نشه البته.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دیدم این چند وقته دوستان به شدت از اکانتینگ پارس‌آنلاین حرف می‌زنن. بعضیا شکایت دارن که سرعتشون رو کم کرده، بعضی‌ها هم می‌گن ربطی به سیستم اکانتینگ نداره.

من بر اساس تجربه این 6 -7 ماهی که از پارس‌آنلاین استفاده می‌کنم می‌تونم به قطعیت بگم پارس‌آنلاین به طور مشخص سیستمی برای محدود کردن یک کاربر (حتی اگه اون کاربر خیلی پرمصرف باشه) نداره. بلکه محدودیتش رو (در قالب این سیستم مدیریت ترافیک) روی سرورها و سایت‌ها و همین‌طور کاربردهای مختلف اعمال می‌کنه.

اتفاقی که افتاده اینه که پارس‌آنلاین از حدود اواخر تابستان سال 92 شروع کرد به ارتقای تبلیغی سرویس‌ها به 9مگابیت. با توجه به این که اون اوائل هم محدودیت خاصی روی دانلود اعمال نمی‌کرد باعث شد تا رفته رفته هم تعداد مشترکای پرمصرفش زیاد بشن و هم چون به همه فارغ از این که سرعت اسمی سرویسشون چی بود این سرعت 9مگابیت رو می‌داد (که همون موقع هم من به نظرم احمقانه بود و آخرش به شکست و بدنامی واسه خود پارس‌آنلاین منجر می‌شد) در نهایت بار شبکه‌اش به ویژه تو ساعت‌های رایگان خیلی زیاد بشه.

این مشکل در نهایت براشون دردسرساز شد. یعنی تو مراکز و شهرهایی که پهنای باندشون کم بود زود دچار مشکل شدن و صدای خیلی از کاربرا بلند شد. این شد که سیستم مدیریت ترافیک رو راه انداختن. این سیستم دو تا کار می‌کنه:

1. تو ساعت‌هایی که اوج ترافیک شبکه پارس‌آنلاینه، سرعت کاربرا بسته به سرویسشون و تعداد کاربرای فعال در مرکز مخابراتیشون کم می‌شه. مثلاً من که سرویس 2مگابیت محدود دارم و روزانه سرعتم تا نزدیک 1مگابایت (حدود 950 تا 1000 کیلوبایت) در ثانیه بالا می‌ره تو ساعت 2 تا 3 شبانه رایگان، سرعتم 1/3 می‌شه، یعنی حدود 300 تا 350 کیلوبایت. بعدش به تدریج اضافه می‌شه تا این که ساعت 6 تا 7 صبح به نزدیک 900 کیلوبایت در ثانیه می‌رسه. (این با اون چیزی که بعضی شرکتا مثل شاتل دارن به اسم اکانتینگ که یه کاربر پرمصرف رو شناسایی می‌کنه و سریع محدودش می‌کنه به سرعت اسمی و زیر اسمی کاملاً فرق داره.)

2. کار دیگه‌ای که این سیستم می‌کنه سرویس دانلود از سایت‌ها یا سرورهای پرمخاطب (مثل همین سایت‌های دانلود نرم‌افزار و مدیا که دوستان تو اینجا عکس سرعت دانلود افتضاح ازشون می‌ذارن) رو محدود می‌کنه. (البته محدودیت‌های خود اون سرورها هم می‌تونه یکی دیگه از علت‌های کم شدن سرعت دانلود تو ساعت‌های رایگان شبانه از اونا باشه.) یعنی یه بلک‌لیست درست کرده، هر سایت یا سروری میزان دانلود ازش در روز از یه حد بالاتر بره اونو می‌ذاره تو این لیست سیاه تا سرعت دانلود ازش محدود بشه.

خلاصه. بدون فکر یه طرحی رو 1 سال پیش اجرا کردن حالا دارن گندایی رو که با اجرای اون طرح زدن رفع و رجوع می‌کنن. اون طرح ارتقای کلیه سرویس‌ها به رایگان به 9مگابیت دو تا نتیجه بد داشت:

یکی این که تو جاهایی که پهنای باندشون کم بود، متوسط سرعت خیلی از کاربرا به جای این که بالا بره، پایین‌تر اومد؛ چون اولاً تعداد مشترکاشون بیشتر شد با این تبلیغات و در ثانی اونایی که به هر دلیل از جمله نزدیک‌تر بودن به مرکز مخابراتی سرعت بالاتری نصیبشون می‌شد یا از سرورهای خاص دانلود به ویژه سرورهای داخل ایران استفاده می‌کردن و می‌تونستن پهنای باند بیشتری رو به خودشون اختصاص بدن، سرعت بقیه رو می‌آوردن پایین.

یه نتیجه بد دیگه هم این بود که چون این ارتقای سرعت تا 9 مگابیت بدون در نظر گرفتن سرعت اسمی سرویس کاربر بود خیلی‌ها رو بد عادت کرد. درسته که روزانه چون اکثریت سرویس حجمی دارن و زیاد استفاده نمی‌کنن، ضرورتی به تفاوت گذاشتن نبود، اما تو شبانه رایگان که عمده مشکل الآن مربوط به اون موقع است، کسی که سرویس 256 خریده بود هم می‌تونست با سرعتای 800 کیلو بایت تا 1مگابایت در ثانیه دانلود کنه که خوب برای دانلودرها خیلی عالی بود. حالا که پارس‌آنلاین دچار مشکل شده و داره یه سری محدودیت‌ها رو اعمال می‌کنه دیگه این کاربرا که مزه سرعت بالا رو چشیدن دچار نارضایتی می‌شن دیگه. (و البته فکر می‌کنن که حقشون هم خورده شده) و گر نه تا 1 سال پیش کسی که سرویس 256 داشت به سرعت 100 تا 200 کیلوبایت در ثانیه نه تنها راضی بود که کلاهش رو هم می‌انداخت بالا. اما الآن دیگه به زیر 400 تا راضی نمی‌شه و می‌گه حقمو خوردن.

7. 6 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دیدم این چند وقته دوستان به شدت از اکانتینگ پارس‌آنلاین حرف می‌زنن. بعضیا شکایت دارن که سرعتشون رو کم کرده، بعضی‌ها هم می‌گن ربطی به سیستم اکانتینگ نداره.

من بر اساس تجربه این 6 -7 ماهی که از پارس‌آنلاین استفاده می‌کنم می‌تونم به قطعیت بگم پارس‌آنلاین به طور مشخص سیستمی برای محدود کردن یک کاربر (حتی اگه اون کاربر خیلی پرمصرف باشه) نداره. بلکه محدودیتش رو (در قالب این سیستم مدیریت ترافیک) روی سرورها و سایت‌ها و همین‌طور کاربردهای مختلف اعمال می‌کنه.

اتفاقی که افتاده اینه که پارس‌آنلاین از حدود اواخر تابستان سال 92 شروع کرد به ارتقای تبلیغی سرویس‌ها به 9مگابیت. با توجه به این که اون اوائل هم محدودیت خاصی روی دانلود اعمال نمی‌کرد باعث شد تا رفته رفته هم تعداد مشترکای پرمصرفش زیاد بشن و هم چون به همه فارغ از این که سرعت اسمی سرویسشون چی بود این سرعت 9مگابیت رو می‌داد (که همون موقع هم من به نظرم احمقانه بود و آخرش به شکست و بدنامی واسه خود پارس‌آنلاین منجر می‌شد) در نهایت بار شبکه‌اش به ویژه تو ساعت‌های رایگان خیلی زیاد بشه.

این مشکل در نهایت براشون دردسرساز شد. یعنی تو مراکز و شهرهایی که پهنای باندشون کم بود زود دچار مشکل شدن و صدای خیلی از کاربرا بلند شد. این شد که سیستم مدیریت ترافیک رو راه انداختن. این سیستم دو تا کار می‌کنه:

1. تو ساعت‌هایی که اوج ترافیک شبکه پارس‌آنلاینه، سرعت کاربرا بسته به سرویسشون و تعداد کاربرای فعال در مرکز مخابراتیشون کم می‌شه. مثلاً من که سرویس 2مگابیت محدود دارم و روزانه سرعتم تا نزدیک 1مگابایت (حدود 950 تا 1000 کیلوبایت) در ثانیه بالا می‌ره تو ساعت 2 تا 3 شبانه رایگان، سرعتم 1/3 می‌شه، یعنی حدود 300 تا 350 کیلوبایت. بعدش به تدریج اضافه می‌شه تا این که ساعت 6 تا 7 صبح به نزدیک 900 کیلوبایت در ثانیه می‌رسه. (این با اون چیزی که بعضی شرکتا مثل شاتل دارن به اسم اکانتینگ که یه کاربر پرمصرف رو شناسایی می‌کنه و سریع محدودش می‌کنه به سرعت اسمی و زیر اسمی کاملاً فرق داره.)

2. کار دیگه‌ای که این سیستم می‌کنه سرویس دانلود از سایت‌ها یا سرورهای پرمخاطب (مثل همین سایت‌های دانلود نرم‌افزار و مدیا که دوستان تو اینجا عکس سرعت دانلود افتضاح ازشون می‌ذارن) رو محدود می‌کنه. (البته محدودیت‌های خود اون سرورها هم می‌تونه یکی دیگه از علت‌های کم شدن سرعت دانلود تو ساعت‌های رایگان شبانه از اونا باشه.) یعنی یه بلک‌لیست درست کرده، هر سایت یا سروری میزان دانلود ازش در روز از یه حد بالاتر بره اونو می‌ذاره تو این لیست سیاه تا سرعت دانلود ازش محدود بشه.

خلاصه. بدون فکر یه طرحی رو 1 سال پیش اجرا کردن حالا دارن گندایی رو که با اجرای اون طرح زدن رفع و رجوع می‌کنن. اون طرح ارتقای کلیه سرویس‌ها به رایگان به 9مگابیت دو تا نتیجه بد داشت:

یکی این که تو جاهایی که پهنای باندشون کم بود، متوسط سرعت خیلی از کاربرا به جای این که بالا بره، پایین‌تر اومد؛ چون اولاً تعداد مشترکاشون بیشتر شد با این تبلیغات و در ثانی اونایی که به هر دلیل از جمله نزدیک‌تر بودن به مرکز مخابراتی سرعت بالاتری نصیبشون می‌شد یا از سرورهای خاص دانلود به ویژه سرورهای داخل ایران استفاده می‌کردن و می‌تونستن پهنای باند بیشتری رو به خودشون اختصاص بدن، سرعت بقیه رو می‌آوردن پایین.

یه نتیجه بد دیگه هم این بود که چون این ارتقای سرعت تا 9 مگابیت بدون در نظر گرفتن سرعت اسمی سرویس کاربر بود خیلی‌ها رو بد عادت کرد. درسته که روزانه چون اکثریت سرویس حجمی دارن و زیاد استفاده نمی‌کنن، ضرورتی به تفاوت گذاشتن نبود، اما تو شبانه رایگان که عمده مشکل الآن مربوط به اون موقع است، کسی که سرویس 256 خریده بود هم می‌تونست با سرعتای 800 کیلو بایت تا 1مگابایت در ثانیه دانلود کنه که خوب برای دانلودرها خیلی عالی بود. حالا که پارس‌آنلاین دچار مشکل شده و داره یه سری محدودیت‌ها رو اعمال می‌کنه دیگه این کاربرا که مزه سرعت بالا رو چشیدن دچار نارضایتی می‌شن دیگه. (و البته فکر می‌کنن که حقشون هم خورده شده) و گر نه تا 1 سال پیش کسی که سرویس 256 داشت به سرعت 100 تا 200 کیلوبایت در ثانیه نه تنها راضی بود که کلاهش رو هم می‌انداخت بالا. اما الآن دیگه به زیر 400 تا راضی نمی‌شه و می‌گه حقمو خوردن.
    من خودم صحبت کردم گفتم دلیل نمی شه شما‌ کمبود پهنای باندتون‌رو بخواهید از‌سرویس من جبران‌ کنید،برادر من‌ کاشکی‌ 300 بود، سرعت‌به‌ 50 می‌رسه! افزایش‌ سرعت‌در‌طول روز بیشتر واسه‌من‌سود داشته باشه واسه شرکت‌ سود داره، داره ترافیک مصرف‌ می شه، در طول شب‌ من که پول سرویس‌2 مگ می دم باید یک فرقی با‌ اونی 256 می خره داشته باشم‌ یا‌نه?ما سرعت ۱ مگ‌ تو شب نخواستیم ‌ همون قدری پول می دیم همون ترانسفر 200 رو سرویس‌بدن کلاهمون‌ رو میندازیم‌ هوا
    Last edited by T_L_O_T_D; 27-07-2014 at 09:51.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

امروز برای من یه کم دانلود رایگان بهتر شد . امروز تو ساعات رایگان 4300مگ گرفتم در حالی که روز قبلش 2800 مگ . امیدوارم که ادامه پیدا کنه ( هر چند که شک دارم به همینم)

داره خودمونی میشه M Y T H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من بدبخت زیر 2گیگ گرفتم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من خودم صحبت کردم گفتم دلیل نمی شه شما‌ کمبود پهنای باندتون‌رو بخواهید از‌سرویس من جبران‌ کنید،برادر من‌ کاشکی‌ 300 بود، سرعت‌به‌ 50 می‌رسه! افزایش‌ سرعت‌در‌طول روز بیشتر واسه‌من‌سود داشته باشه واسه شرکت‌ سود داره، داره ترافیک مصرف‌ می شه، در طول شب‌ من که پول سرویس‌2 مگ می دم باید یک فرقی با‌ اونی 256 می خره داشته باشم‌ یا‌نه?ما سرعت ۱ مگ‌ تو شب نخواستیم ‌ همون قدری پول می دیم همون ترانسفر 200 رو سرویس‌بدن کلاهمون‌ رو میندازیم‌ هوا
    دقیقاً. منم همینو می‌گم. یعنی از قبل هم به همین معتقد بودم. یعنی بین سرعتی که مشترک می‌گیره با یه سرویس 2مگ با کسی که یه سرویس 256 کیلو می‌گیره باید تفاوت باشه. اما متأسفانه پارس‌آنلاین به یه چیز ساده‌ای مثل این توجه نکرد اون موقع و طرح 9مگابیت رو همین جوری اجرا کرد. من خودم انتظار داشتم بعد از یه مدت که این سرویس رو ارائه کرد پارس‌آنلاین مثل شاتل و های‌وب و این اواخر صبانت بیاد سرویس با سرعت‌های متفاوت از 1مگابیت تا 8مگابیت بده که هم سرعت روزانه و به ویژه سرعت شبانه‌ش با هم متفاوت باشه و البته قیمتش هم.

الآن صبانت سرویس گذاشته تا 12مگابیت. اما سرویس 6مگابیت هم داره. این تنوع باعث می‌شه اونی که واقعاً به دانلود نیاز داره بیشتر هزینه کنه و سرعت بالاتر بگیره، اونی هم که نیاز نداره با پول کمتر سرویس متناسب بگیره و بار اضافی به شبکه وارد نکنه.

حالا شما دیگه جزو اون کاربرایی هستی که مرکز مخابراتیت اساساً مشکل داره. ولی پارس‌آنلاین بی‌وجدان نمی‌آد بگه تو این مرکز مخابراتی ما کمبود پهنای باند داریم نمی‌تونیم سرعت 9مگابیت رو تضمین کنیم. بعد از این حد هم می‌گذره سرعت از سرعت اسمی سرویس هم می‌آد پایین‌تر.

واقعاً برای یه سرویس 2مگابیت سرعت 50 کیلوبایت افتضاحه. یعنی شما 200 تا هم کمتر از حدی که باید طبق قرارداد سرعت داشته باشی داری می‌گیری. مایه تأسفه.
    Last edited by bilmazlar; 27-07-2014 at 10:55.

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه چیز دیگه هم که یادم رفت بگم اینه که «بله، حق با شماست.» همه کارهایی که شرکتی مثل پارس‌آنلاین انجام می‌ده در وهله اول صد در صد برای سود بیشتر خودشه. اصلاً هیچ کدوم از این شرکت‌ها نمی‌تونن به فکر سود خوشون نباشن. اما اونایی که کنار سود خودشون دنبال سود مشتریاشون هم باشن در درازمدت موفق‌تر و خوشنام‌ترن.

اینو بگم که جدای از افتضاحی که این اواخر پارس‌آنلاین تو شبانه رایگان زده (و یه بخشیش هم عمومیه و فقط به پارس‌آنلاین ربط نداره)، هم طرح ارتقای سرعتا به 9مگ و هم سیستم مدیریت ترافیک پارس‌آنلاین قرار بوده ضمن این که سود شرکت رو افزایش می‌ده، به نفع عموم کاربرا هم تموم بشه. یعنی اگه یه کمی هم منصفانه به قضیه نگاه کنیم اجرای این طرح (به جز در مراکزی که پارس‌آنلاین مشکل پهنای باند داره که واقعاً هم بعضی جاها داره مثل مرکز شما) و راه‌اندازی سیستم مدیریت ترافیکش در مجموع برای اکثریت کاربرا (یعنی اون 80 تا 90 درصدی که کاربر عادی یا شرکتی هستن و دانلودر محسوب نمی‌شن) خوب شده.

اما پارس‌آنلاین و بقیه شرکتا چون در وهله اول سود خودشون واسه‌شون مهمتره، تو جاهایی مثل مراکز شما که مشکل کمبود پهنای باند دارن، نمی‌آن صادقانه به ملت بگن که ما اون طرح‌هامون رو نمی‌تونیم اینجاها اجرا کنیم. پارس‌آنلاین هم حداقل می‌تونه مثل این شرکت‌های دیگه سرعت رو هم پله‌ای کنه با قیمت‌های متفاوت تا لااقل اگه کسی به هر دلیل نتونست سرعت بالاتر رو بگیره هزینه کمتری بده و سرویس پایین‌تر ولی تضمین شده رو داشته باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •