اسیاتک طرحاتو عوض کن خستمون کردی![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
یکی پاشه اسیاتک بیدار کنه . یه صبانت مونده ازش بالاتر بره .
الان داتک طرح گذاشته 300 گیگ بین الملل 4 مگ 39 تومن .
دوستان يه جمع اوري +شكايت تو ١٩٥ ٢٤ الي ٤٨ ساعت طول ميكشه خودتون رو اذيت نكنيد
من ساعت هشت صبح که از تو پنل درخواست جمع آوری زدم ساعت ده صبح زنگ زد کد ملی گرفت و ساعت سه بعدازظهر جمع آوری شده بود... تو این زمینه ازشون راضی ام...!
پیشگامان کولاک کرده بعد اسیاتک تو پیجش گفته بگید یلدا بدون اینرآپشن چهل گیگ میدیم بهتون!!!!!
چه مدیریتی داره !!!!!
احتمالا مشترک کم مصرف بودی یا اینکه مرکزتون صف داره و سریع یکی دیگه رورانژا میکنن
این نشون میده که چقدر تو این سال ها ازمون دزدیدن و خوردن و از سال ها پیش میتونستن همچین حجم هایی بدن که ندادن
با مکالمه ای که امروز باهاشون داشتم بعیده کاری بکنن و لحظه شماری میکنم برای 4 دی که با فحش خطمو تخلیه کنم. اگر تعرفه هاشو عوض کرد که 1 ماه میمونم تا تعرفه شرکت ها به ثبات برسه ولی اگر عوض نکرد درجا میرم پیشگامان یا هر شرکت دیگه ای که تا 4 دی از پیشگامان در سرویس 16 مگابیت، حجم بین المللی بهتری ارائه بده
داتک اولین شرکتی بود که داشتم و بعدش گیر آسیاتک دزد افتادم
مدیر آسیاتک رو باید دار زد![]()
⚠️ مقایسه طرح شرکتها
۱۶ مگابیت، ماهانه ۸۰ تومان
پیشگامان: 1000 گیگ ازادانه
(ترافیک داخل یکسوم)
شاتل: 350 گیگ ازادانه
(ترافیک داخل نیم بها)
پارسانلاین: 275 گیگ ازادانه
(ترافیک داخل نیمبها)
هایوب: 275 گیگ ازادانه
(ترافیک داخل یکچهارم)
فنآوا: 225 گیگ آزادانه
(ترافیک داخل نیم بها)
مخابرات: 175 گیگ آزادانه
(ترافیک داخل نیم بها)
آسیاتک: 150 گیگ آزادانه
(ترافیک داخل نیم بها)
صبانت: 120 گیگ آزادانه
(ترافیک داخل نیم بها)
اقا واقعا ناراحتی و جوش زدن بیخود نداره! دو روز قبل شکایت ۱۹۵ کنید برای جمع اوری، بعد تازه درخواست پنل بزنید! همون روز تخلیه میکنن!
( کاری که خودم میکنم همیشه )
راحت از شرکتی که خوبه سرویس بگیرید!
اسیاتر هم میفهمه، فقط باید به فکر خودش نباشه
فقط برای این منتظر تغییر تعرفه هاش هستم که میخوام 1 ماه بمونم تا تعرفه شرکت ها به ثبات برسه و بعد تصمیم بهتری برای کوچ کردن به شرکت برتر بگیرم وگرنه گور پدر پدرسگ مدیرش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)