آقایون کسی تو ورلد 10 اکانتی نداره لطفا اگه دارید و اضافیه بهم بدید
به کمک شما نیازمندم
آقایون کسی تو ورلد 10 اکانتی نداره لطفا اگه دارید و اضافیه بهم بدید
به کمک شما نیازمندم
سلام
ترایب من تو W22 دیسباند شد.حالا من یه ترایب زدم تو K35.
هر کی نزدیکه منه بهم میل بده.
- اصل ناجوان مردانه بود
- تقریبا وقتی مطمون شدم که کامبیز و سااترپ اومدن نظر دادن. یکی نمی گه چرا لااق وااای ها و علامت سوال های ؟؟؟؟ چند تایی رو چرا نوشتی که من شک کنم این چقدر شبیه خط خودته.
- بعدش هم اومدم پروفایلتون رو بررسی گردم گه نشانه ای از کامبیز و سااترپ پیدا کنم که پیام هاتون رو خوندم. تابلو ها لااقل پ.خ می ذاشتید. بعدش هم دیگه فروم برام باز نشد که بیام
- در کل شک کرردم نکنه اونی که نوبل کردم یکی از شماها باشه و می خواید ازم پرمیوم بگیرید
- اینقدر هم سریع پست دادید که خیلی شک برانداز بود. اینارو می گم دفعات بعد اشتباهاتتون رو اصلاخ کنید
[quote=Saatrap;2794161]quote]
- من هم باکسی صحبت نکردم و خالی بندی بود گفتم میل زدم به فلانی گفته مشکلی نیست.
- نامردا
Last edited by روح سگ ولگرد; 11-08-2008 at 09:14.
آقا این tribe که من توش عضوم
اگه روستا فتح یا غارت کنه چی به من میرسه؟؟
این منابع روستاها و خود روستاها به کی میرسه؟؟
اگه تو حملات همکاری نکنم باز بهم میرسه؟؟؟
من تو K31 هستم منو عضو كن
اينو دشمنم نوشته
ترایب فقط یه پیمان دوستیه.
این که می تونی بری کمک بخوا یا کمک بدی. مرامی.
تو سیستمه بازی اصلا تاثیری نداره.
ایول خوش به حالت شد.
عضو ترایبشون بشو تا بهت حمله نکنن
در کل نخواستیم زیاد اذیتت کنیم !!بعدش هم دیگه فروم برام باز نشد که بیام
- در کل شک کرردم نکنه اونی که نوبل کردم یکی از شماها باشه و می خواید ازم پرمیوم بگیرید
- اینقدر هم سریع پست دادید که خیلی شک برانداز بود. اینارو می گم دفعات بعد اشتباهاتتون رو اصلاخ کنیداگه قرار بود اذیتت کنیم از Stream یه مشاوره می گرفتیم ( این اقا از جاسوسان CIA هست اگه باور نداری بپرس !! ) ....اونوقت شرلوک هولمز هم نمی تونست بفهمه !!!
اونموقع می خواستم بهت بگم ! به وحید هم گفتم بگو !! ولی اون موقع اف لاین شده بود !!! نتونست بگه !!
نه بابا ! پرمیوم کی خواست بگیره ؟؟؟؟ هیچ وقت یادم نمی ره بردیا می خواست سر این خارجی ها رو کلاه بزاره اوورده بودشون اینجا می گفتش من کردیت کارت ندارم که اونها براش پرمیوم بدن !!!
اون کد توی میلت هست !!!
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)