تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3484 از 4428 اولاول ... 248429843384343434743480348134823483348434853486348734883494353435843984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,831 به 34,840 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ربطی به سرعت نداره!من الان روی ی خط دیگه خونه 128 شاتل دارم که روی 2 مگ بسته شده!
    شبانش با روزانش کلا رو 250 قفله!
    وقتی سیاست کاری یه شرکت روی گشنه بازی و حرص زدن هستش ربطی به سرعت نداره!
    اگر مسئله فقط شبانه بود مسئله ای نبود ولی روزانه هم سرعتم به زور به 500 میرسه!
    فردا تست هاشو میزارم
    صحبتت متینه کاکو...
    من میگم اگه قرار باشه اکانتینگی در کار باشه باید همه دچارش بشن ... ولی هستن چند نفر که سرعتشون تو همون زمانی که مال ما از 30 بیشتر نمیرفت تا 1 مگ هم دانلود میکردن... من میگم این قضیه به گواه همه کاربرا قبل رمضون اصلا نبوده... خودممم میرم از شرکت اگه سرعتم برنگرده بشه مثل قبل... تازه امشب سرعت اسمی من رو دارن میدن... و مطمعنا جوابمو نمیده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

صحبتت متینه کاکو...
    من میگم اگه قرار باشه اکانتینگی در کار باشه باید همه دچارش بشن ... ولی هستن چند نفر که سرعتشون تو همون زمانی که مال ما از 30 بیشتر نمیرفت تا 1 مگ هم دانلود میکردن... من میگم این قضیه به گواه همه کاربرا قبل رمضون اصلا نبوده... خودممم میرم از شرکت اگه سرعتم برنگرده بشه مثل قبل... تازه امشب سرعت اسمی من رو دارن میدن... و مطمعنا جوابمو نمیده
    وضعیت داغونیه واقعا
    انقدر شعور ندارن که به منی که 20 روزه ازشون سرویس گرفتم خدمات قابل قبول بدن که حداقل یه دوره دیگه شارژ کنم حسابمو
    با این وضع حداکثر تا اواسط مرداد صبر میکنم اگه درست شد که هیچ اگرم نشد که تخلیه...
    یه شکایتم میزنم خسارتم ازشون میگیرم!نصب تابستونم رو هدر دادم بقیش رو سفت میچسبم!

3. 2 کاربر از Soheil95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

1

صحبتت متینه کاکو...
    داداش خیلی از این کاکو گفتنت خوشم میاد اصلا شیرازیا رو دوست دارم
    به نظر من برای اونایی که هنوز سرعت بالا میگیرن هم توضیح منطقی وجود داره :
    اگر پهنای باند تقسیم بر سه شده باشه :
    برای مراکزی که پهنای باند زیاد دارن : سرعت بالاتر از مقدار اسمی میمونه فقط افت میکنه
    برای مراکزی که پهنای باند کم دارن : سرعت افتضاح میشه

البته یه چیز دیگه هم هست بعضی از دوستان هستن که میان تست میذارن سرعتشون نسبت به خیلی ها بالاتره مثلا یکی بود سرعتش حدود 280 بود ولی هنوز ناراضی بود و میگفت قبلا خیلی بیشتر از این حرفا بوده ...
    Last edited by lamp23; 27-07-2014 at 03:55.

5. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان این قطعی های پارس درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی داغونم کرده من 5 روز پیش تمدید کردم اما جوری شده فردا می خوام جمش کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش خیلی از این کاکو گفتنت خوشم میاد اصلا شیرازیا رو دوست دارم
    به نظر من برای اونایی که هنوز سرعت بالا میگیرن هم توضیح منطقی وجود داره :
    اگر پهنای باند تقسیم بر سه شده باشه :
    برای مراکزی که پهنای باند زیاد دارن : سرعت بالاتر از مقدار اسمی میمونه فقط افت میکنه
    برای مراکزی که پهنای باند کم دارن : سرعت افتضاح میشه

البته یه چیز دیگه هم هست بعضی از دوستان هستن که میان تست میذارن سرعتشون نسبت به خیلی بالاتره مثلا یکی بود سرعتش حدود 280 بود ولی هنوز ناراضی بود و میگفت قبلا خیلی بیشتر از این حرفا بوده ...
    نوکرتم کاکو

نظر لطفته مهر شما هم حسابی به دل بنده افتاده....
    استدلالت کاملا درسته... والا من سرعتم الان 270 فیکس هست... یعنی 30 روز دنبال این سرعت بودم... منتها قبل رمضون این موقع ها 500 بود دیگه... که فکر میکنم با رفتن رمضون خیلی از این دانلودرها میخوابن .... و شاید این رقم درست بشه...
    یعنی من پای سیستمم خوب.. حتی روزایی که سرعت بد بود... منظورم روزانه هست.. سر زمانی که اذان میگفتن ( میریختن رو غذاها) و سرعت دانلود جون داداش میشد 700!! دوباره تا 12 شب میشد 40 !!!!! الان سرعتم 370 بود همین که 4 شد دوباره موقع سحری شد اومد رو 250..... بعد 5 سال استفاده ادم لمش میاد دستش.... من قبل 12 گفتم امروز از اون روزاست! الانم واقعا این سرعت 250 خوب نیست! خیلی کمه... بهم 500 نده میرم منم...ادم خودش یه چیزی بلده فکر میکنه همه بلدن....
    Last edited by hasanoooooooo; 27-07-2014 at 04:03.

8. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نوکرتم کاکو

نظر لطفته مهر شما هم حسابی به دل بنده افتاده....
    استدلالت کاملا درسته... والا من سرعتم الان 270 فیکس هست... یعنی 30 روز دنبال این سرعت بودم... منتها قبل رمضون این موقع ها 500 بود دیگه... که فکر میکنم با رفتن رمضون خیلی از این دانلودرها میخوابن .... و شاید این رقم درست بشه...
    یعنی من پای سیستمم خوب.. حتی روزایی که سرعت بد بود... منظورم روزانه هست.. سر زمانی که اذان میگفتن ( میریختن رو غذاها) و سرعت دانلود جون داداش میشد 700!! دوباره تا 12 شب میشد 40 !!!!! الان سرعتم 370 بود همین که 4 شد دوباره موقع سحری شد اومد رو 250..... بعد 5 سال استفاده ادم لمش میاد دستش.... من قبل 12 گفتم امروز از اون روزاست! الانم واقعا این سرعت 250 خوب نیست! خیلی کمه... بهم 500 نده میرم منم...
    دادا من الان که رایگانه سرعتم 450 میره البته 4 مگ بستم. اما هی 10 مین 15 مین قطع میشه به نطرت تا بد ماه رمضون درست میشه؟ چون می خوام جمش کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من الان که رایگانه سرعتم 450 میره البته 4 مگ بستم. اما هی 10 مین 15 مین قطع میشه به نطرتون تا بعد ماه رمضون درست میشه؟ چون می خوام جمش

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بیا اقا همه نمازارو خوندن رفتن تو رخت خواب ولو شدن

سرعتم رسید به 300 ! رابطه این چیزایی که میگم شاید با مغز هم خونی نداشته باشه ولی اصولا هیچ قانونی تو شیراز با درک ما همخونی نداره

کاکو رسیدیم به 300 !

گاز بده لامصب (التماس من به idm ) ----- اق عبدلی نمیزاره والو! ( مدیر عامل)

حتما میدونید که اون اولا روزه 9 ماه از سال واجب بوده.... حساب کنید اگه خدا قانونش رو بر نمیداشت الان چه بلایی سر اینترنت میومد...
    Last edited by hasanoooooooo; 27-07-2014 at 04:18.

12. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بیا اقا همه نمازارو خوندن رفتن تو رخت خواب ولو شدن

سرعتم رسید به 300 ! رابطه این چیزایی که میگم شاید با مغز هم خونی نداشته باشه ولی اصولا هیچ قانونی تو شیراز با درک ما همخونی نداره

کاکو رسیدیم به 300 !

گاز بده لامصب (التماس من به idm ) ----- اق عبدلی نمیزاره والو! ( مدیر عامل)

حتما میدونید که اون اولا روزه 9 ماه از سال واجب بوده.... حساب کنید اگه خدا قانونش رو بر نمیداشت الان چه بلایی سر اینترنت میومد...
    میگم شما که حاجت روا شدی یک دعایی هم واس ما بکن
    میگم من اون اوایل بودم ولی هیچ موقع 9 ماه نبود همیشه 1 ماه بود

14. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میگم شما که حاجت روا شدی یک دعایی هم واس ما بکن
    میگم من اون اوایل بودم ولی هیچ موقع 9 ماه نبود همیشه 1 ماه بود
    تو که خود جنسی... منتها اون اوایل منظورم اولای اسلامه! شما اون موقع بودی کاکو؟

محتاجیم به دعا حاجی... از دستشون در رفته! از فردا میام ور دل خودتون فحش و فحش کشی! ها کاکو ... نو پرابلم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •