تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3482 از 4105 اولاول ... 248229823382343234723478347934803481348234833484348534863492353235823982 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,811 به 34,820 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اخه درجه روی کارت به چه کاری میاد که درخواست تعویض دادید !؟ دردسره این چیزا !

اگه گفته باید یگان درست کنه، اول باید نامه از تهران (محل صدور کارت) به یگان ارسال بشه، بعد یگان در درخواست جدیدش اسم شمارو وارد میکنه و مشخصات رو درست میکنه . به صورت معمول اگه یگان اصلی و منطقه باشه 30-20 روز و اگه گروه باشه 45 روز طول میکشه تا کارتتون بیاد !
    بابا گفتم شانس ندارم یه وقت یا گیر میدن که اطلاعاتش اشتباه یا اینکه به مشکل می خورم من چه میدونستم اینطوری کش پیدا میکنه!
    اتفاقا شهر شما هم خدمت کردم
    بالاخره طرف گشت کارتم رو پیدا کرد گفت تقریبا اریبهشت سال بعد تازه کارت های ایراد دار رو میبرم تهران که اونام بخوان اصلاح کنن چند ماه طول میکشه. گفت اگه کار واجبی باهاش داری بیا ببر.
    گفت یه روش دیگه که هست اینه بری پلیس+10 و درخواست بدی که کارتم گم شده و درخواست المثنی بدی. که هزینه داره و روی کارت میخوره المثنی

به نظرتون اگه درجه زیاد مهم نیست برم بگیرم لا اقل این وسط گم و گور نشه؟!

2. این کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لطفا حذف شود

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

بابا گفتم شانس ندارم یه وقت یا گیر میدن که اطلاعاتش اشتباه یا اینکه به مشکل می خورم من چه میدونستم اینطوری کش پیدا میکنه!
    اتفاقا شهر شما هم خدمت کردم
    بالاخره طرف گشت کارتم رو پیدا کرد گفت تقریبا اریبهشت سال بعد تازه کارت های ایراد دار رو میبرم تهران که اونام بخوان اصلاح کنن چند ماه طول میکشه. گفت اگه کار واجبی باهاش داری بیا ببر.
    گفت یه روش دیگه که هست اینه بری پلیس+10 و درخواست بدی که کارتم گم شده و درخواست المثنی بدی. که هزینه داره و روی کارت میخوره المثنی
    به نظرتون اگه درجه زیاد مهم نیست برم بگیرم لا اقل این وسط گم و گور نشه؟!

به نظر من که درجه اصلا مهم نیست ! اگه مهم بود حداقل میزاشتن تو عکس کارت بیفته ! مهم شماره ملی و شمارهی کارت هست که مخدوش نباشه
    به نظر من که کارتت رو پس بگیر ! علافی درخواست مجدد یا تغییر مشخصات زیاده ! ( اونم مشخصه ی بی اهمیتی مثل درجه !)
    Last edited by alex_love; 16-02-2016 at 14:06.

5. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان باید قفل کمدی با خودمان ببریم یا قفل آویز؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان پادگان آموزشی تلفن عمومی داره ؟ یا باجه های مخابراتی دارن؟
    منظور اینه که کارت تلفن بگیریم یا نه!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوستان باید قفل کمدی با خودمان ببریم یا قفل آویز؟
    این بستگی داره به پادگان آموزشی ! ولی در 90 درصد مواقع قفل آویز مناسب هست . البته برا ساکتون هم قفل ببرید حتما چون الزامی نیست که به شما کمد بدن !
    دوستان پادگان آموزشی تلفن عمومی داره ؟ یا باجه های مخابراتی دارن؟
    منظور اینه که کارت تلفن بگیریم یا نه!
    سلام
    بله حتما وجود داره . کارت رو قبل از رفتن به پادگان حتما تهیه کنید چون ممکنه تو پادگان کارت پیدا نشه یا گرونتر از بیرون بفروشن بهتون !

9. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من شهریور پست کردم خورد اردیبهشت 95 تعجیلم هم نذاشتن بزنیم و گفتن ظرفیت پره و 8 ماه علاف تو خونه ایم . حالا طرف چند روز پیش فرستاده خورده اسفند ! یعنی همه چی تو این مملکت شاهکاره
    =====
    یه سوال از دوستانی که اموزشی رو سپری کردن هم داشتم :

میذارن فوتبال ببینیم شبا ؟ از اردیبهشت تا تیر کلی فوتبال مهم خارجی از جمله لیگ قهرمانان اروپا و ... هست من از الان غصه اینو میخورم از دست بدم این بازی ها رو

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

من شهریور پست کردم خورد اردیبهشت 95 تعجیلم هم نذاشتن بزنیم و گفتن ظرفیت پره و 8 ماه علاف تو خونه ایم . حالا طرف چند روز پیش فرستاده خورده اسفند ! یعنی همه چی تو این مملکت شاهکاره
    =====

میذارن فوتبال ببینیم شبا ؟ از اردیبهشت تا تیر کلی فوتبال مهم خارجی از جمله لیگ قهرمانان اروپا و ... هست من از الان غصه اینو میخورم از دست بدم این بازی ها رو
    بستگی داره کجا بیفتی ! و مسابقش چی باشه ! ولی چون خاموشی ساعت 9 شب هست ، 99.99999 درصد مواقع نمیزارن ببینید !

12. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

=====

شما میتوانید از نظام وظیفه شهرتون یه نامه بگیرید که اجازه بدن یه تلویزیون کوچیک با خودتون ببرید
    روز اعزام هم حتماً نامه رو با خودتون ببرید. آگه مسئول نظام وظیفه طرفدار لیگ اروپا باشه حتماً نامه رو میده بهتون چون فقط اونه که میتونه شما رو درک کنه.گیرنده دیجیتال فراموش نشه یه نامه هم واسه اون بگیرید شبکه ifilm میتونه یه نجات دهنده باشه تو اموزشی
    Last edited by aftab_azad20; 16-02-2016 at 21:20.

14. 2 کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

=====

به غیر از هتل هایی مثل 01 تهران یا مالک اشتر، جاهایی مثل مشگین شهر یا ولیعصر اگه نای تلویزیون دیدن داشتی میتونی ببینی!!

16. این کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •