شما مى توانيد از پليس +١٠ يا نظام وظيفه سوال كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
شما مى توانيد از پليس +١٠ يا نظام وظيفه سوال كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
کسی جواب منو نمیده چراااااا![]()
اقا من ارادت خاصی به ون بیورن دارم دمت گرم
دوستان سلام و عرض ادب
سوالی داشتم در مورد خدمت وظیفه عمومی
دیروز، توی پادگان موقع اذان ظهر به دستور یه کادری که همراه با تهدید هم بود داشتیم گاوصندوق جابجا میکردیم. به دلیل سنگینی گاو صندوق، در رفت و یه سمتش افتاد روی غوزک پای من
خلاصه آمبولانس اومد و دکتر دید و تشخیص داده شد که منو ببرن بیمارستان. اونجا عکس هم گرفته شد و الان پای من توی گچه
اینو میخواستم سوال کنم که قانونی وجود داره بتونم غرامت بگیرم؟ یا دیه؟ میخوام دهن سرویس کنم
ممنون از همه
نه اینطور نیست پارتی داشته باشی اصلا این حرفا نیست
اتفاقا از هر دو پیگیر شدم و گفتن باید یگان حل کنه این مسئله رو که هنوز حل نکرده
پارتی که بحثش جداست
کلا با پارتی مشکل حل میشه
ولی سوال اینه در حالت عادی فقط بسیجیا رو میگیره؟؟؟
بسیجیای امام حسین یعنی چی!؟!!
Sent from my D6502 using Tapatalk
تو همین تاپیک چند نفر بودن که بدون پذیرش و این حرفا افتادن سپاه !
سلام
یگانتون رو ننوشتید و اینکه در اموزشی هستید یا نه !
اما به طور خلاصه ، با توجه به میزان اسیبی که دیدید میتونید غرامتش رو دریافت کنید .
مدارک بیمارستان رو نگه دارید و بعد از اینکه رفتید یگان به نیروی انسانی یگان و قسمت خدمات درمانی مراجعه کنید . در اونجا باید برای شما فرمی به نام فرم "نمونه ب" که مخصوص حوادث حین سربازی هست پر کنند . مورد شما چون در داخل پادگان بوده جزو حوادث قیود خدمتی محسوب میشه . شما فرم رو میگیری و امضاهاش رو جمع میکنی و بعد از 6 ماه با مراجعه به بیمه های مربوطه که برات مشخص میکنن در اون قسمت، غرامتت رو دریافت میکنی . مهم نیست که بعد از 6 ماه از حادثه خدمتت تموم شده باشه یا نه . غرامت کارشناسی شده و درصدی مشخص میشه که بر اساس اون بهتون غرامت پرداخت خواهد شد . البته یه فرم هم بهت میدن در مرحله ی اول که باید ببری اون بیمارستانی که بردنت و بدی دکتر پرش کنه . در کل مشکلی خاصی بوجود نمیاد و طی 7-8 ماه غرامت پرداخت میشه .
اون مورد کادری رو هم میتونی بری به حفاظت یا جاهای دیگه بگی که بهش تذکر بدن !
نکته : یک سری از حوادث هست که به عنوان حوادث غیر قیود خدمتی حساب میشه . یعنی حوادثی که در خارج از پادگان اتفاق افتاده ! یعنی مثلا شما بعد از ظهر که از پادگان میرید خونه (یا به هر ترتیبی که تو مرخصی هستید و برگه مرخصی دارید ) خدایی ناکرده اتفاقی براتون میفته . مثلا با یک دوچرخه تصادف میکنید ، یا یکی از دندوناتون در اثر ضربه شکسته میشه یا هر چی که باعث اسیب ظاهری به شما بشه (نه آسیب داخلی ! مثل عمل جراحی داخلی و ... ) . بعد از مراجعه به پزشک (مهم نیست پزشک کجا باشه ) و درمان ، میتونید به قسمت خدمات پادگان مراجعه کنید و درخواست غرامت کنید ! به این غرامت میگن حوادث غیرقیود خدمتی . از نظر میزان دریافت غرامت هم فرقی با قیود خدمتی نداره ! در ارتش دو تا بیمه غرامت میدن ! صبا و کوثر . بقیه ارگان ها رو نمیدونم !
راستی سعی کن بیشترین استفاده رو از این گچ گرفتگی بکنی ! هم استعلاجی خوب بگیر و هم یه 6 ماهی معاف از کارهای سنگین بگیر تا اذیت نشی و یه استراحتی بکنی![]()
اخه درجه روی کارت به چه کاری میاد که درخواست تعویض دادید !؟ دردسره این چیزا !
اگه گفته باید یگان درست کنه، اول باید نامه از تهران (محل صدور کارت) به یگان ارسال بشه، بعد یگان در درخواست جدیدش اسم شمارو وارد میکنه و مشخصات رو درست میکنه . به صورت معمول اگه یگان اصلی و منطقه باشه 30-20 روز و اگه گروه باشه 45 روز طول میکشه تا کارتتون بیاد !
ممنون از جوابت
من ستاد مشترک کل سپاه میدون کلاهدوزم یه ماه دیگه هم خدمتم تموم میشه
فقط میخوام از قانون استفاده کنم که غرامت بگیرم
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)