تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3481 از 4105 اولاول ... 248129813381343134713477347834793480348134823483348434853491353135813981 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,801 به 34,810 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    رو کارت پایان خدمت من درجه رو اشتباه درج کرده بودند ، بردم یگان و تحویل دادم و گفتن میفرستیم تهران که اصلاح کنند الان بیشتر از یه ماه میگذره هنوز نیومده ، تماس میگیریم جواب های الکی میده یه بار میگه فرستادیم یه بار میگه نمیدونم کجا گیر کرده! چیکار می تونم بکنم؟ بهش نیاز دارم برای پاسپورت.
    خود کارت یه هفته ای اومده بود الان باید چند ماه دوباره صبر کنم
    شما مى توانيد از پليس +١٠ يا نظام وظيفه سوال كنيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده چراااااا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

اقا من ارادت خاصی به ون بیورن دارم دمت گرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان سلام و عرض ادب
    سوالی داشتم در مورد خدمت وظیفه عمومی
    دیروز، توی پادگان موقع اذان ظهر به دستور یه کادری که همراه با تهدید هم بود داشتیم گاوصندوق جابجا میکردیم. به دلیل سنگینی گاو صندوق، در رفت و یه سمتش افتاد روی غوزک پای من
    خلاصه آمبولانس اومد و دکتر دید و تشخیص داده شد که منو ببرن بیمارستان. اونجا عکس هم گرفته شد و الان پای من توی گچه
    اینو میخواستم سوال کنم که قانونی وجود داره بتونم غرامت بگیرم؟ یا دیه؟ میخوام دهن سرویس کنم
    ممنون از همه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من از یکی شنیدم سپاه تازگیا فقط بسیجیا امام حسینو میگیره نه کس دیگه
    نه اینطور نیست پارتی داشته باشی اصلا این حرفا نیست

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما مى توانيد از پليس +١٠ يا نظام وظيفه سوال كنيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    اتفاقا از هر دو پیگیر شدم و گفتن باید یگان حل کنه این مسئله رو که هنوز حل نکرده

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

نه اینطور نیست پارتی داشته باشی اصلا این حرفا نیست
    پارتی که بحثش جداست
    کلا با پارتی مشکل حل میشه

ولی سوال اینه در حالت عادی فقط بسیجیا رو میگیره؟؟؟
    بسیجیای امام حسین یعنی چی!؟!!

Sent from my D6502 using Tapatalk

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

من از یکی شنیدم سپاه تازگیا فقط بسیجیا امام حسینو میگیره نه کس دیگه
    تو همین تاپیک چند نفر بودن که بدون پذیرش و این حرفا افتادن سپاه !
    دوستان سلام و عرض ادب
    سوالی داشتم در مورد خدمت وظیفه عمومی
    دیروز، توی پادگان موقع اذان ظهر به دستور یه کادری که همراه با تهدید هم بود داشتیم گاوصندوق جابجا میکردیم. به دلیل سنگینی گاو صندوق، در رفت و یه سمتش افتاد روی غوزک پای من
    خلاصه آمبولانس اومد و دکتر دید و تشخیص داده شد که منو ببرن بیمارستان. اونجا عکس هم گرفته شد و الان پای من توی گچه
    اینو میخواستم سوال کنم که قانونی وجود داره بتونم غرامت بگیرم؟ یا دیه؟ میخوام دهن سرویس کنم
    ممنون از همه
    سلام
    یگانتون رو ننوشتید و اینکه در اموزشی هستید یا نه !
    اما به طور خلاصه ، با توجه به میزان اسیبی که دیدید میتونید غرامتش رو دریافت کنید .
    مدارک بیمارستان رو نگه دارید و بعد از اینکه رفتید یگان به نیروی انسانی یگان و قسمت خدمات درمانی مراجعه کنید . در اونجا باید برای شما فرمی به نام فرم "نمونه ب" که مخصوص حوادث حین سربازی هست پر کنند . مورد شما چون در داخل پادگان بوده جزو حوادث قیود خدمتی محسوب میشه . شما فرم رو میگیری و امضاهاش رو جمع میکنی و بعد از 6 ماه با مراجعه به بیمه های مربوطه که برات مشخص میکنن در اون قسمت، غرامتت رو دریافت میکنی . مهم نیست که بعد از 6 ماه از حادثه خدمتت تموم شده باشه یا نه . غرامت کارشناسی شده و درصدی مشخص میشه که بر اساس اون بهتون غرامت پرداخت خواهد شد . البته یه فرم هم بهت میدن در مرحله ی اول که باید ببری اون بیمارستانی که بردنت و بدی دکتر پرش کنه . در کل مشکلی خاصی بوجود نمیاد و طی 7-8 ماه غرامت پرداخت میشه .
    اون مورد کادری رو هم میتونی بری به حفاظت یا جاهای دیگه بگی که بهش تذکر بدن !

نکته : یک سری از حوادث هست که به عنوان حوادث غیر قیود خدمتی حساب میشه . یعنی حوادثی که در خارج از پادگان اتفاق افتاده ! یعنی مثلا شما بعد از ظهر که از پادگان میرید خونه (یا به هر ترتیبی که تو مرخصی هستید و برگه مرخصی دارید ) خدایی ناکرده اتفاقی براتون میفته . مثلا با یک دوچرخه تصادف میکنید ، یا یکی از دندوناتون در اثر ضربه شکسته میشه یا هر چی که باعث اسیب ظاهری به شما بشه (نه آسیب داخلی ! مثل عمل جراحی داخلی و ... ) . بعد از مراجعه به پزشک (مهم نیست پزشک کجا باشه ) و درمان ، میتونید به قسمت خدمات پادگان مراجعه کنید و درخواست غرامت کنید ! به این غرامت میگن حوادث غیرقیود خدمتی . از نظر میزان دریافت غرامت هم فرقی با قیود خدمتی نداره ! در ارتش دو تا بیمه غرامت میدن ! صبا و کوثر . بقیه ارگان ها رو نمیدونم !

راستی سعی کن بیشترین استفاده رو از این گچ گرفتگی بکنی ! هم استعلاجی خوب بگیر و هم یه 6 ماهی معاف از کارهای سنگین بگیر تا اذیت نشی و یه استراحتی بکنی

9. 6 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

اتفاقا از هر دو پیگیر شدم و گفتن باید یگان حل کنه این مسئله رو که هنوز حل نکرده
    اخه درجه روی کارت به چه کاری میاد که درخواست تعویض دادید !؟ دردسره این چیزا !

اگه گفته باید یگان درست کنه، اول باید نامه از تهران (محل صدور کارت) به یگان ارسال بشه، بعد یگان در درخواست جدیدش اسم شمارو وارد میکنه و مشخصات رو درست میکنه . به صورت معمول اگه یگان اصلی و منطقه باشه 30-20 روز و اگه گروه باشه 45 روز طول میکشه تا کارتتون بیاد !

11. 3 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ممنون از جوابت
    من ستاد مشترک کل سپاه میدون کلاهدوزم یه ماه دیگه هم خدمتم تموم میشه
    فقط میخوام از قانون استفاده کنم که غرامت بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •