چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب تو ورد 3
اینجا ورد22 ه
غلط می کنه کاری بخواد بر علیهم بکنه. €میرم زلاهه شکایت می کنم. طرف اصلا فعالیت نداشت. تازه از بچگی می زدم تو سرش. از همون اول داهات خودم.
تو هیچ ترایبی هم عضو نبود.
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب تو ورد 3
اینجا ورد22 ه
غلط می کنه کاری بخواد بر علیهم بکنه. €میرم زلاهه شکایت می کنم. طرف اصلا فعالیت نداشت. تازه از بچگی می زدم تو سرش. از همون اول داهات خودم.
تو هیچ ترایبی هم عضو نبود.
اونا که به یوزراشون زیاد سر نمیزنن و فقط برای ارتباط با ورد میسازن
یکی دو روز دیگه بن میشی !!!
پسر تو چی کار کردی ؟؟؟
اینی که نوبل کردی یکی از کلن های شاخ این بازی بود!! از ورلد 1 تا 10 هم بازی می کردهبعد بنا به دلایلی بازی رو ول می کنی !!
ولی در همین حین دوباره با یه یوزر دیگه شروع می کنه !! با همین یوزر ولی سریعا لو می ره !! اصلا این بازیکنی که نوبل کردی خیلی اشنا داره !! الان ترایب اوول ورلد GSM هست خیلی اشنا داره الان داشتم نگاه می کردم carsion و lordeye رو دیدم شناختمشون !!
این ها توی ورلد 5 با هم گروهی کار می کردن !!! یه بار با هم قرار می زارن ترایب 4م ورلد رو کلا جمع می کنن !! می دونی یعنی چی ؟؟؟
یعنی الان استارت اوور کن یا اصلا ورلد رو ترک کن که بفهمن بدبختت می کنن !! !
بعدش برای همین مدیرش کرده بودن !! الان هم هست و احتمال بن شدنم داری !!!
بابا چی میگی ؟؟؟
استارت اور نمیتونه بکنه
3تا روستا داره
یه کار دیگه کن یه میل بزن بهش و ازش خواهش و تمنا کن ببخشدت !!!
البته فکر کنم در این صورت ببخشدت که 2تا روستاتو ازت بگیره :(
راست می گه از بن شدن بهتره !!!
فقط دعا کن روستا 4کیلویی تو ازت نگیرن چون کل زحماتت به باد میره
برات واقعا متاسفم :(
بچه ها جدی راست می گید؟؟؟
من دارم کم کم می ترسم
می گم قبل از اینکه بهش حمله کنم یه میل بلند بالا براش زدم و توضیح دادم که این یه بازیه و از دست من ناراحت نشو.
اما البته جواب نداد.
یه ایمیل هم دو روز پیش زدم براش. اون رو هنوز نخونده اصلا.
الان هم یه میل می زنم براش ببینیم چی می شه
ولی اگه بخواد رفقاش رو بفرسته مشکلی ندارم. ولی اگه بخواد بن بکنه یه میل بهش می زنم می گم خیلی نا مردی![]()
نگاه کن این یه هنر توی جنگه که اصلا به طرفی که می تونه بهت حمله کنه و یا داره بهت حمله می کنه نه میل بزنی نه میلش رو باز کنی !!!بچه ها جدی راست می گید؟؟؟
من دارم کم کم می ترسم
می گم قبل از اینکه بهش حمله کنم یه میل بلند بالا براش زدم و توضیح دادم که این یه بازیه و از دست من ناراحت نشو.
اما البته جواب نداد.
یه ایمیل هم دو روز پیش زدم براش. اون رو هنوز نخونده اصلا.
الان هم یه میل می زنم براش ببینیم چی می شه
ولی اگه بخواد رفقاش رو بفرسته مشکلی ندارم. ولی اگه بخواد بن بکنه یه میل بهش می زنم می گم خیلی نا مردی
سلام
چه خبر بروبکس؟
وای!!!!!!!
پسر تو چی کار کردی؟
سریع برو معذرت خواهی کن
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)