تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 942 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358398448848 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پس منکه اصفهانم چه کار کنم !؟ اینجا دفتر خدماتش که تعطیله منم خودم رفتم از موبایل فروشی که تبلیغات ایرانسل داشت خریدم.حالا اگه این کارته کار نده چه خاکی باید بریزم ؟ توی این فروم فکر کنم دو تا از دوستان ( saragol-ebrahim20002003 ( اعتباری دارن و گفتن چندین بار شارژ کردن دوستان شما تا حالا مشکل داشتید؟
    یکی بود میگفت اینجا ایرانسل برای چی داره سیمکارت میفروشه وقطی هنوز انتن دهی نداره
    پس چطور میشه نمایندگی نداشته باشه؟
    وقتی نمایندگی نداره یعنی فروش توی اون شهر نداره اگر فروشی دیده میشه رسمی نیست

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

پس منکه اصفهانم چه کار کنم !؟ اینجا دفتر خدماتش که تعطیله منم خودم رفتم از موبایل فروشی که تبلیغات ایرانسل داشت خریدم.حالا اگه این کارته کار نده چه خاکی باید بریزم ؟ توی این فروم فکر کنم دو تا از دوستان ( saragol-ebrahim20002003 ( اعتباری دارن و گفتن چندین بار شارژ کردن دوستان شما تا حالا مشکل داشتید؟
    اگر کارت خواستی بخری برو خیابان فردوسی دست چپ موبایل مجید یک موبایل فروشی هست که نماینده رسمی نوکیا هست فکر کنم موبایل پلاس باشه . آن فعلا نماینده رسمی ایرانسل هست و البته فلکه احمدآباد هم موبایل پلاس داره. من خودم یک کارت شارژ از موبایل پلاس فردوسی خریدم مشکلی نداشت .
    دفتر رسمی خدمات مشترکین ایرانسل هم در اصفهان همان هست که تو خیابان چهارباغ ه که فعلا تعطیل هست .

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

اگر کارت خواستی بخری برو خیابان فردوسی دست چپ موبایل مجید یک موبایل فروشی هست که نماینده رسمی نوکیا هست فکر کنم موبایل پلاس باشه . آن فعلا نماینده رسمی ایرانسل هست و البته فلکه احمدآباد هم موبایل پلاس داره. من خودم یک کارت شارژ از موبایل پلاس فردوسی خریدم مشکلی نداشت .
    دفتر رسمی خدمات مشترکین ایرانسل هم در اصفهان همان هست که تو خیابان چهارباغ ه که فعلا تعطیل هست .
    راستش منم از دروازه شیراز خریدم مغازه هم کلی لوگو ایرانسل زده ها و سیم ایرانسل هم میفروشه .من ازون خریدم حالا باید ببینم کار میده یا نه.... به هر حال مرسی.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

بچه ها من تازه 2 روزا از ایرانسل استفاده می کنم میخام بپرسم جی پی ار اس خرابه.یا من درست تنظیم نکردم

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

[QUOTE=arman4459;1207630]بچه ها من تازه 2 روزا از ایرانسل استفاده می کنم میخام بپرسم جی پی ار اس خرابه.یا من درست تنظیم نکردم[/QUOTE

نه ! شما کدوم شهری ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

امروز کاری داشتم دانشگاه نجف آباد رفتم به ترتیب خمینی شهر - گلدشت - نجف آباد - فولاد شهر و زرین شهر و شهر مبارکه و دوباره برگشتم اصفهان . پوشش شبکه ایرانسل آن طرف ها عالی هست و جالب اینکه جاده ها هم آنتن می دادو آنتن دهی حرف نداشت . از تلفن ثابت کارتی هم در نجف آباد و فولاد شهر به ایرانسم زنگ زدم همان دفعه اول گرفت و مشکلی نبود ولی صدای بوق آزاد همچنان ضعیف بود . در ضمن یکی از دوستان که رفته بودند چادگان و آن طرف ها م گفت سرچ که کرده ایرانسل را پیدا کرده . فکر کنم چون نزدیک تابستان هست و آن طرف ها برای تفریح زیاد می رند داره شبکه را راه اندازی می کنه .
    فعلا که اوضاع آنتن دهی ریخته به هم نجف آباد. بعدشم از طرف غرب فقط تا نرسیده به تیران خط میده و بالاتر خط نمیبده... چادگان که بماند.

اگه ایرانسل اینجا رو میخونه بهتره چادگان - سد زاینده رود و فریدونشهر (پیست اسکی و شهر) را زیر پوشش ببره. فکر میکنم خیلی سود داشته باشه براش. چون اونجا ها میتونه خیلی اعتباری یا دائمی بفروشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

بچه ها من تازه 2 روزا از ایرانسل استفاده می کنم میخام بپرسم جی پی ار اس خرابه.یا من درست تنظیم نکردم
    نه احتمالا مشکل از تنظیمات شماست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض زلزله

الان ساعت 06:37 20 دقیقه قبل داشتم نید فور اسپید کربوت بازی میکردم که یک دفه مونیتور تکون خورد و فهمیدم که زلزله شده کسی توی تهران متوجه شد یا نه چندتا از همسایهامونم تائيدکردن

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

الان ساعت 06:37 20 دقیقه قبل داشتم نید فور اسپید کربوت بازی میکردم که یک دفه مونیتور تکون خورد و فهمیدم که زلزله شده کسی توی تهران متوجه شد یا نه چندتا از همسایهامونم تائيدکردن
    علیرضا جان تاپیک مخصوص زلزله تهران

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

کسی از بچه ها یاهو مسنجر تو گوشیش نصبه. اگه کار باهاش میدونه بگه.من وصل میشم ولی فقط یک صفحه سفید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •