یکی بود میگفت اینجا ایرانسل برای چی داره سیمکارت میفروشه وقطی هنوز انتن دهی نداره
پس چطور میشه نمایندگی نداشته باشه؟
وقتی نمایندگی نداره یعنی فروش توی اون شهر نداره اگر فروشی دیده میشه رسمی نیست
یکی بود میگفت اینجا ایرانسل برای چی داره سیمکارت میفروشه وقطی هنوز انتن دهی نداره
پس چطور میشه نمایندگی نداشته باشه؟
وقتی نمایندگی نداره یعنی فروش توی اون شهر نداره اگر فروشی دیده میشه رسمی نیست
اگر کارت خواستی بخری برو خیابان فردوسی دست چپ موبایل مجید یک موبایل فروشی هست که نماینده رسمی نوکیا هست فکر کنم موبایل پلاس باشه . آن فعلا نماینده رسمی ایرانسل هست و البته فلکه احمدآباد هم موبایل پلاس داره. من خودم یک کارت شارژ از موبایل پلاس فردوسی خریدم مشکلی نداشت .
دفتر رسمی خدمات مشترکین ایرانسل هم در اصفهان همان هست که تو خیابان چهارباغ ه که فعلا تعطیل هست .
راستش منم از دروازه شیراز خریدم مغازه هم کلی لوگو ایرانسل زده ها و سیم ایرانسل هم میفروشه .من ازون خریدم حالا باید ببینم کار میده یا نه.... به هر حال مرسی.
بچه ها من تازه 2 روزا از ایرانسل استفاده می کنم میخام بپرسم جی پی ار اس خرابه.یا من درست تنظیم نکردم
[QUOTE=arman4459;1207630]بچه ها من تازه 2 روزا از ایرانسل استفاده می کنم میخام بپرسم جی پی ار اس خرابه.یا من درست تنظیم نکردم[/QUOTE
نه ! شما کدوم شهری ؟
فعلا که اوضاع آنتن دهی ریخته به هم نجف آباد. بعدشم از طرف غرب فقط تا نرسیده به تیران خط میده و بالاتر خط نمیبده... چادگان که بماند.
اگه ایرانسل اینجا رو میخونه بهتره چادگان - سد زاینده رود و فریدونشهر (پیست اسکی و شهر) را زیر پوشش ببره. فکر میکنم خیلی سود داشته باشه براش. چون اونجا ها میتونه خیلی اعتباری یا دائمی بفروشه.
نه احتمالا مشکل از تنظیمات شماست.
الان ساعت 06:37 20 دقیقه قبل داشتم نید فور اسپید کربوت بازی میکردم که یک دفه مونیتور تکون خورد و فهمیدم که زلزله شده کسی توی تهران متوجه شد یا نه چندتا از همسایهامونم تائيدکردن![]()
علیرضا جان تاپیک مخصوص زلزله تهران
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی از بچه ها یاهو مسنجر تو گوشیش نصبه. اگه کار باهاش میدونه بگه.من وصل میشم ولی فقط یک صفحه سفید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)