ببخشید میشه چند تا منو خوب واسه k810i معرفی کنید.مثل همین منو k850
یه سواله دیگه:
اگه ما م یه موقع منو ریختیم وخواستیم منو گوشی رو به حالت اولش بر گردونیم چی کار باید بکنیم
راستی منو های l800 به k810 میخورن
ببخشید میشه چند تا منو خوب واسه k810i معرفی کنید.مثل همین منو k850
یه سواله دیگه:
اگه ما م یه موقع منو ریختیم وخواستیم منو گوشی رو به حالت اولش بر گردونیم چی کار باید بکنیم
راستی منو های l800 به k810 میخورن
Last edited by DHAMID; 25-04-2008 at 12:27.
یه سواله دیگه
موقع عوض کردن منو یا نصب درایور دوربین و ... بای سیم کارت و مموری کارت رو در بیاریم اگه در نیاریم مشکلی پیش نمیاد
و این که اگه من خواستم یه منو تو گوشیم بریزم باید منوی قبلی رو پاک کنم؟
Last edited by DHAMID; 25-04-2008 at 13:33.
نه ربطي به سيم كارت و مموري نداره ولي احتياط شرط عقله دراري بد نيست!یه سواله دیگه
موقع عوض کردن منو یا نصب درایور دوربین و ... بای سیم کارت و مموری کارت رو در بیاریم اگه در نیاریم مشکلی پیش نمیاد
و این که اگه من خواستم یه منو تو گوشیم بریزم باید منوی قبلی رو پاک کنم؟
براي ريختن منو هم فقط بايد منويي رو كه مي خواهي بريزي فلش كني رو گوشيت همين!
این منو ها رو شما با چه برنا مه ای درست میکنین؟
م این که کسی نوی ارجینال k810 رو داره
Last edited by DHAMID; 25-04-2008 at 17:34.
MenuEdit با این می سزیم اخرین ورژنش برای 320 در 240 مگرنه بقیه ورژن ها همشون برای 176 در 220 والا منو اصلی K810 رو ندارم به درد نمی خوره این همه منو هست توی اینترنت و یکی از تاپیک های همین انجمن برو دانلود کن صفا کن
اینم منوی اور جینال K 810
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[quote=fswteam;2345440]MenuEdit با این می سزیم اخرین ورژنش برای 320 در 240 مگرنه بقیه ورژن ها همشون برای 176 در 220 والا منو اصلی K810 رو ندارم به درد نمی خوره این همه منو هست توی اینترنت و یکی از تاپیک های همین انجمن برو دانلود کن صفا کن[/
quote]
این MenuEdit رو میرم دانلود کنم ببینم چی میشه .بی زحمت جدید ترین ورژنش چیه
بابت منوی ارججینیل هم ممنون
من مدل 176*220 اونو دارم 320*240 انو ندارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من اینو دانلود کردم اما اصلا" منوی اورجینال نیست.ریختم تو گوشیم اما تغییری نکرد فکر کنم نصفه نیمست.چون عکسای منو رو نداره میشه خودت به بار نگاه کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)