تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 376 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فکر میکردم نهایتا 50 دلار باشه!! چند وقت قبل داشتم سرچ میکردم در همین مورد، یه جایی رو دیدم که یه نفر با 35 دلار دنبال دعوتنامه میگشت (خارجی بود اون سایت) نمیدونم پیدا کرد یا نه..

حالا؛
    شما خودت اونجا عضوی؟ اگه بله، یه سری سوال داشتم. ممنون میشم کمکم کنی
    حیر من اونجا عضو نیستم فکر نکنم از کل ایران 10 تا عضو بیشتر داشته باشه . گفتم که بهترین ترکر هست . بعضیها هستند همون دعوتنامه Demonoid رو هم 5$ میفروشند .

سلام.من به یه مشکلی برخوردم.ممنون میشم اگه کمکم کنید.
    من دارم با utorrent یه فایلی رو دانلود می کنم،که سید اصلا نداره و پیر های فعالش هم دوتاست.
    من این فایل رو تا 30 % تونستم دانلود کنم....ولی از اون به بعد دیگه هیچی دریافت نمی کنه و روی همون 30 درصد مونده...به نظرتون مشکل از کجاست؟چه کار می تونم بکنم؟
    مشکل اینجاست که کسی نیست برای شما فایل رو سید کنه و موجودیت فایل هم به احتمال به شما اون دو تا پیر از 30 درصد بیشتر نیست واسه همین دیگه چیزی نمی تونید دانلود کنید.

2. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوباره سلام.
    اقا من دارم فصل سوم سريال scrubs رو دانلود ميكنم.فايل تورنتش رو از سايت isohunt بدست اوردم بعد توي همون سايت از همون فايل تورنت ليينك ميده به فايل مشابه توي سايتهاي تورنت ديگه.از سه تا سايت ديگه همون فايل رو دانلود كردم.حالا ميخواستم ببينم من اگه موقع دانلود تركر هاي اونا رو add كنم تاثيري روي سرعت دانلود داره.؟
    در ضمن كسي از دوستان جواب من رو براي تنظيمات utorrent ندادند.
    من 128 دارم سرعت دانلودم توي تورنت تا حالا از 20 بالاتر نرفته.
    download limit رو گزاشتم روي 100
    upload limit رو گزاشتم رو 20
    از لحاظ seed هم فايل مشكلي نداره.
    ممنون ميشم

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

دوباره سلام.
    اقا من دارم فصل سوم سريال scrubs رو دانلود ميكنم.فايل تورنتش رو از سايت isohunt بدست اوردم بعد توي همون سايت از همون فايل تورنت ليينك ميده به فايل مشابه توي سايتهاي تورنت ديگه.از سه تا سايت ديگه همون فايل رو دانلود كردم.حالا ميخواستم ببينم من اگه موقع دانلود تركر هاي اونا رو add كنم تاثيري روي سرعت دانلود داره.؟
    در ضمن كسي از دوستان جواب من رو براي تنظيمات utorrent ندادند.
    من 128 دارم سرعت دانلودم توي تورنت تا حالا از 20 بالاتر نرفته.
    download limit رو گزاشتم روي 100
    upload limit رو گزاشتم رو 20
    از لحاظ seed هم فايل مشكلي نداره.
    ممنون ميشم
    اگر تورنت سید خوبی داشته باشه اضافه کردن ترکر هیچ فرقی نمیکنه.

در قسمت speed guide خود نرم افزار بعد از تست سرعت همه چیز به طور اتوماتیک ست میشه و لازم نیست تنظیمات دستی بدین.

حداکثر سرعت شما با 128 میتونه 16 باشه ولی بعضی آی اس پی ها لطف میکنن سرعتو تا 22-23 باز میزارن.پس سرعت دانلود 20 برای تورنت خوبه.

سرعت 128 شما واحدش kbps هست ولی اونی که تو نرم افزار نوشته kB/S هست.برای دانلود محدودیت نزارین و برای آپلود محدودیت 70 الی 80 درصدی سرعت آپلودتون بزارین.مثلا اگه سرعت آپلودتون 128kbps یا همون 16 kB/S هست محدودیت رو بزارین روی 11 یا 12.

5. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ممنون دوست عزيز.
    من داشتم تو ارشيو سايت در مورد افزايش سرعت تورنت گشت ميزدم كه يه مقاله از يه كاربري به نام bios2bb ديدم كه در مورد پورت فرواردينگ نوشته بود.من مودم tplink td8811دارم و هرچي گشتم گزينه nat و port forwarding پيدا نكردم.
    اگه ميشه و اگه اين كار تاثيري روي دانلود از تورنت داره لطفا براي اين مودم راهنماييم كنيد.يه دنيا ممنون ميشم.
    اگه خواستيد بگيد تا متن كاملشو بزارم بخونيد.شايد من يكم ناشيانه توضيح دادم.

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من دارم یک فایل تورنت حدود 10 گیگ دانلود می کنم که شامل 4 تا ایمیج DVD با حجم 2 تا 3 گیگ هست
    از این 4 تا من فقط 2 تا رو لازم دارم و از این دو تا الان یکی رو انتخاب کردم و دارم دانلود میکنم
    حالا میخوام بدونم این کار درسته یا نه؟ یعنی بهتر بود هر دو تا رو یک دفعه انتخاب میکردم یا اینکه الان یکی رو بگیرم بعد که تموم شد دومی رو بگیرم روش بهتریه؟

یه سوال دیگه: الان که یکی از 4 پارت رو دارم دانلود میکنم، میشه دوباره همون تورنت رو اد کنم و پارت دیگه رو هم همزمان شروع به دانلود کنم؟ مشکل و تداخلی پیش نمیاد چون هر دو از یک فایل تورنت هستند؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

ممنون دوست عزيز.
    من داشتم تو ارشيو سايت در مورد افزايش سرعت تورنت گشت ميزدم كه يه مقاله از يه كاربري به نام bios2bb ديدم كه در مورد پورت فرواردينگ نوشته بود.من مودم tplink td8811دارم و هرچي گشتم گزينه nat و port forwarding پيدا نكردم.
    اگه ميشه و اگه اين كار تاثيري روي دانلود از تورنت داره لطفا براي اين مودم راهنماييم كنيد.يه دنيا ممنون ميشم.
    اگه خواستيد بگيد تا متن كاملشو بزارم بخونيد.شايد من يكم ناشيانه توضيح دادم.
    مودمت تک پورته هست و پورت فورواردینگ لازم نیست.تعریف کردن پورت برای مودم/روتر هایی به کار میره که مثلا 4 تا خروجی شبکه دارن.

سلام
    من دارم یک فایل تورنت حدود 10 گیگ دانلود می کنم که شامل 4 تا ایمیج DVD با حجم 2 تا 3 گیگ هست
    از این 4 تا من فقط 2 تا رو لازم دارم و از این دو تا الان یکی رو انتخاب کردم و دارم دانلود میکنم
    حالا میخوام بدونم این کار درسته یا نه؟ یعنی بهتر بود هر دو تا رو یک دفعه انتخاب میکردم یا اینکه الان یکی رو بگیرم بعد که تموم شد دومی رو بگیرم روش بهتریه؟

یه سوال دیگه: الان که یکی از 4 پارت رو دارم دانلود میکنم، میشه دوباره همون تورنت رو اد کنم و پارت دیگه رو هم همزمان شروع به دانلود کنم؟ مشکل و تداخلی پیش نمیاد چون هر دو از یک فایل تورنت هستند؟
    زیاد فرقی نمیکنه.ولی اگه هر دوش رو با هم بزاری بهتره.چون احتمالا در این صورت Availability بیشتر میشه.

تورنت هایی که یکسان باشن نمیشه تو لیست دو بار ادد کرد.چون به محض باز کردن نرم افزار میگه که قبلا این تورنت به لیست اضافه شده.برای دانلود بقیه پارت ها کافیه از سربرگ Files فایل مورد نظر رو انتخاب و Priority رو روی Normal یا High قرار بدین.اگر همشون روی نرمال باشن نرم افزار همشو به طور مساوی دانلود میکنه و اگه یکی از فایل ها High باشه نرم افزار سعی میکنه که اون پارت رو زودتر از بقیه تموم کنه.

9. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal-4ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من مودم tplink td8811دارم و هرچي گشتم گزينه nat و port forwarding پيدا نكردم.
    از این مسیر برو:
    Advanced setup --> NAT --> Virtual servers
    اینجا پورت رو add کن (به صورت TCP)
    بعد هم در قسمت Exceptions از فایروال ویندوز (اگه xp بود) روی add port کلیک کن و همون پورت رو دوباره به صورت TCP وارد کن
    100% پورت فوروارد تو سرعت تاثیر داره. البته اگه از طرف isp پورتای تورنت بسته بشه دیگه پورت فورارد فایده ای نداره..

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط AB
    تورنت هایی که یکسان باشن نمیشه تو لیست دو بار ادد کرد.چون به محض باز کردن نرم افزار میگه که قبلا این تورنت به لیست اضافه شده
    حالا با این شرایط میشه همین تورنت فعلی که داره دانلود میشه رو دستکاری کنم تا یکی دیگه از DVD ها رو هم به لیست دانلودش اضافه کنه؟

بعد از تموم شدن دانلود تورنت فعلی میشه همون رو دوباره اد کرد و اینبار پارت دیگه رو انتخاب کرد یا باید اول از لیست حدف بشه؟

مرسی برای راهنمایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

از این مسیر برو:
    بعد هم در قسمت Exceptions از فایروال ویندوز (اگه xp بود) روی add port کلیک کن و همون پورت رو دوباره به صورت TCP وارد کن
    100% پورت فوروارد تو سرعت تاثیر داره. البته اگه از طرف isp پورتای تورنت بسته بشه دیگه پورت فورارد فایده ای نداره..
    دوست من.مودم بنده اصلا گزينه اي به نام nat نداره.
    ولي به هر حال ممنون.
    اگه باز هم راهي بلدي راهنماييم كني ممنون ميشم.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

از این مسیر برو:
    مودم ایشون تک پورت هست.

حالا با این شرایط میشه همین تورنت فعلی که داره دانلود میشه رو دستکاری کنم تا یکی دیگه از DVD ها رو هم به لیست دانلودش اضافه کنه؟

بعد از تموم شدن دانلود تورنت فعلی میشه همون رو دوباره اد کرد و اینبار پارت دیگه رو انتخاب کرد یا باید اول از لیست حدف بشه؟

مرسی برای راهنمایی
    این 4 تا فایل توی یک تورنت هستن یا هرکدوم تو فایل تورنت متفاوتی هستن؟

اگر تو یک فایل هستن که لیست فایل ها حذف نمیشه و هر خاستین میتونین از سربرگ Files انتخاب کنین که دانلود بشه.

اگر هم برای هر کدوم تورنت متفاوتی هست باید هر کدوم رو جداگانه بزارین تو لیست.

14. 3 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •