برای من هم بالاخره وصل شد
مودم فایبر هوم پورت آبی
![]()
من الان با adsl شاتل با سرور المان پینگ 110 تا 130 میگیرم متاسفانه ولی تهران خیلی پایین تر از اینه.تعویض isp هم فکر نکنم تاثیری داشته باشه.فیبر هم که به 1000 بهانه نمیدن بهمون فکر نمیکنم تا چند سال دیگه خبری هم بشه. راهی نداریم غیر از سوختن و ساختن
سلام دوستان.
این مودم های پورت سبز و آبی که تفاوت پورت با سرعت گیگی دارند ، پورت ورودی به مودم سرعتش بیشتره یا 4 پورت لنی که داره و به کیس وصل میشه؟
چون یه مودم دیدم فقط یه پورت لن گیگی داشت و بقیش 100 مگی بود و یه مودم دیگ 4 پورتش گیگ بود.
با سلام ما بعد مدت ها برگشتیم دوباره چند سوال پرتکرار رو که دیدم توی تاپیک رو در حد توان جواب میدم و چند موردم که خودم بهش برخوردم رو میگم؛
دوستان در مورد پینگ بسته به نوع شهر و نوع فاصله با کشور یا منطقه مورد نظر طبعا متفاوته یعنی خب مثلا میگم پینگ های داخلی اکثرا از تهران گرفته میشه و تهران و حومه پینگ بهتری معمولا زیر ده تا حتی دو یا یک میلی ثانیه میدن و هر چقدر دور بشیم به سمت شهرهای جنوبی تر پینگ عدد بالاتری نشون میده و این قضیه برای کشورای دیگه هم هست و طبعا کسی که تبریز و تهران هست پینگی که نسبت به ترکیه و اروپا میگیره نصبت به جنوب کشور بهتره و برعکس برای کشورای عربی شهرهای جنوبی بهترن،
این یه مورد ،مورد بعدی درباره ی پورت های سبز و آبی هست که حساسیت نشون ندید دوستان چون اوایل میگفتن مثلا یه سری استوکه یه سری نو و یا یه سری سفارش اروپاس و یه سری آسیا ولی در کل حقیقتا من خیلی فرق خاصی ندیدمو تنها رنگ پچ کورت های متفاوت میشه که باید همرنگ باشه با رنگ اسپلیتر و مودمتون در غیر اینصورت نویزتون بیشتر میشه چون خودم مودم پورت سبز دارم وهم با پورت سبز تست کردم هم پورت آبی و پورت همرنگ به مراتب کیفیت و سرعت مناسب تری داشتو توی مودم مسئله ای که به نظرم مهم هست بیشتر پورت گیگابیتی لن اون هست که حداقل یک پورت داشته باشه در غیر اینصورت ذر مورد سرعت شما خیلی کیفیت بالاتری از vdsl نمیگیرید چون سرعت مثل وای فای این مودم ها تا حداکثر ۱۰۰ مگابیت فیکس میشه و چند پورت گیگابیتی باشه که چه بهتر هم برای روتر خوب و هم مستقیم به کامپیوتر میتونید استفاده کنید
و در مورد پیش پرداخت و پس پرداخت الان دیگه فکر نمیکنم رایگان سه ساله انجام بشه به خاطر هزینه ها انجامم بشه به خاطر محدود بودن سرعت نمیصرفه مگه اینکه همون سرعت ۵۰ مگ کفایت کنه براتون
و این موارد بعدی بعضی تجربیات من بوده که تقریبا دو هفته پیش یه افت کیفیت شدیدی برای یه شب رو سرورای خارجی اتفاق افتاد که دوستان هم اشاره کردن
ازون به بعد با اینکه سرعت درست شد ولی پینگ افت کرد و پینگ ۷۱ میلی ثانیه ۴.۲.۲.۴ تبدیل شد له ۱۱۶ و یا گاها پینک گوگل هم که ۳۸ اینطورا بود الان ۴۲ و یه وقتا ۶۲ به بالاس
و مورد دیگه اینکه البته اینو به خاطر ندارم دقیق ولی حین دانلود فایل های حجیم توی idm سرعت اوکیه ولی هر از چندگاهی قطع میشه و دوباره شروع میشه که کمی تو مخ هست
ولی پینگ عملی من با آلمان گاها تا ۷۹ میرسه و کشورای اروپایی معمولا نزدیک یا زیر ۱۰۰ هست و توی بازی هم تغییری نکرده و ۴۲ مثلا توی کالاف دیوتی موبایل هست که خب سرورش فکر میکنم یا کشور عربیه یا ترکیه
با سلام و ممنون از توضیحات شما
در مورد پیش پرداخت و پس پرداخت
طرح من پس پرداخت هست زنگ زدم به ۲۰۲۰ گفتم سرعت من روی پنجاه بسته شده اگه تغییر بدم به پیش پرداخت سرعتم بیشتر میشه گفتن نه فقط هزینه رو اول باید پیش پرداخت کنید همین!!!
آیا این درسته؟
لازم به ذکره که طرح من اول سه ساله بود با سرعت اسمی ۱۶ من اومدم تغییرش دادم کردم پنجاه پول مودم هم پرداخت کردم
داداش حتما پیگیر باش،من الان با vdsl قفل کردن رو 46
شما رو قفل کردن با فیبر و اون همه هزینه رو 50 خیلی ستمه و زور داره خدایی!!
من هزینه ای نکردم همه چی مفتی بود تا اینکه خودم بسته رو عوض کردم وگرنه سرعت اسمی ۱۶ بود
الان شما میفرمایید من بگم تغییر بدن به پیش پرداخت؟
با اینکه خودشون میگن تغییری نمیکنه؟
الان من بسته باحالی دارم سرعت روی پنجاه هست ولی ماهی ۱۶۰ تومان با حجم پانصد گیگ یعنی هرماه پانصد گیگ بهم میده؟
- - - Updated - - -
من هزینه ای نکردم همه چی مفتی بود تا اینکه خودم بسته رو عوض کردم وگرنه سرعت اسمی ۱۶ بود
الان من بسته باحالی دارم سرعت روی پنجاه هست ولی ماهی ۱۶۰ تومان با حجم پانصد گیگ یعنی هرماه پانصد گیگ بهم میده
الان من بسته باحالی دارم سرعت روی پنجاه هست ولی ماهی ۱۶۰ تومان با حجم پانصد گیگ یعنی هرماه پانصد گیگ بهم میده
دوستان الان تو پنل شما بسته با سرعت پنجاه بالاتر هم هست برا انتخاب؟
مشکل منم مثل شماست دقیقا
پشتیبانی هم جواب درست نمیده و انگار بهشون گفتن منکر این بشید که سرعت بالاتر از سرعت اسمی سرویس میدن به کسی
سرعت من که دقیقا 40 هست ماکسیممش! سرویسم 50 مگه
واقعا پشتیبانی و مشتری مداری داغونی داره مخابرات
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)