محمد جان رو فیبر نوری که ای دی اس ال نمیدن تا اونجایی که من اطلاع دارم ای دی اس ال فقط رو خط مسی ارائه میشه رو فیبر نوری فقط مخابرات اینترنت ارائه میده که میگن وضعش خوب نیس
محمد جان رو فیبر نوری که ای دی اس ال نمیدن تا اونجایی که من اطلاع دارم ای دی اس ال فقط رو خط مسی ارائه میشه رو فیبر نوری فقط مخابرات اینترنت ارائه میده که میگن وضعش خوب نیس
آره همینطوریهنوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی انگار من شنیدم تو شهرمون آسیاتک هم روی فیبر نوری ارائه میده
البته بیشتر دوستان در این سایت گفتند که فیبر نوریشون از مخابرات
مخابرات فیبر نوری رو به شرکت های دیگه ظاهرا اختصاص نداده
و برای دانلود هم محدود میکنه
آخه فیبر نوری وقتی شرکت سرعت 2 مگ بده
چه فایده داره [emoji3]
همین سیم مسی هم تا 20 مگ میکشه نمیتونن کامل سرعت بدن
سرعت نت ایران حالا حالاها به درد فیبر نمیخوره [emoji3]
تازه
فیبر هم بدن چه فایده ؟؟؟
سرعت 50 مگ با حجم 5 گیگ در ماه ؟؟؟
Sent from my D6502 using Tapatalk
Last edited by albertxx; 08-02-2016 at 01:19.
آقا این شاتل فازش چیه؟ من یه ماهه میرم نمایندگی شهرمون میگه فعلا فروش نداریم. میگه پورت خالی نداریم در صورتی که مرکز مخابرات ما تنها مرکزیه که همیشه پورت خالی داره.
جالب اینه از خود سایت شاتل اینترنتی که ثبت نام کنی پول رو باید پرداخت کنی حالا ببینم کی باهات تماس بگیرن و بمونی تو صف!!! اینم روش جالبیه واسه مچل کردن مشتری
داداش دروغ میگن ربطی به پورت خالی نداره مطمئن باش پورت خالی دارن ولی همه جا اینجوره الان وضع شاتل،چون بیشتر از ظرفیت پهنای باندشون به مشترک اینترنت واگذار کردن الان سرعت همه به شدت افت کرده برای همین فعلا فروش ندارن چون از این بیشتر هم بشه مشترکشون دیگه شبکشون به فنا میره و همه سرعتشون صفر میشه
پهنای باند ندارن خو بگن پهنای باند ندارننوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه پورت نداریم چیه
منم میرم نمایندگی میگه پورت نداریم
الان نزدیک 1 ماهه
- - - Updated - - -
پهنای باند ندارن خو بگن پهنای باند ندارننوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه پورت نداریم چیه
منم میرم نمایندگی میگه پورت نداریم
الان نزدیک 1 ماهه
خب این الان تضاد با اصول شرکتشون هستنوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا؟؟
چون از چند ماه قبل خطوط 128 اکو روی 5 تا 8 مگ بسته میشد
ولی یهو خطوط همه اکوها رو روی 15 مگ بستن
کسی که 128 کیلو داره خطش رو 15 مگ هست
چرا این کار رو کردن مشخص نیست
یکی میگه پهنای باند خریدن همون موقع و.....
خب وقتی مشکل پهنای باند دارن سرعت نجومی ندن
حجم خوری تو همین سرعت های نجومی خیلی زیاده....
Sent from my D6502 using Tapatalk
خب اونوقت آبروشون میره مردم میفهمن که پولی که از مردم میگیرن رو به جای اینکه پهنای باند بخرن از شرکت زیرساخت همشو هاپولی میکنن برمیگردن میگن پورت خالی نیس تو مرکز مخابرات اینجا کی مقصر میشه؟؟مخابرات کی از گناه مبرا هست "شاتل" !!!!
اصول شرکتشون؟؟؟؟خب قربونت برم اینا اگه اصول داشتن و به اصولشون پایبند بودن وضع ما این نبود الان
نه اون موقع پهنای باند نخریدن پهنای باند داشتن به این دلیل سرعت همه رو روی 15 بستن که خودت بهتر میدونی داداش سرعت هر چی بیشتر باشه مصرف حجم به همون اندازه میره بالا اینا اینجور کردن که مردم مصرف حجمشون بره بالا تا باز از اینا حجم بخرن مطمئن باش اینا هیچ کاری رو بخاطر من و تو نمیکنن همش برای سود بیشتر خودشون هست
مال همه اکو ها رو 15 بستن بعدا دیدن پهنای باندشون کم اومد اومدن پهنای باند بد بختایی مثل من که آرت خریدن رو رسوندن به زیر 1 مگابیت
الان حدود 1400 گیگابیت پهنای باند ظرفیت خالی موجوده تو شرکت زیر ساخت ولی شرکتا جون میکنن پول بدن پهنای باند بخرن تا کاربرا سرعت بالایی داشته باشن
Last edited by saeed_punisher2013; 09-02-2016 at 10:24.
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من جایی نشنیدم و ندیدم که تکنولوژی اینترنتی هم که مخابرات روی خطوط فیبرنوری داره میده، چیزی غیر از ADSL باشه. راستش چیزی که در دنیا هم به عنوان اینترنت فیبر نوری به طور عام گفته میشه فقط در صورتی که از نوع FTTH یا FTTP باشه کلن مبتنی بر فیبر نوریه و در بقیه حالتها مثل FTTC یا FTTN بخش انتهاییش با کابل مسی تلفن منتقل میشه. البته تو این موارد تکنولوژی بخش انتهایی میتونه ADSL یا ADSL2+ یا VDSL یا چیز دیگهای باشه. اینترنت پرسرعت فیبرنوری مخابرات هم الآن همین طوریه. یعنی مخابرات تا داخل منازل که فیبر نوری نکشیده. تو بعضی مناطق، به جای استفاده از خطوط مسی، از مرکز مخابراتی یه فیبر نوری کشیده تا کافوی محل و اونجا با تجهیزاتی سیگنالهای نوری رو به سیگنالهای الکتریکی تبدیل میکنه و از طریق همین کابلهای مسی تلفن به منازل میبره. حالا فرقی هم نمیکنه که مکالمات تلفنی باشه یا دیتای اینترنت. برای اون قسمت آخر که روی کابل مسی هم میره داره از تکنولوژی ADSL استفاده میکنه. یعنی حتی اونایی هم که دارن از مخابرات روی خط تلفنهای فیبر نوری سرویس میگیرن، مودمهاشون از نوع ADSL یا ADSL2+اه که با تکنولوژی ADSL هم سازگاری داره طبیعتن. آسیاتک هم ظاهرن بعضی جاها همین کار رو کرده و تونسته اون تجهیزات خاص رو تو کافوی اون مناطق نصب کنه یا شاید اون تجهیزات رو از خود مخابرات اجاره کرده و داره روش اینترنت ADSL میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)